P
Pająk
Gość
asiax to idz do zwykłego internisty i powiedz w czym rzecz i da Ci na Ciebie zwolnienie, albo do pediatry i na katar u małego ;-) - tylko bedzie 80% płatne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hej Kobitki pizez maluda na kolanach wiec sorki za błedy :-)
kurcze wywypało mojego bobasa po miesie... i co? mam teraz całkiem odsawic?
aga i ktoras kiedys pisała o wciaganiu dolnej wargi? co to znaczy? bo mała zaczeła wciagac?
ASIAX współczuje ze do pracy musisz wrócić :-(
Hello Lasencje,
Tysiolek - nic to nie znaczy - zobaczyła, ze może i teraz przez jakiś czas będzie tak robić ;-). A skoro ją wysypało po mięsie to odstawić!!
Asiax - leć biegiem do innego neurologa i zanim sie zapiszesz zapytaj czy może takie zwolnienie wystawić- -żebyś na próżno nie leciała.
Minnie - ciężko będzie jak cholera, ale dasz radę - pomyśl o satysfakcji potem. Teraz byłoby łatwiej dokończyć studia - bo z marszu, a potem ponownie sie to wbijać... a Miki zawsze będzie absorbujący - ja bym stawała na uszach i próbowała teraz - najwyżej sie nie uda, ale bym próbowała.
U mnie panowie sie kręcą na balkonie od wykonawcy bloku - kują fugi i kładą nowe - pyłu od groma..... jak pójdą to podwijam rękawy i do roboty!!!
Parno przeokrutnie. Stasiowi nawet w body chyba za gorąco. Jak wstanie to na samą pieluchę poleży.
Kaja - agagsm pisała o necie z TAK TAKA - ona chyba ma - to chyba najlepsza opcja na krótki czas urlopu czy tez wakacji w plenerze. Ja w domu mam z kabla, ale na wyjazdach z ERY. O kosztach Ci nie napiszę bo nie wiem ;-)
e:
czechow - a jaki masz brzuch - opona wystająca? bo ja taki mam i nie jest miękki tylko twardy - i zastanawia mnie to trochę...

a ja jestem po cc wiec trzeba chyba bardziej uważać?! Sprawdziłam że nie robi mi sięnic jak napinam mięsnie tak jak piszesz więc spoko ale ćwicze tylko te górne partie bo jak kilka tygodni temu zaczełam robić na dół brzuszka to potem 2 dni bolal mnie jak na okres więc chyba macica jeszcze się całkiem nie zrosła