reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dziewczyny DZIEKUJE ZA KCIUKASY!!!! USG wyszlo dobrze. Bioderka sie naprawily:-):-). Radiolog powiedzial ze wyglada to niezle. w opisie mam ze jest ok. Jezzce tylko jutro wizyta u tej mendy. ale juz mi ciśnienie skoczylo bo ten glupi babsztyl nie powiedzial ze przed usg powinna miec zdjeta szyne (1 dzien wczesniej) zeby nozki sie rozruszaly i zeby jej nie bolalo.:wściekła/y: normlanie jutro tego babsztyla wytargam za reszte klaków.naszczescie mala byla dzielna i nie plakala jak jej nozki prostowal do badania ale i tak opierdziel lekarce sie nalezy.

GRATULUJE ZĄBKÓW!!!

zaraz nadrobie reszte ale teraz musze cos zjesc bo padam.

a jeszcze jedno- radilog powiedzial ze moze byc jeszcze potrzebne zrobienie rtg zeby potwierdzic wynik usg ale to juz zalezy od lekarki. i teraz nie bardzow iem co zrobic...nie chcialabym jej robic rtg przeciesz to jest duze promieniowanie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny DZIEKUJE ZA KCIUKASY!!!! USG wyszlo dobrze. Bioderka sie naprawily:-):-). Radiolog powiedzial ze wyglada to niezle. w opisie mam ze jest ok. Jezzce tylko jutro wizyta u tej mendy. ale juz mi ciśnienie skoczylo bo ten glupi babsztyl nie powiedzial ze przed usg powinna miec zdjeta szyne (1 dzien wczesniej) zeby nozki sie rozruszaly i zeby jej nie bolalo.:wściekła/y: normlanie jutro tego babsztyla wytargam za reszte klaków.naszczescie mala byla dzielna i nie plakala jak jej nozki prostowal do badania ale i tak opierdziel lekarce sie nalezy.

GRATULUJE ZĄBKÓW!!!

zaraz nadrobie reszte ale teraz musze cos zjesc bo padam.

a jeszcze jedno- radilog powiedzial ze moze byc jeszcze potrzebne zrobienie rtg zeby potwierdzic wynik usg ale to juz zalezy od lekarki. i teraz nie bardzow iem co zrobic...nie chcialabym jej robic rtg przeciesz to jest duze promieniowanie.

Fajnie że z bioderkami już lepiej
Będzie dobrze.

Z tym promieniowaniem to jest różnie. Pewnie że jest ale zależy też jaki sprzęt mają ten nowy ma dużo mniejsze promieniowanie niż te starsze typu. Ale całkowicie cię rozumiem że wolałabyś tego uniknąć.... tylko pomyśl że jutro "babsztyl" może ci robić trudności jeśli nie będziesz tego miała....no chyba że po prostu ją olejesz

Witam :-)

Znów kilka dni nie zaglądałam, ale nie było kiedy ...
dzieje się tyle, że nadążyć nie można :szok:
mała z dnia na dzień zaskakuje nas ostatnio czymś nowym (ale to na odpowiednim wątku) ;-)
w piętek, 2 dni po pierwszym, wyszedł kolejny ząbek :tak: także mamy już piękne i co raz bardziej widoczne 2 dolne jedyneczki ... zaskoczona jestem totalnie, bo przeszło prawie niezauważalnie ... w zasadzie tylko ślinienie :tak:

zaliczyliśmy też pediatrę i pierwszą dawkę szczepienia na Hib'a ... na szczęście mała w ogóle nie zareagowała ... nawet przy kłuciu tylko lekko zastękała :tak:
ogólnie rozwija się pięknie ... i mamy się nie zdziwić jak niedługo zamiast usiąść wstanie :szok::szok::szok: bo już ma odruchy, które pojawiają się w 8-9 m-cu :szok:

Black, spóźnione ale wieeelkie buziaki dla Anusi na pół roczku !!! rzeczywiście niesamowicie ten czas leci :tak: no i gratuluję ząbków :-)
Beti81, super, że USG ładnie wyszło ... teraz &&& za wizytę u babsztyla ;-)
Morka, toż z Buni istny zębowy potworek :-p oby wszystko co idzie wyszło szybko i bezboleśnie ;-)

WITAM:-)

O mamo co za kobiety mieszkają na tym świecie:no:ja też mam "śmieszne"przypadki ale to już w "rodzinie"(M brata dziewczyna):no:30 lat a pstro w głowie co do dziecka:no:np.to ze dziecko ma 8 miesiacy a ta na spacerki tatadaaam ROWERKIEM!bo szkoda kasy na wózek(złotówa z niej okropna sobie w doope dać a nikomu nic)lub 5 miesiacy a ta daje ciastko wafelka do susania:eek:mleko krowie od małego:eek:a jak trzymała ta małą po urodzeniu haha to jest dobre ręka pod głowe a druga pod nogi a co z kręgosłupem?na szczeście szwagierka była to ją naprostowała!no i powiem ze ogólnie ma dzikie podejście (fajeczka zapalona czy piwko popite jak karmi z cyca i nie tylko bo w ciaży także a tłumaczy sie ze wypiła i potem laktatorem to mleko odciągała ale hmm z nią to różnie jest ...)no ale co zrobić głupim nie przegadzasz takie życie:sorry:

BETI suuuper :-)

edit MACY my my jesteśmy bezzębni ;P ale to ja się cieszem bo ja cycem karmie to wiadomo no i czym póxniejsze tym mocniejsze:)

Przepraszam, że na tym wątku. Maciu ma 37,8st(po odjęciu 0,5st). Podać mu już Nurofen w czopku czy zaczekać? Myślę, że to zęby, bo od kilku dni jest bardzo marudny i umoczony śliną po pas.

Macy my tez jeszcze ani jednoego nie posiadamy;-(
Gosieek ja bym sie jeszcze wstzrymala, moze zrob najpierw letni oklad na czolko. u nas to po szczepieniu pomoglo.

reklama
Do góry