Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bylo spoko- tylko pogoda kiepska wiec bylismy uziemieni w domu. Alex nie spal prawie cala noc.....nie wiem co mu sie stalo! Byc moze dlatego,ze byl w innym mijescu. A dziadkowie specjalnie dla niego kupili sliczne lozeczko...a on dupa! Spal ze mna i to ciezko nazwac spaniem bo sie budzil co 10 minut!
Wogole cos mu sie porobilo od jakiegos tygodnia. Spi coprawda dobrze, bo prawie sie nie budzi w nocy i co najwazniejsze juz w nocy nie je!! Ostatnia butla na dobranoc i juz do rana spokoj- takze sukces! Aleeeee....uspic go to jest jakas godzina! Normalnie ja juz wychodze z siebie! Klade go do lozka a ten na nogi! Lazi wszedzie lazi, gada, smieje sie! A mnie roznosi! Przesunelismy mu wiec znow godzine spania. Dzis poszlam go kapac dopiero o 20 a i tak maly dziad nie chcial zasnac i buszowal !! Nie wiem co mam zrobic z nim....:-(

kawka
dobrze się ma szymek
i trzymajcie sie tam kupy jako tako
obys nie miala problemow z lotem
ja lece dopiero za 4 tygodnie , ale juz zyje tym miesiacem w polsce chocby to miała byc jakas dziewicza nieodkryta wyspa tak sie jaram , ze znowu naładuje bateryjki
;-)

to jedyna szansa zeby spotkac moja rodzine w 'calosci' poza tym taki wyjazd tez napawa mnie energia..
:-(;-)
wczoraj slyszalam w radiu ze przez najbilzsze 48h (od wczoraj) zmian odnosnie lotow nie przewiduja,wiec sytuacja moze sie zmienic dopiero po tym czasieWitam z ranka.. Jakies zábki komus wyszly??;-):-)U nas nocka taka sobie.. Pierwsze co zrobilam to zobaczylam czy samolociki lataja i jest spoko narazie.. Nawet nie wiecie jak mnie to dodatkowo stresuje..
Plany na dzis: chyba posprzatam chatke bo potem juz bedzie mniej czasu na to..;-)

ale to przez zebole..Bidulka moja
asienka_r Maz ma brata ciotecznego w lusk i jego zona tez rodzila w rotundzie i byla zadowolona. Musze jeszcze wybrac lekarza GP ale pojde do miastowej "przychodni" i tam ponoc jest dobry lekarz. Mowia ze dobry.
Dziękuję:-)asienka_r sliczna ta Twoja Kruszyna.

. Andzia chodzi później spać, bo musi się wybawić
, czasem jest to frustrujące, bo ciągle przekręca się na brzuszek i próbuje wstawać. Ale ostatnio w ogóle źle sypia. Tak jakby się przestraszyła. Śpi i przez sen płacze, przekręca się na brzuszek i płacze. I teraz mamy problem, bo tylko z nami śpi spokojnie.
Ona prawie nigdy z nami całą noc nie spała. Od początku było usypianie w swoim łóżeczku.
, jakbym nastawiła wcześniej to może i dwa by dało radę zrobić. No trudno. Jutro nastawię kolejne