jakiej firmy ten brokul w sloiczku? bo za chiny nie moge znalezc:/
Gerber, ja kupilam w Tesco ale jeszcze nie smakowałyśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakiej firmy ten brokul w sloiczku? bo za chiny nie moge znalezc:/
dziunka akurat u nas soli się malutko , ani ja ani D nie lubimy soli, raczej przyprawionego, smarzonego i ipezonego i ostrego bym jej nie dałaDajesz skubać swój obiad? Solisz? I pewnie sporo? Ja bym nie dała, chyba że posiłki na parze bym robiła, bez soli.
dziunka akurat u nas soli się malutko , ani ja ani D nie lubimy soli, raczej przyprawionego, smarzonego i ipezonego i ostrego bym jej nie dała
daję poskubać ziemniaczki jak mam , albo mięsko, kiedy jest gotowane albo rybęalbo jakąś zupkę którą robię
a nie wiem skąd ta aluzja że sporo solę....
Bo większość ludzi sporo soliW restauracjach itp. też są porządnie solone. Dlatego tak pomyślałam, ale jak widać za szybko wysnułam wnioski ;P
no włansie... heheBo większość ludzi sporo soliW restauracjach itp. też są porządnie solone. Dlatego tak pomyślałam, ale jak widać za szybko wysnułam wnioski ;P
Ja podaje malej serki homogenizowane ale nie danonki a normalne. Dodaje platki ryzowe i np banana w kawalkach (pokrojonego w kostke, ale nie za drobna). Dostaje je codziennie na 2-gie sniadanie, w ilosciach niewielkich ale zawsze.
Co do wieku (czasu wprowadzania) - zdania są podzielone jak w większosci przypadków. Moje jest takie ze skoro jej nie uczula i je ze smakiem (zgodnie z filozofia BLW) to wprowadzac mozna.