reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Jeszcze muszę se pokarm odciągnąć i idę lulu, a jeszcze zjem sobie kosteczkę czekolady,a co mi tam.
Dobranoc

Pasibrzuchu -jeśli dobrze pamiętam to masz dzisiaj imeniny, życze Ci wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń :)

reklama
Dzień dobry!!

Noooo przenieśli nas ;p

Wczoraj internet mi zabrali ;/ w ogole w calej ZG play zasiegu nie mial ;/

Tescie powiedzieli, ze na chrzest Adasia nie przyjda...
I w sumie to sie ciesze ;p ale przykro mi... Bo wnuk, to wnuk i niezaleznie od kontaktow z rodzicami dziadkowie byc powinni... ;/
Slawkowi przykro jest... :(

ojjj... :(

Pogoda dziś piękna :) jedno pranko zrobione, drugie sie robi :)

Idę poczytać, bo nie zdazyłam... :)
Miłego dnia Kochane :*

A ja sie witam i nie rozpisuje bo sie karmimy :-D
Emilcia- no przykro, ale gluppich tekstow przynajmniej w tym dniu pod swoim adresem nie bedziesz slyszec- szyszka tesciom.

no milego dnia.....

Witam!
Właśnie dojrzałam, że nas przeniesiono - to jakby jakiś etap się zamknął, nie? Kurcze... ale minęło. Dziś śniła mi się koleżanka (bo wczoraj pisałyście, że są już styczniówki 2011), że mówiła mi, że jest w ciaży i gratulowałam jej. Muszę jej dziś powiedzieć - ma już 2 dzieci pewnie spadnie z krzesła. :-D
Matko kochana, muszę mojej kochanej niani jak naszej siostrze co od lat 13 jest z niami czasem nie mowic bo jeszcze nas opuści... :szok: ja płacę 500 - tylko przypomne ile w szkole jestem w tygodniu, no i płacę cały rok bez względu na wakacje czy ferie. Tylko my też prowincja :baffled: Poza tym jesteśmy już jak rodzina.
emilcia - w sumie święty spokój, troszkę żal ale jak się okazą na poziomie to przyjdą do kościoła i podejdą do wnuka z prezentem i życzeniami. Jeśli nie to szyszka im.
Marianna - ja też chce zmywarkę nową!! Nasza popsuła się 2 miesiące temu i chyba nie da się naprawić a na nową nie ma. :baffled: Nawet raty muszę sobie chwilowo odpuścić.
Dziś idziemy poznać kolegę Tymka kwietniowego, chłopaki się mają poznać bo będą razem do klasy chodzić :-D

Witam

A mnie dzisiaj córcia dała pospac wstała tylko o 2 i 7 , no kochana moja.:-D

juz ogarniete , pranie sie robi, mała spi to jestem na BB:-)

A ja zostaje z mała do 3 roku życia w domku, dopiero jak pojdzie do przedszkola to pojde do pracy. Zreszta tyle co bym zarobiła to opiekunce bym musiała dac a i tak nie mam pewnosci ze bedzie sie dobrze opiekowała(tyle sie o tym słyszy) wiec to ja bede cały czas przy mojej niuni:-D

Ehh ,ale pogoda do bani:crazy:

Olinek wczoraj skonczył 4 miesiace:tak:

sto latek:-)

Dziwczyny wracające do pracy po macierzyńskim czyli już niedługo :baffled:, może założymy jakąś grupę wsparcia, bo wiadomo nie będzie nam łatwo, a razem przetrwać będzie raźniej.
(juz sobie wyobrażam przychodze do pracy, robię kawkę, czytam BB i do robotki, bo w 7 godzinach trza się zmieścić)

wsio ok tylko ja się zastanawiam kiedy my znajdziemy jeszcze czas na BB ja przychodząc z pracy będę rwała do młodej co by jak najwięcej czasu z nią spedzać:baffled:

Dzieki dziewczyny

Na Was zawsze mozna liczyc:-) Kochane jestescie

no ba:-):-):-)

Różnie, zależy czy obca opiekunka, czy ktoś znajomy. Koleżanka z pracy płaci 2.000 zł (od 8.00 do 17.00 pn-pt), moja przyjaciółka za 2 dzieci 4 i 7 lat 4.500 zł (pn-pt 8.00-18.00, jak trzeba, to dłużej, także sobota i niedziela), kuzynka płaci 1.200 zł sąsiadce z bloku za opiekę nad rocznym dzieckiem (pn-pt, 9.00-17.00). I jeszcze jedna koleżanka z pracy ma w domu na stałe Ukrainkę (opieka nad 2 dzieci 2 i 4 lata, sprzątanie, gotowanie) - płaci 1.600 zł.

Ja do pracy wracam od września i też jeszcze nie mam nikogo do malutkiej.

to ja bym musiała dopłacać czy oni powariowali to ja jestem ciekawa ile się zarabia w W-wie to ja takich pieniędzy na oczy nie widziałam:baffled:

a u nas znowu ktoś podpierniczył słońce i tak myślę że chyba Patrysia bo się nie odzywa i tam się gdzieś grzeje:-D

ja po pierwsze chce wrócić do pracy, bo nie chcę być taką kurką domową (bez obrazy) ale też muszę bo z jednej pensji nie damy rady przed ciążą i w trakcie teściowo mówiła że się zajmie a teraz zaczyna coś wymyślać ale jestem dobrej myśli, że tylko tak gada bo ją chyba zarżnę :wściekła/y:

chłop spi po nocy a ja sie nudzę z młodą, coś mi się znowu budziła w nocy co 2h jakaś taka niespokojna była bidulka:-(

miłego dzionka babsztyleczki

nadineczka - powariowali to jest chyba najłagodniejsze określenie :szok::-D
Słuchajcie, na styczniówkach 2011 jest blondi80 będzie miała trojaczki:szok: a jest mamą 4 miesięcznego maluszka, to chyba ona była grudniowką 2009? Matko boska.... agagsm, Klara i która jeszcze w grudniu rodziła... :-D:-D możecie wziąśc z koleżanki przykład :baffled:

Kaja, Nadineczka - macie rację powariowali, ale cóż zrobić, mam dobrą pracę w której są super ludzie i trza wracać, bo coś tam ostanie się po opłaceniu opiekunki i bez tego grosza nie damy rady.:tak:

Oj coś dużo Koleżanek buszuje w styczniówkach 2011, nie wiem co mam o tym sądzić:szok:

Dziewczyny a BlackWizard ma corki z jednego roku,ze stycznia i z grudnia?"??
Gdzies widziałam ale nie wiem czy dobrze

reklama
Do góry