reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

mi tez sie snia co noc jakies koszmary, wlasnie nie normalne sny tylko jakies horrory.Morderstwa, ucieczki ze budze sie wystraszona ale slyszalam ze to normalne podobno.

Ja mam to samo :baffled:. Wcześniej miewałam różne dziwne sny, ale na ogół to były fajne historie. Niektóre nawet potem udało mi się spisać w formie opowiadania (schowanego potem do szuflady, oczywiście ;-)). A teraz? Czasami aż budzę się spocona i rozedrgana. Czasami te sny są tak straszne, że się zmuszam do przebudzenia, byle je przerwać. Ale śnią mi się jakieś bzdury w zasadzie. Tylko raz śniło mi się coś związanego z naszą rodziną.

reklama
A mi się ostatnio pojawiły sny - same jakieś związane z pracą, ale takie poplątanie z pomieszaniem - ludzie i projekty pozamieniane miiejscami, stanowiskami itp :-)

Witajcie
A mi się dzisiaj śniło że moja babcia czegoś nie mogła i płakała - a ja jej te łzy wycierałam , przytulałam ją i mówiłam do niej nie denerwuj się i nie przejmuj, ja Ci we wszystkim pomogę:tak:

mi też się moja babcia śniła, była taka spuchnięta strasznie i przywiozła mi taki okrągły chleb, był taki wyrazisty,że się normalnie wystraszyłam, jak diabli:baffled::baffled::baffled:

czesc dziewczynki :)
U mnie wszystko dobrze... Stopa chyba boli mnie mniej... Ale sama już nie wiem... Chcąc nie chcąc i tak dzisiaj pojade do lekarza to zobaczyc bo moja małżowinka kolejnego dnia mi nie odpuści ;) Tym bardziej, ze widział jak lece przez pół pokoju i jak worek ziemniaków uderzam o siemie :D Ale to dopiero wieczorem więc dam Wam znac co doktorek powiedział... Ale przysięgam ze jeśli mnie choc troche przez niego zaboli to go chyba pogryze :D:D:D

Witam was mamusie!
Dzis rano musialam isc do urzedu bo nie podpisalam swojego zeznania podatkowego...jak sie to moglo stac...przez ta ciaze stracilam kontrole nad wszystkim sprawami..podobno to normalne.
Poza tym dzis znowu mecza mnie mdlosci..juz pilam cole i nic, zostaje chyba mi sie polozyc i przeczekac, ale w pracy do 18 :(((
Co do snow to ja mam prawie codziennie, przewaznie zabawne.

dziewczyny mam takie dziwne bole od krzyza przez caly brzuch przychodza i mijaja to sa chyba skurcze jak leze to sa mniejsze ale jak chodze to co chwile mam je:-(

Yasemmen...a brałaś coś rozkurczowego?np. nospę
może podjedź jednak do jakiegoś szpitala, bo widzę ,że Ci nie przeszło od wczoraj,;/

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj bralam nospe nie zbyt pomogla dzis nic nie bralam, leze narazie i jest ok przeleze chyba tak caly dzien nie plamie jak pomysle ze mam czekac 5h jak ostatnio na pogotowiu to odechciewa mi sie jechac tymbardziej ze jak siedze to mnie boli wiec taki wyjazd moze bardziej zaszkodzic a wiem co mi powiedza ostatnio plamilam to mi powiedzieli ze po co przyjechalam ze mam przyjechac dopiero jak bede tak krwawic jak na okres czyli jak juz bedzie za pozno na jakakolwiek pomoc.;-( bede myslec jak te bole sie jeszcze nasila pewnie pojde do polskiego gin moze napisze mu dzisiaj meila czy jutro przyjmuje jak nie przejdzie to jutro pojde

Do góry