reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

Black opal no to kochana powodzenia na wizycie:) a gdzie to wybywasz????:-D:-D

polianna
no cóż kobiety w ciąży to chyba właśnie tykające bąby;-);-)
A jak tam w ogóle sprawy z ZUSem????? Problemy rozwiązane???:tak::tak: Mam nadzieję, że się zrekompensowali i zwrócili zabrane pieniądze:-D:-D

milusia dziś nasze rocznice:) albo miesięcznice... 8 miesięcy małżeństwa:tak::tak::tak:

Pajeczko pasy do ciuchów? Wydają mi się zbędne...

a my w maju robimy sobie małe wakacje i jedziemy w okolice Puszczy Białowieskiej...:-):-)
A Wy macie jakieś wakacyjne plany????

reklama
Pajka ja słyszałam, że to działa tylko w ten sposób jak wszelkie pasy modelujące sylwetkę, czyli trzyma w ryzach to co rozciągnięte, ale absolutnie na nic nie pomaga, prócz może za samopoczuciem, bo wygląda się inaczej :sorry:

Ethele jedziemy do brata M, do Białegostoku. Lubię tam jeździć, bo i lubię to miasto :))

Agdzie Gratuluje udanej wizyty i córeczki :-):-):-) Super, że wszystko dobrze :-)

Dorcia Szkoda, że nie poznałaś płci dzidzi, ale najważniejsze że toxo nie zrobiła niczego złego i dzidzia jest w pełni zdrowa :-):-):-)

Cayra Ja jak usłyszałam bicie serduszka to się popłakałam jak bóbr ;-) Super, że z Szymonkiem wszystko ok:-)

Monika Oczywiście gratuluje siusiaka :-D Chłopcy muszą gonić dziewczyny, żeby było po równo :-) U mnie właśnie moja mama sie ucieszyła, bo moja Sis urodziła 4mc temu syna teraz Ja będę miała córeczkę więc babcia będzie mała komplet :-) A od strony M to sami chłopcy więc tym większa radość :-)

Ehtele Jak Ci smutno zawsze możesz na Nas liczyć i sie wypłakać prawie, że na ramieniu, bo ekran :happy: Dobrze, że chumorek już się poprawił:tak:
Black opal Trzymam kciuki za wizytę :-)

A u mnie to po mału słonko wychodzi za chmur więc może pójdę na spacer jak mama przyjdzie mnie zmienić u sąsiadki :-)

My na początku maja jedziemy na kilka dni nad Solinę. I właśnie mam w związku z tym prosbe, może któraś jest z okolic, może któraś była i ma namiary na jakis fajny i niezbyt drogi nocleg. Będę wdzięczna. Bo jeszcze nie zarezerwowalismy pomysł wpadł nam w Święta tak nagle. Potem juz prędko nigdzie nie pojedziemy to chociaz teraz na kilka dni wyrwalibysmy sie na małą wycieczkę

Byłam tam w wakacje. Tylko pojechaliśmy zobaczyć jak wygląda to miejsce, bo mieszkaliśmy w Wetlinie i tam też po górkach śmigaliśmy. Szczerze to nie zachwyciło mnie to miejsce - tzn. Solina :sorry:

Za to wszystkim polecam PIENINY!!! Jejuśku jaaka tam cudowna kraina! Jak z bajki!!! Góry, jeziora, zamki! Wszystko na jednym niedużym terenie :tak: No i granica ze Słowacją, więc można sobie na spacerek iść do wioseczek obok, np. w sklepie zakupić śliwowicę, a dla ciężarówek czekoladę Studentską :-D

jakie to miłe dostawać tyle gratulacji naraz :) ślicznie dziękuje dziewczyny, jesteście prze prze przemilusie :-)
zielona no cóż- mały problem z imieniem, mąż twardo obstaje przy Majce- podoba mi się to imię, ale obawiam się,że obecnie zbyt popularne, ja natomiast chciałabym Nadia, a on nie.Hmmmm trzeba będzie znaleźć jakiś kompromis
monika bardzo się cieszę,że wszystko oki, no i gratuluję synusia i rzeczywiście wreszcie możemy powoli oddawać się zakupowemu szaleństwu :)
ehtele wyników nie skrytykował i nawet na kolejną wizytę nie muszę morfologii robić tylko sam mocz, więc chyba niepotrzebnie panikowałam.

A propos tycia- masakra, ale od początku ciąży do tej pory przytyłam już 9kg. a zaznaczam,że już przed ciążą miałam gratisowe kilogramy, także niefajnie się zapowiada... :(

A i słuchajcie, coraz wyraźniej zaczynam czuć kopniaczki- cudowne uczucie :)
No i jak już się tak rozpisałam to dodam,,że zauważyłam,że jestem chyba "najmłodsza ciążowo" na naszym forum, ale to tak sobie napisałam, nie to żeby miało jakieś znaczenie :-D

reklama
Do góry