reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

To chyba taki okres ze kazda taka zmeczona, ja to juz nie daje rady. Chyba zaczne pic ta kawe ale jakos nie wiem nie moge sie do niej przekonac, ale normalnie nie funkcjonuje :(

reklama
Ja do tej pory nie piłam kawy w ciąży (przed ciążą ok 4 dziennie)... ale doktorek na wizycie powiedział, że przy moim ciśnieniu mogę nie mieć siły się obudzić i zalecił kawkę.

No ja przed ciaza pilam tak mniej wiecej 2 dziennie, a teraz woogle nie pije.. Ale zaraz chyba sobie zrobie bo czeka mnie dluga nos nad ksiazkami, wiec nie dam rady. A oczy juz mi sie kleja :(

Yasemeen - ja też trzymam kciuki...

Ja mam dokładnie takie same odczucia odnośnie zmęczenia - przychodzę do pracy już zmęczona, ledwo jestem w stanie wysiedzieć te 8h a pracuję i tak co najwyżej przez 4 bo przez resztę absolutnie nie jestem w stanie się na niczym skupić, a w domu też padam na mordkę ... co ciekawe mój P też pada - ja na kanapie on na fotelu :-)

Moja koleżanka twierdzi, że im większy brzuch, tym mniejszy rozum :-) Osobiście potwierdzam prawdziwość tej teorii. Ciągle coś zapominam, albo mi coś leci z rąk, albo gotuję ziemniaki a obok smażę mięso i poszatkowaną cebulę wrzucam do ziemniaków zamiast na patelnię. Ale najbardziej mnie wkurza, że chcę coś zrobić, wstaję z wersalki, żeby to zrobić i... zapominam co to było :-D

HAHAHAHAHA zdechne :) ubawilam sie po pachy hahaha cebulke do ziemniakow :) extra :) a w ogole to jak czytam ciebie to tak jakbym sama to pisala :p

reklama
Witam was dziewczyny czwartkowo.Na szcescie juz blizej weekendu, bo juz jestem strasznie zmeczona praca i czekam zeby odpoczac.
Yasemeen mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej a jak nie to moze uda Ci sieumowic na ta wizyte do lekarza.Trzymam kciuki w takim razie.

Do góry