reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow, nie wiedzialam :) Dziekuje za uwage, ZOŁZO!! ;)
Nie bylam, bylam tydzien temu, na szczepieniu, byl zdrowiutki ale dzis to tego powiedziec nie moge :(( Oklepuje go caly czas, daje wyzej glowke, zeby splywalo, ale ma tak gesto zawalony nosek, ze nic to nie pomaga :(

Rozmawialam ze Slawkiem, Adas sie obudzi i ide do lekarza, nie czekam na Niego, pojde do innej pani doktor :)
Pierdziule czekac, jeszcze mu zaszkodze, normalnie z minuty na minute bardziej kaszle :(
Panikuje, zwyczajnie panikuje :((

reklama
Paula, Pasibrzuch - na tabsach przeciez jest okres normalnie, nic nie jest wstrzymane :tak: tylko jak w zegarku co 28 dni powinien byc. Tylko owulka jest wstrzymana, krwawienie juz nie :tak: Za dobrze by nam bylo:-) No chyba, ze cos z Waszych postow zle zrozumialam :confused: To przepraszam :zawstydzona/y:

z tego co wiem nie na tabsach dla karmiacych, bierze sie piguły non stop bez przerwy, stad brak @... moga wystapic plamienia.

A ja napisałam na forum eksperckim do rehabilitanta i wysłał mnie jak najszybciej do ortopedy...
Ciekawe, kiedy mam iść :sorry: Ale muszę, bo nie wyrabiam. Chyba kupię małej krzesełko, bo karmię ją w foteliku, który kładę na naszym łóżku, ale po chwili kręgosłup mi siada. Ostatnio nie umiałam ziemniaków obrać, bo na podłodze miałam kosz na śmieci i wiadro z ziemniakami...

Asiowo, no i właśnie dlatego się zdziwiłam, bo mam normalny kres, a nie plamienia...

emilcia kładź dużo na brzuszku po uprzednim zakropieniu soli fizjologicznej.Zdrówka dla małego!!!

Witam sie prawie weekendowo!!!!

U nas narazie mgła, ale zapowiadają słonko i 23 stopnie!!!!:-)

Mała spała od 22.00 do 8.00 z 3 pobódkami na jedzonko, no nie jest zle, ale mogło by byc lepiej:-)

A wczoraj bylismy w castoramie i w koncu dokupilismy półek do szaf, bo mało było i teraz jak sie przeprowadzilismy na małe mieszkanko to miejsca brakuje oj brakuje:eek:

A mój M tak mnie czasem denerwuje ze wysłałabym go w kosmos:wściekła/y:

A i jeszcze najwazniejsze , dzisiaj prawko do odebrania!!!!! Jupi:-)

Witam,
Czy mogę do Was kobietki dołączyć?
Ja też jestem mamuśką maluszka ze stycznia 2010r.
Kacperek, bo tak ma na imię mój synek, urodził się 7 stycznia o godz. 16:25.
Poród był w 36 tyg. siłami natury. Mały ważył 2870 i miał 49 cm.
Ze względu na to że jest wcześniaczkiem mamy teraz z nim mały problem. Mianowicie, jak miał ok.6 tyg. okazało się, że ma wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię ciała i wymaga rehabilitacji. Ale efektów nie widać:(

reklama
Witam,
Czy mogę do Was kobietki dołączyć?
Ja też jestem mamuśką maluszka ze stycznia 2010r.
Kacperek, bo tak ma na imię mój synek, urodził się 7 stycznia o godz. 16:25.
Poród był w 36 tyg. siłami natury. Mały ważył 2870 i miał 49 cm.
Ze względu na to że jest wcześniaczkiem mamy teraz z nim mały problem. Mianowicie, jak miał ok.6 tyg. okazało się, że ma wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię ciała i wymaga rehabilitacji. Ale efektów nie widać:(

Witaj,

A jak długo rehabilitujecie? I jak często?

Czasami rehabilitacja wymaga czasu.

Do góry