reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Agagsm, gdzieś widziałam, że się chwaliłaś niekapkiem. Jaki kupiłaś w końcu, bo ja też coś mojej pannie musze kupić. I jeszcze przekopując Twoje posty natknęłam się o tym o dzieciach. Ja miałam dość niespokojną ciążę, więc pewnie dlatego też mała jest taka narwana. Nie śpi za dobrze, ale przyznam szczerze, że chyba za długo czekałam z decyzją o drugim dziecku. 4 lata różnicy między dziećmi to dużo. Więc weź się do roboty. ;-)

reklama
Skąd ja to znam - ja tez całe dnie tak siedzę, a M w pracy...

Jola czyżbyście się już do pracy wzięli nad rodzeństwem dla Olusia?:) hehe

A zta wodą to macie przesrane Wrocławianki - matko! idę TVN24 właczyc, bo jakoś dziś na nic nie mam natchnienia, a dziecię me śpi przy otwartych oknach i czekam az wstanie co by na dwór wyjść:)

Dziewuchy ale mam lenia totalnego, znajomi mają przyjść sałatkę by mi zrobić, a mi się nie chce.....sterta prasowania krzyczy, a o 16.30 dentysta, boję się okrutnie:no::szok::szok::szok:

Asiax pożycz słońca bo ja załamię się niedługo
Gosia_k23 udanej imprezki życzę
Nadarienne, agniecha współczuję bez wody z małym dzieckiem to niezły kosmos
Pasibrzuch widzisz nie ma tego złego…
Jola24 a może to już…
Agagsm ja też okno otworzyłam i szybko zamykałam – 8 stopni, spacer był 10 minut bo lać zaczęło a młody krzyczy

Jeszcze nie dziewczynki, chyba nie:sorry2: A co do tego to bijemy się z myślami straszliwie ale chyba już niedlugo zaczniemy:zawstydzona/y:

Pościągałam małej piosenki z bajek i Disneya, będziem śpiewać, hej! :-)

Ja otatnio włączm to zet kids co dziewczyny poleciły i dla mnie bomba, tanczymy i śpiewamy tylko moj syn jet kiepskim partnerem do tanca( w tatusia) zaraz zaypia:tak:

Współczuje dziewczzyny jak wam przyjdzie bez wody wytrzymac, mam nadzijeje ze nie bedzie tak zle.
A my nadal na słońcu się wygrzewamy a raczej w cieniu bo Olek śpi a ja w komp nic nie widzialam:cool2:

Macy mam kubek niekapek Nuby i jest OK - nie ma oznaczeń ile ml wlewasz, ale mi to niepotrzebne - ja tam na oko wlewam na razie niedużo - tak żeby sobie popiła na spacerku:
***NUBY*** kolorowy KUBEK niekapek __210ml __6m+ (1023361680) - Aukcje internetowe Allegro

Macy - jak nie schudne 10kg to w żadną następną ciąże się nie pcham :) a do tego ja od 6 miecha leżałam tylko, więc niestety mam obawy, że ta moja szyjka powtórzy mi historię, a jam całe dnie sama z Misią i mi nie będzie miał kto pomóc, więc na razie nie planujemy powtórki z historii. U mojej siostry dzieciaki mają jak u ciebie 4 lata róznicy i uwierz jak podrosną to ci się świetnie kumać będą - bynajmniej u mojej siostry są zgrani (tez pierwszy chłopak, a po 4 latach dziewczynka-teraz mają 19 i 15 lat)

U mnie woda się uspokoiła to teraz we Wrocławiu szaleje.Uważajcie na siebie !
Młody marudzi cały dzień,dziąsła popuchnięta ma ale zębów niet.
Ja też powiększam grona gubiących włosy.
u mnie między chłopcami są niecałe 4 lata różnicy i moim zdaniem na dzięń dzisiejszy to zbyt duża różnica.

To ja chyba będę miała różnicę między dziećmi 10lat, bo póki co nie widzę się z dwójką, M pracuje na zmiany, 90% czasu go nie ma, nie ma mi kto pomóc, no i to "ogromne" mieszkanie...

Pościągałam dzisiaj małej piosenki, pamiętacie "A kto widział dziub dziuba? Jak wygląda dziub dziub"
No i to, co mi ZAWSZE poprawia humor :-D
[video=youtube;ikA1BgZ4b3Y]http://www.youtube.com/watch?v=ikA1BgZ4b3Y[/video]

Ostatnia edycja:
Agagsm, ja na ciążę nie namawiam. ;-) Może tak to głupio zabrzmiało. Przepraszam. Wiem, że decyzja zawsze bywa ciężka. U nas w każdym razie tak było. Na początku nie było warunków, a później to się już przyzwyczaiłam do tego, że jest tak spokojnie i w nocy można spać. :-) Dzięki za namiary na ten kubek. Muszę poszukać. Młoda coraz bardziej zainteresowana jedzeniem i piciem.

Chyba odkryłam tajemnicę nieprzespanych nocy. W każdym razie, tak mi się wydaje. Idzie ząb. :-)

Laski trzymajcie się i niech Wam woda nie będzie straszna.

Właśnie dziewczyny, tym co grozi woda szczególnie spokoju życzę i tego by jednak nie zalało/ nie wylało.....

Macy- miedzy moją siostra a mną są 4 lata różnicy i świetnie się dogadujemy teraz...ale jak była mała to mnie denerwowała......
po drodze mam jeszcze dwóch braci.....

Pasibrzuch - właśnie ten utwór chór akademicki UAMu wykonał nam na absolutorium- matko jak świetnie to się słyszało i wyglądało.... rewelacja!!!!

No i chciałam dziś C kupić mniejszy kubeczek żeby sam trzymał i w auchan były tomme tipe za 9,90 i się rzuciłam i nie zwróciłam uwagi że ustnik nie jest sylikonowy, bo w sumie myślałam, że tomme tipe tylko sylikonowe mają...

Sylwia - fajnie, ale na moje oko Ty od razu po porodzie laska byłaś, wiem że się powtarzam ale tak właśnie uważam!!!

no i nie wiem co jeszcze chciałam napisać,
poza tym że zapomniałam po drodze ze sto razy napisać Anulce że normalnie podziwiam jak sobie dajesz kochana radę z dwójką, ja z C ledwie zipię.....

reklama
witojcie z wieczora
pogodos do banios

JAś dziś mega grzeczny a ja mega zmęczona i nie wiem po czym:sorry2:
za oknem znowu mgła

Morka! tekiero muczo wszystkos twojej producjone: fotos, komentos, egzystencjos, Bunios i nowos wątos:D

Do góry