Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.No to Roksance tylko lali jeszcze brak...:-):-):-):-)..Fajnie bedzie wygladac...

...Co do prezentu od mamy to nie wiem....moi rodzice dali dziewczynom kaske i powiedzieli zeby cos kupic....

Tylko tak myślę sobie czy ona nie jest czasem dla starszego dziecka? sama nie wiem.. muszę ją oblukać w sklepie ;-)
dziewczynki ślicznie oglądają książeczki, a mój Marcelito co robi?
JE książeczki 

super, że temat został odświeżony
jola, o tym pociągu nie myślałam (nie znam nikogo kto by miał taką zabawkę, więc niestety nic nie mogę powiedzieć na jego temat:-().
Ta drewniana kostka jest super, też o niej myślałam![]()
Tylko tak myślę sobie czy ona nie jest czasem dla starszego dziecka? sama nie wiem.. muszę ją oblukać w sklepie ;-)
kangurek też fajny, nawet już miałam w łapkach tą zabawkę ;-):-)
w ogóle kochana, Twoje dziewczynki to są takie chyba bardziej rozwinięte od mojego Marceladziewczynki ślicznie oglądają książeczki, a mój Marcelito co robi?
JE książeczki
ja myślałam też m.in. o tym stoliczku z Fisher price...
![]()
czy któraś z Was go ma, jakie macie opinie?

..no nic poczekam az bedzie dostawa..
Monika....a ja nie zamowilam tej kostki bo nie maja narzie na stanie.....no nic poczekam az bedzie dostawa..
Ale na pewno ja zakupie bo jest swietna ..i mam nadzieje ze dziewczyny tez sie nia beda zachwycac..
Co do stoliczka to jesli moge cos podpowiedziec to naczytalam sie ze stoliczek z leapFrog jest o duzo lepszy niz ten z fisher price...
Buy LeapFrog Learn and Groove Bilingual Learning Table. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
poczytaj sobie opinie...

:-)
;-)