sylllwiaaa
Fanka BB :)
Witam wieczorowa pora;-)
Wreszcie mam troszke czasu dla siebie. Maly spi-tez bylismy dzis na placu zabaw, to sie troszke chlopak wyszalal;-)
Lady_Zgaga- zycze wytrwalosci w nocnikowaniu. Mnie tez to czeka za kilka dni. Zamierzam sie wziasc wreszcie za to nocnikowanie bo Nicolas dzisiaj pierwszy raz zawolal, ze ma kupe w gatkach:-) To chyba juz najwyzszy czas...;-)
Wreszcie mam troszke czasu dla siebie. Maly spi-tez bylismy dzis na placu zabaw, to sie troszke chlopak wyszalal;-)
Lady_Zgaga- zycze wytrwalosci w nocnikowaniu. Mnie tez to czeka za kilka dni. Zamierzam sie wziasc wreszcie za to nocnikowanie bo Nicolas dzisiaj pierwszy raz zawolal, ze ma kupe w gatkach:-) To chyba juz najwyzszy czas...;-)
;-)bo mam dobry humor bo kaska przyszła prawidłowo a znając naszą księgową to...

Polecam solanke,bo dziala,tylko moniadan bodajze mnie oswiecila linkiem,ze roztowr musi byc w temp.ciala,plukac 3-4razy dziennie i nie trzymac dlugo w paszczy,rowniez 3-4 'gulgniecia';do tego herbatka z miodem i cytryna,czosnek na noc.A do apteki mozesz sie wybrac po cukierki JAKEMANS THROAT&CHEST - mniamnusna mieta,usmieza bol nieco.Mnie taka kuracja postawila na nogi i zostala mi lekko przytknieta dziurka..nosowa;-):-)Oczywiscie polezec by sie zdalo,ale ja nie umiem.Jesli Tobie sie uda i zechce-polecam
,ale za to w piatek laba, piszecie tyle ale jutro poczytam,