reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Emm... dzień dobry. Co tu tak pusto dzisiaj? Ja na chwilkę tylko przy śniadanku sobie do BB siadłam i przywitać się chciałam. Miłego dnia życzę.

reklama
Witam porannie

U nas dzis nocka duuuzo lepsza - zasnal od razu na dobre i tylko jakies 5 pobudek, w tym jedna na papu :tak:

Klara, fajnie ze kroliczek sie spisuje

wiw, dobrze, ze najpierw na te kcal spojrzalas :tak: Ostatnio moj maz przywlokl slodkosci i pare wsunelam a po fakcie dopiero zobaczylam, ze w 5 minut zezarlam jakies 800 kcal :wściekła/y:

Beti, super ze juz po strachu. Ja bym rtg nie robila, chyba usg to wystarczajacy dowod... No to Fiolcia sobie bedzie mogla pofikac teraz do woli ;-)

No i co ja mialam jeszcze napisac? Zapomnialam ;-)

Milego dnia

E: Nadarienne - super, ze mala przybiera i ze mleczko smakuje, bo to tez wazne :-)

Witam

Ale tu pustki:szok:

Nocka taka jak zwykle, 5 pobódek:shocked2:

A Zuzka dzisiaj kończy 5 miesiecy:-)

No a teraz juz marudzi , bo zaraz spać idzie

Miłe3go dzionka

cześć kobitki,

STO LAT dla Zuzi, buziaki :) :happy2:

niestety wczoraj do mojego M nie zadzwonili w sprawie tej pracy, jest jeszcze szansa dzisiaj, mogą dzwonić w godzinach 9-12 a więc zobaczymy, ale mam coś czasne myśli :(

zaraz idziemy na spacerek, pogoda u nas śliczna
miłego dnia

WItam śniadanowo:-)
U nas juz dwie noce z kolei bez pobudki:tak: Mam dzis misjie w miscie wiec po poludniowym karmieniu zbieramy sie w droge:-)

Witam

Ale tu pustki:szok:

Nocka taka jak zwykle, 5 pobódek:shocked2:

A Zuzka dzisiaj kończy 5 miesiecy:-)

No a teraz juz marudzi , bo zaraz spać idzie

Miłe3go dzionka

Zdrówka dla Zuzi z tej okazji:-)

Milego dnia (u mnie wkoncu sloneczny:tak:)

Witam się!!!!

Malwina Wszystkiego najlepszego dla Zuzu!!!!!
Agniecha 3mam!!!

Ok spadam, C zasnął w chuście muszę go wysadzić!!!

Miłego....

DZIEŃ DOBRY:-)
Łee u mnie zimno:dry:

A co tu taaaakie pustki:blink:
Kaja: Patrysi pewnie chodziło o to, że dzieci na cycu dobrze jak nie mają zebów, żeby oszczędzić nam bólu pogryzieia;-)
B

Kaja, Patrysi chodziło o to, że się cieszy, że Alanek nie ma jeszcze zębów, bo karmi cycem (więc nie grozi jej pogryzienie) ...
zgadza się kobietki o to mniem właśnie chodziło:-Djak me dziecie dostanie zębolki to aż strach karmić:baffled:;-)

Witajcie Kochane Mamuśki:-)
Ale dawno mnie tu nie było........ Aż się pogubiłam na forum i musiałam szukać "Styczniówek 2010"...... Mam nadzieję, że teraz już będę częściej o ile Niunio pozwoli..........no i za chwilę powrót do pracy ale........ Mojemu Karolkowi idą dwa dolne ząbki - taki prezent na urodziny dał mi 2 dni temu:-) Na razie nie ma jakiejś tragedii w zachowaniu, tylko oby cały czas mama przytulała i się bawiła:-)

witam sie w humorku kiepskim....

po pierwsze szyna zostaje z nami jeszcze na 3 tyg bo kosdci ktore trzymaja główke kosci udowej nie sa jeszcze kostne tylko chrzęstne i Fiolcia fikając moglaby je sobie uszkodzic i cale leczenie poslzoby na marne...no nic ..jakos przetrzymamy.

po drugie w przychodni nie chcieli mi wypisac recepty na mleko bo podobno do kwietnia trzeba miec zaswiadczenie od alergologa ze dziecko uczulone. szkoda ze wczesniej nikt mi nie powiedzial.:wściekła/y: wymusilam recepte na 6 opakowan i dostalam skierowanie ale wizyta dopiero na koniec lipca. trudnoo...do tego czasu beda musieli mi wypisywac recepty -inaczej tego nie widze. wkoncu to nie moja wina a nikt mnie wczesniej do alergologa nie skierowal.
tylko tez zastanawiam sie czego spodziewac sie na wizycie...przeciez takiemu maliszkowi testow robicx nie beda.

no i to tyle dzisiejszych atrakcji:-(

reklama
miło widzieć Cię znowu mzetka.

Ja zaraz wybieram się na spacerek i to WINDĄ ;-) huraaaaa!!!! wreszcie nie będę spocona jak królik po tachaniu wózka... tlko niech szkrab wstanie bo śpi juz ze 2 godz.

Po wczorajszej wizycie-szczepieniu Staś dziś nieco cieplejszy niż zwykle i nieco marudny. Waży 8150 i ma 70cm.

Do góry