Paulinaa
Mama Adasia '2010
Witam kobietki
;-)
Byliśmy dzisiaj u lekarza bo Adaś wczoraj rano i dzisiaj pokasływał, zaniepokoiłam się ale wszystko jest w porządku.Kataru nie ma, temperatury też nie. Gardło i płuca czyste.Zdrów:-) A kaszel spowodowany zbyt suchym powietrzem w pokoju:-( Od razu zamówiliśmy nawilżacz bo mieszkamy na poddaszu więc nie ma co się dziwić.. Ale myśli się dopiero po czasie ehhh..:-( Poza tym u Nas deszczowo. Czekam na kuriera i parasolkę do wózka. Mój niejadek przybrał przez 4 tyg tylko 0,5 kg;/ Mleka nie chce pić normalnie masakra, kombinujemy na wszystkie sposoby. tEraz leży na leżaczku i patrzy na bajkę, a ja mam czas na BB
Miłego Dnia
;-)Byliśmy dzisiaj u lekarza bo Adaś wczoraj rano i dzisiaj pokasływał, zaniepokoiłam się ale wszystko jest w porządku.Kataru nie ma, temperatury też nie. Gardło i płuca czyste.Zdrów:-) A kaszel spowodowany zbyt suchym powietrzem w pokoju:-( Od razu zamówiliśmy nawilżacz bo mieszkamy na poddaszu więc nie ma co się dziwić.. Ale myśli się dopiero po czasie ehhh..:-( Poza tym u Nas deszczowo. Czekam na kuriera i parasolkę do wózka. Mój niejadek przybrał przez 4 tyg tylko 0,5 kg;/ Mleka nie chce pić normalnie masakra, kombinujemy na wszystkie sposoby. tEraz leży na leżaczku i patrzy na bajkę, a ja mam czas na BB

Miłego Dnia
To pomysl, waga urodzeniowa - powiedzmy 4+ kazdy miesiac po kilogramie to na roczek bedzie mial 16? :-)