reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Cześć kobietki,

wybaczcie, że nie każdej odpisałam, ale tylko tak przejrzałam ostatnie strony, niestety czas mi na to nie pozwala..

witam po Świętach, które w tym roku można by śmiało nazwać słodkich obżarstwem:D
Pajeczko u mnie tak samo :D lewa strona dominujne, synuś musi tam mieć nóżki bo kopie z całej sił po lewej, a po prawej tak tylko puka jakby to były tylko muśnięcia:)

Ehtele - lampka pierwsza klasa, babcia Darka ma takiego maluszka ma 25 lat i śmiga jak szalony, Darek jak zobaczył taką lampkę to sam chciał ją dla siebie :D dywanik na zdjęciach prezentuje się bardzo ciekawie, ale widziałam go na żywo i mnie nie przekonuje, ale dla dziecka to w sumie chyba frajda - takie trasy do jeżdżenia autkiem:) Co do wąteczku to jestem jak najbardziej za:)

Lea28 - trzymaj się kochana

Polianko być może później zwolni:) nie martw się kochana:)

Cayra no pewnie, że tak:D W tym stanie nie musimy się wstydzić kilogramów:D

Bogusiu86 gratuluję mocniejszych kopniaczków:)

Kolumnea ja też już niebawem na L4 bo już jestem taka blada i tak mi ciężko wszystko przychodzi. Już nie mam sił ćwiczyć regularnie i tak z dnia na dzień kisnę:D

Bogusiu007 gratuluję regularnych kopniaczków:) Trzymam kciuki żeby mąż z Tobą się udał na wizytę:)

Zielona26 gratuluję mocniejszych wygibasków dzidzi:)

Dorciana witaj wśród nas kochana:)

Shiraa jeżeli lubisz jeans to spódniczka będzie dla Ciebie superancka ładnie, ja ogólnie nie przepadam za tego typu spódniczkami:) Obecnie tylko leginsiki wchodzą w grę;)

Black Opal ten dywanik w kształcie misia jest cudowny:D bo Kubuś Puchatek odpada.

SARKA mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z tarczycą, ciuszki śliczne

Pati podobno ten środek jest bezpieczny dla kobiet w ciąży

Martitka kochana cieszę się, że z dzidziulkiem wszystko w porządku, tylko martwi mnie ta szyjka, słońce jak nic musisz się teraz oszczędzać i sądzę , że zwolnienie z pracy będzie bardzo dobrym rozwiązaniem, gdyż stres ciąży nie sprzyja.

Ciamajdko ja jeszcze z goleniem nie mam problemów, nawet w "tych" miejscach, wczoraj nawet zrobiłam sobie mini prostokącik, bo już się troszkę zapuściłam:D U mnie wystarczy tydzień i wyglądam jak dziki dzik:D

Martuśka ekstra filmik, ja też takie nagrywam, ale mimo wszystko nie widać tego na filmie:)

Do mnie dzisiaj zadzwonili, że wcisnęli mnie z rezerwowych na wizytę:D:D:D:D do M. Kudły, zatem na 18:30 wybieram na połowkowe i szczerze przyznam, że troszkę się stresuję, mam nadzieję, ze wszystko jest w porządku.
Martuśka ja też nie mam nic dla dzidziulka oprócz body, które kupił Darek...nie martw się słonko to normalne, wszystko w swoim czasie:):):)
Buziaki sloneczka

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 233002Zobacz załącznik 233001Zobacz załącznik 232998Zobacz załącznik 232997Zobacz załącznik 232996Zobacz załącznik 232995Zobacz załącznik 232994Zobacz załącznik 232993Zobacz załącznik 232992

Jeszcze nie prałam to trochę pogniecione, a za ten jeden komplecik nowy z metką jeansy + bluzeczka w paseczki dałam tylko 15zł ;o)
lubię takie zakupy za nieduże pieniązki mozna dzidziolka ubrać.

gdzies zniknęła 1 część posta ;( nio to mówię że byłam dzisiaj na zakupkach w ciuchlandzie i takie cudeńka dla dzizi pokupowałam ;)

matuska super filmik i swietny pomysł !!!

śliczne ciuszki

Pajeczko u mnie tak samo :D lewa strona dominujne, synuś musi tam mieć nóżki bo kopie z całej sił po lewej, a po prawej tak tylko puka jakby to były tylko muśnięcia:)

Moj mąż polował ręką przez dwa dni, żeby poczuć malego aż dzisiaj się udało :) ale się cieszył :)

a mnie znowu dopadają dzisiaj bóle kolkowe dobrze, ze jutro zbada mnie lekarz wiec moze się dowiem co i jak. Bo przecież nie będę ciągle na nospie

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

DZIEWCZYNKA !!!

a jednak moje marzenie się spełniło... przygotowywałam się 4 miesiące i mówiłam "on to, on tamto", a jest ONA!!! jak nam to powiedział gienek tak od tamtej pory mam uśmiech od ucha do ucha:rofl2::rofl2::rofl2:

waga: 340 dkg, rozmiar 20 cm, i wszystko ogólnie w porządku nie zapeszając...
:sorry2:

HURAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D
zdjęcie siebie i didolka wkleję dziś wieczorkiem:)

Milusiu powodzenia:)

DZIEWCZYNKA !!!

a jednak moje marzenie się spełniło... przygotowywałam się 4 miesiące i mówiłam "on to, on tamto", a jest ONA!!! jak nam to powiedział gienek tak od tamtej pory mam uśmiech od ucha do ucha:rofl2::rofl2::rofl2:

waga: 340 dkg, rozmiar 20 cm, i wszystko ogólnie w porządku nie zapeszając...
:sorry2:

HURAAAAAAAAAA:-D:-D:-D:-D
zdjęcie siebie i didolka wkleję dziś wieczorkiem:)

Milusiu powodzenia:)

Gratuluje :) a imię już wybrane??

Dzięki... :) i tu jest problem, bo imię dla chłopca było a dla dziewczynki tylko wstepne... i będzie zmienione... ale nie wiemy na jakie:) sie zobaczy...

to u nas było odwrotnie :) dla córki mielismy a dla synka w ogóle :) no, asle mam nadzieje, ze płec się potwierdzi w piątek :)
oj a mnie ponownie lapie kolka nerkowa więc jest super :(

reklama
Do góry