AsienkaM1986
mama Zuzi
asienka_r najprawdopodobniej bede rodzic w dublinie w rotundzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki on jest słodziaczek!:-)Nawet jak chorutki to wygląda tak ślicznieKoffany jest i tyle!A zębola to ja chyba widzę na dole,lewa jedynka
Znaczy się młodego lewa,nie moja
![]()
asienka_r najprawdopodobniej bede rodzic w dublinie w rotundzie.
i bardzo sobie chwalę. Co prawda do domu mnie chcieli odesłać, bo mimo tego, że wody mi odeszły miałam małe skurcze i Andzia wysoko była, ale się nie dałam;-)
i zostałam. Bez sensu jechać 30 km i wracać. Czasem trzeba się upomnieć, żeby ktoś do Ciebie zajrzał:-), ale ogólnie wrażenia pozytywne. Czyli na wizyty też tam będziesz jeździć. Tak ogólnie to oni nie zaglądają;-) tylko sprawdzają bicie serduszka, ciśnienie. Krew dwa razy tylko sprawdzili, bo wszystko było very well:-)
. Nastepnie cala ekipa wyladowala w restauracji gdzie byla rezerwacja,a tam sie dzialo... w prywatnej sali byl umowiony striptizer, ktory przyszedl w stroju policjanta i 30 min tanczyl przed Martyna i przed nami tez
;-)- przerazona totalnie i zaskoczona ale podobalo sie jej. Kolo polnocy -poszlysmy chociaz juz niektore nie bardzo mialy sile
- do klubu nocnego. Zabawa trwala do rana do 4, chociaz ja wyszlam o 2. Rano nie bylo tak zle, Asia mi dala pospac i obudzila sie dopiero o 6.30-normalnie przed 6. Wczoraj byl spacer i odsypianie, a dzis niestety do pracy:-No to moze to spotkanko w srode madbebe skoro agusiek czwartek nie pasuje?Ja musze jak najszybciej wiedziec,bo musze M powiedziec,sprobowac autem sie podzielic,inaczej klapa bedzie,jesli chodzi o mnie.

wiec nie patrzcie na mnie kochane i bawcie sie dobrze;-)