reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

kuzynki synek był szczepiony na pneumokoki i tak Go 2 razy dopadły, że ledwo sie wylizał.. ze szczepienia na rotawirusy juz zrezygnowali i nic dziecku nie jest. ja sie głeboko zastanawiam nad tymi dodatkowymi, bo coś mi sie wydaje, że to glownie pieniadze za tym idą :/

te dodatkowe to w ogóle nie wchodzą u mnie w grę. Tak jak napisałas mogą prędzej zaszkodzić niż pomóc.

reklama
Heheh... Dziewczyny o co chodzi z przedmiotem oferowanym na tej aukcji??

JANE - PODUSZKA OCHRONNA HIPPO BICIE SERCA MUZYKA (980298463) - Aukcje internetowe Allegro

Rewelacyjna poduszka ochronna, zaprojektowana z myślą o tym, by niemowlę przez cały czas spało na plecach, czyli pozycji najczęściej zalecanej przez lekarzy i pediatrów...
Firma JANE zaprojektowała tę poduszkę w taki sposób, by niemowlę nie kołysało się podczas snu. Zapewnia właściwą pozycję niemowlęcia, uniemożliwiając mu przewrócenie się na bok lub na brzuch.

A pod spodem zdjęcie dziecka śpiącego na boku??? :-D:-D:-D

Ha ha fajna poduszka :p A raczej opis, bo dziecko powinno spać właśnie na boku :)

A Ja mam dzisiaj dość wszystkiego :( Koleżanka zadzwoniła czy do Niej przyjadę na ploty bo przyjechała do swojej mamy i ucieszona że się spotkamy i poplotkujemy ubrałam się, umalowałam, wyszykowałam i już miałam wychodzić kiedy okazało się, że mój UKOCHANY zostawił klucze od auta, ale od garażu już NIE :/ Ale się wściekłam... A nie mam jak dojechać komunikacją miejską :/ mam nerwa... Powiedziałam mojemu M, że przez jego bezmyślność jestem uwięziona we własnym domu i żałuje, że nie jestem w pracy bo tam to bym miała przynajmniej do kogo buzię otworzyć :/

Ehtete łóżeczko doszło do mnie już następnego dnia i od razu je rozłożyłam wygląda rewelacyjnie :)

Ja swoją córcię szczepię tylko obowiązkowymi szczepionkami. Miałam mega dylemat czy szczepić przeciwko rotawirusom,ale tak jak pisze Pajkaa szczepi się przeciwko jednemu, a może zaatakować inna odmiana wirusa i szczepionka już nie chroni (a koszt to ok 1000 zł a gwarancji 0%,że dziecko nie zachoruje). Sama się też nie sczepię przeciwko grypie i odpukać nie choruję, a koleżanka co roku się szczepiła, a grypa i tak ją dopadała.

A takiego rogala też sobie zakupię.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry