reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachowanie naszych dzieci

o tak! Oli boi sie jak kicham, a ostatnio bylismy u kolezanki ktorej kotka ma male i zaczely piszczec to Oli zrobil ogromna podkowke i od razu w ryk jak tylko je uslyszal. Gdy ktos nagle zacznie sie glosno smiac to tez w ryk... ale odkurzacz to jak najbardziej jego ulubiony wabik do raczkowania heheheh
mnie chodzi o sam odglos odkurzacza....a jeszcze niedawno ja usypial......

reklama
Wczoraj okolo 17 maly był marudny nie chcial jesc, pic, spac <zęby> no wiec wzielam ubralam na rece i na plac zabaw haha :D pohuśtał sie z 30 min i wrocilismy do odmu uśmiechnięci :) dobrze plac zabaw przed blokiem gorzej ze 3 pietra trzeba schodzic z dzieckiem na rękach

U nas plac zabaw to teraz stały element każdego spaceru :). Gorzej, ze jak potem do wózka próbuję położyć to przeważnie krzyk, wiec muszę ją bardzo zmęczyć na huśtawkach i na oglądaniu dzieci :)

My zawsze poczas spaceru siadamy przy fontannie :-D mały nasladuje moja mine , gdy marszcze czoło , nosek i głosno wciadam i wypuszczam powietrze nosem:-D tak sie na siebie patrzymy i stroimy miny

Wczoraj okolo 17 maly był marudny nie chcial jesc, pic, spac <zęby> no wiec wzielam ubralam na rece i na plac zabaw haha :D pohuśtał sie z 30 min i wrocilismy do odmu uśmiechnięci :) dobrze plac zabaw przed blokiem gorzej ze 3 pietra trzeba schodzic z dzieckiem na rękach
Witaj w klubie mam latających na spacer po schodach - u nas 4 piętro bez windy. A może zainwestuj w domową huśtawkę?? HEhe

reklama
Witaj w klubie mam latających na spacer po schodach - u nas 4 piętro bez windy. A może zainwestuj w domową huśtawkę?? HEhe
no latam jak szalona :d wozek zniose ale wniesc nie ma szans :D:D a na dole boje sie zostawiac wiec chodze na spacery okolo 14-15 i jak maly marudny wracam i zostawiam na dole wozek ale o 16 maz z pracy jedzie to odrazu wnosi :) a co do huśtawki tez tak myslalam ale szkoda mi tego ze nie bedzie mial frajdy na podwórku :)

Do góry