nadineczka
Fanka BB :)
jak się wstawia filmik????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja bym poczekała jeśli jest marudny i to ząbkowanie to może viburcol N lub jakiś żel na dziąsła mu daj ?Przepraszam, że na tym wątku. Maciu ma 37,8st(po odjęciu 0,5st). Podać mu już Nurofen w czopku czy zaczekać? Myślę, że to zęby, bo od kilku dni jest bardzo marudny i umoczony śliną po pas.
mój od dłuższego czasu dużo mniej przybiera ale trzeba pamiętać ze nasze dzieci teraz się więcej ruszają i tyle przybierać nie będą jeszcze mój przez chorobę coś kiepski apetyt miał więc pewnie jeszcze mniej przybrałMój tylko pół kilo (0,5) :-(
Gratki !!!Hej dziewczyny!
12 czerwca stuknęło Ani pół roczku! Jak ten czas leci.
Wczoraj wylazły jej w końcu dwie dolne jedyneczki. Marudzenie przy tym było straszne od około tygodnia, ale i dziecko i matka przeżyli :-)

tu superdziewczyny DZIEKUJE ZA KCIUKASY!!!! USG wyszlo dobrze. Bioderka sie naprawily:-):-).

ale coś ostatnio marudny a wieczorami to już na maksa daje popalić, slini się od zawsze i do paszczy wszystko pakuje zaciskając mocno dziąsełka ale mam pytanie do "zębowych mam" czy wasz maluchy też palcami jezdziły po dziąsłach? bo ze rączki w buzi to normalka ale od jakiegoś czasu ich nie ssie tylko kciuka ze wskazującym pakuje i jezdzi po dziąsłach, grzebie i chyba czegoś szuka
może zębów zgubionych
w razie czego to do kojca też będę go przenosić
A w ogóle to nie myślałam, że może się tak ucieszyć jak zobaczył zakupionego króliczka nr 2 (klona - tylko jeden taki był w sklepie) to tak mu się buzia uśmiechnęła, że ja głupia matka się poryczałam, a M. mnie wkurzył bo powiedział że nie powinniśmy byli kupować bo C ma się uczyć ponosić konsekwencje.... myślałam, że dzida palnę....
[B pisze:patrysia86[/B];5548561]WITAM:-)
O mamo co za kobiety mieszkają na tym świecieja też mam "śmieszne"przypadki ale to już w "rodzinie"(M brata dziewczyna)
30 lat a pstro w głowie co do dziecka
np.to ze dziecko ma 8 miesiacy a ta na spacerki tatadaaam ROWERKIEM!bo szkoda kasy na wózek(złotówa z niej okropna sobie w doope dać a nikomu nic)lub 5 miesiacy a ta daje ciastko wafelka do susania
mleko krowie od małego
a jak trzymała ta małą po urodzeniu haha to jest dobre ręka pod głowe a druga pod nogi a co z kręgosłupem?na szczeście szwagierka była to ją naprostowała!no i powiem ze ogólnie ma dzikie podejście (fajeczka zapalona czy piwko popite jak karmi z cyca i nie tylko bo w ciaży także a tłumaczy sie ze wypiła i potem laktatorem to mleko odciągała ale hmm z nią to różnie jest ...)no ale co zrobić głupim nie przegadzasz takie życie
Witam się popołudniowo,
My dzisiaj mieliśmy spacerek bardzo wcześnie przed 9, bo musiałam jechać do MOPSu po zaświadczenie do becikowego. Potem zakupy na placu i z powrotem i jakoś do tej 11.30 dało się wytrzymać, choć w samym centurm już było bardzo gorąco u nas na peryferiach trochę chłodniej. Tak więc spacerek zaliczony i już dziś na bank nie wychodzimy z domu.
ASIAX - jakieś wypasione te moskitiery macie. Tyle kasy kosztuję, a jak się je montuje, czy nie niszczy się okien, bo my mamy drewniane i mi M. na pewno nie pozwoli jakichś dziur w nich robić. Plis o jakiegoś linka czy cuś w tym rodzaju.
Fajnego masz szefa
edit:
Ja nie marudzę z powodu upału, bo wystarczy, że przypomnę sobie te zaspy śniegu w styczniu i już mi się lepiej robi. Z dwojga złego i tak wolę lato.