reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Menu naszych dzieci :)

reklama
Luiza ja też nie pomoge , nie miałam nigdy nic babydream.:no:
My kupujemy HIpp, Bobovite i Gerbera naprzemiennie. Dziś np dałam pierwszy raz rybke z warzywami chyba gerbera i bardzo jej smakowała.:-D
Czarodziejka ja wysłałam wczoraj jedną koperte z 5 nakrętkami na konkurs. Teraz zbieram kolejne. :-)
Ja lubie kaszki Bebilonu są bardzo delikatne , taki pyłek, leśną z nestle też lubi ale ona jest dużo gęstsza. Ostatnio kupiłam z serii zdrowy brzuszek Nestle 5 zbóż z lipą i dodaje na noc, ma dość specyficzny zapach ale została przez Julcika zaakceptowana.:-D
Gemelo niezły jadłospis. ALe w sumie chłopcy 2 mce starsi.Fajnie chyba tak obserwować jak jedzą to co Wy.:-)
Ja nie daje jeszcze dorosłego jedzenia ,ona może i się patrzy i pokazuje że chce ale jak ma w buzi coś co nie jest płynne to zaraz ma odruch wymiotny więc jej nie daje. Chrupek zjadła 1 małą paczke. 2 dni jej smakowały ,potem już nie chciała.:no:

Igor się wydziera jak widzi jak cośjem on jest taki żarty że jak tylko zobaczy jedzenie to krzyczy, denerwuje się macha nogami i rękami i strasznie się trzęsie :p

Ja ostatnio kupiłam rybkę bobovity, bo na to by chłopcy dostali jakąś domową to szans nie ma. Jak jakąś zrobię, to zaraz jej nie ma. Ostatnio jak zrobiłam, to nie zdążyłam odłożyć trochę chłopcom na spróbowanie, bo mój F ją dopadł.

U mnie na razie 3 koperty leżą z nakrętkami;-)

Gemelo z Twoich chłopaków to prawdziwe smakosze:-)
Szymon ostatnio zasmakował w chrupeczkach ryżowych. Jak już całego zje to patrzy taki zdziwiony, że już nie ma i robi podkówkę żeby dać mu drugiego.
Maks robi tak samo:-D

gemelo wlasnie o takim jedzonku mowilam ;-) moja wlasnie bardziej lubi takie jedzenie od swojego..boje sie,ze jej to zaszkodzi! oczywiscie nie daje jej wielkich ilosci,tylko do sprobowania...
uwielbia flispy :-D
Ninka tez od glutenu miala takie kupki! i do tego kaszke na brzuszku i pleckach! od kiedy daje jej bardzo male ilosci do mleka wszytsko jest ok:tak:
dlatego ja nie daje takiego jedzenia, eby sie nie rozsmakował:-D

U nas też prym wiedzie Bobovita. Słoiczki z innej firmy Szymkowi już tak nie smakują. Z Hippa jedynie je Owoce i Zboża- najlepiej maliny i jabłka z kleikiem ryżowym.
A co do Bovity- bierzecie udział w konkursie?;-)
ja tak:-D
u mnie Maks je wsystko- tyle e bobovita ma grudki- wiec tych z grudkami nie:no:

O ten konkurs z nakrętkami Ci chodzi?:-) My nie bierzemy;-)
czemu?

Dokładnie o ten:tak: Mój M się napalił, bo chce klocki lego wygrać:-D
:-D a ja kase:rofl:
Trzeba zbierać i wysyłać nakrętki- 5 nakrętek to jedna szansa na wygraną. BoboVita - Baw się kolorami
U nas na szafce leży już 6 zapakowanych kopert- M ciągle zapomina zabrać. Zaraz będą kolejne 2:happy2:
można wysłać w jednej kopercie wsszystkie:tak:
po co płacic kilka razy za wyyslkę;-)

ja juz raz wysłałam 10

teraz czeka 15 i 2 więc jeszcze 3 zbiorę i wyślę całe 20;-)

reklama
Do góry