Dzień dobry, ale pochmurny.

;-)

Filmik leciał u mnie 10 min, bo Amelia nacieszyć się nie mogła widokiem gaworzącej " dzi-dzi".
Bila brawo, coś po swojemu mówiła...
Jak ci się pięknie ułożyły dni na suwaczkach.
;-)
Same 2.

:-)
;-)

Rachunek powalający.

, a maluszkom GRATULUJĘ!!!
:-):-):-)
Witaj zuzkus.
As Kuba to dopiero porządki robi.

Do tego wczoraj Julka zgubiła kolczyka złotego w domu ( moją pamiątkę komunijną) i dawaj szukaj, do góry nogami całą chalupę.

Do tego stopnia wszystko zostało naruszone, że dziś rano jak włączyłam kompa nie działała klawiatura ani myszka.

Za telefon i dzwonię do speca od dziurek ( stonki) z zapytaniem co , gdzie się wsadza.
Pomału , pomału... powsadzałam.
Jeszcze nigdy komp nie przeszedł tyle resetowania. Cud , że nie wybuchł.

A może by tak szydełkowanie?a ja siedze i sobie tak mysle bo sie nudze:
co by tu zrobic zeby sie nie narobic a zeby cos porobica najlepiej jeszcze na tym zarobic
![]()

...ale musialam wejsc i pokazac Wam filmik - dopiero przy koncu zaczyna
i ona jak gada to czasem tak pol dnia potrafi - jedno i to samo jakby sie zaciela:l augh2:
[video]http://s804.photobucket.com/albums/yy329/PatrysiaR87/?action=view¤t=P4130833.flv[/video]

Jak ci się pięknie ułożyły dni na suwaczkach.

luna, nie ma to jak orientacja w przestrzeni.Spojrzałam któa godzina i moooocno sie zgziwiłam. Myślała, że może koło 15, a tu 20!!!!![]()

fiu, fiu. Ale dzieci mają radochę.oto zdjęcia

nie uchroni a połączy się w bólu.biale sie namoczyło, to jedno wrzucam. jesteście okropne, żadna mnie przed sprzątaniem nie uchroni???:--
-(

zapasowe cyce...ja dzisiaj zakupilam cyce i watrobke ktora zrobilam dzis na obaid
.....a to jeszcze nic my kiedys mielismy za jeden tel ponad 800zł:

Rachunek powalający.

kiedy ja oglądałam jakiegoś tasiemca?... i po majce.... dla mnie to za krótkie sa te odcinki;-)

zamienimy się?..ja za to za prad teraz mam 180 zl:--(

Mamusiom , których dzieciaczki ząbkują współczujęMamy pierwszego ząbka :-)![]()

Witaj zuzkus.
As Kuba to dopiero porządki robi.

No właśnie... Zaganiana ostatnio jestem, że czasu nawet kawy spokojnie nie mam kiedy wypić.Jejku ale tu ostatnio pustki a niby pięknej pogody jeszcze nie ma?Co z wami?

Do tego wczoraj Julka zgubiła kolczyka złotego w domu ( moją pamiątkę komunijną) i dawaj szukaj, do góry nogami całą chalupę.

Do tego stopnia wszystko zostało naruszone, że dziś rano jak włączyłam kompa nie działała klawiatura ani myszka.

Za telefon i dzwonię do speca od dziurek ( stonki) z zapytaniem co , gdzie się wsadza.

Pomału , pomału... powsadzałam.

Ostatnia edycja: