Paulinaa
Mama Adasia '2010
Mój tylko pół kilo (0,5) :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
normlanie jutro tego babsztyla wytargam za reszte klaków.naszczescie mala byla dzielna i nie plakala jak jej nozki prostowal do badania ale i tak opierdziel lekarce sie nalezy.Mój tylko pół kilo (0,5) :-(
dziewczyny DZIEKUJE ZA KCIUKASY!!!! USG wyszlo dobrze. Bioderka sie naprawily:-):-). Radiolog powiedzial ze wyglada to niezle. w opisie mam ze jest ok. Jezzce tylko jutro wizyta u tej mendy. ale juz mi ciśnienie skoczylo bo ten glupi babsztyl nie powiedzial ze przed usg powinna miec zdjeta szyne (1 dzien wczesniej) zeby nozki sie rozruszaly i zeby jej nie bolalo.normlanie jutro tego babsztyla wytargam za reszte klaków.naszczescie mala byla dzielna i nie plakala jak jej nozki prostowal do badania ale i tak opierdziel lekarce sie nalezy.
GRATULUJE ZĄBKÓW!!!
zaraz nadrobie reszte ale teraz musze cos zjesc bo padam.
a jeszcze jedno- radilog powiedzial ze moze byc jeszcze potrzebne zrobienie rtg zeby potwierdzic wynik usg ale to juz zalezy od lekarki. i teraz nie bardzow iem co zrobic...nie chcialabym jej robic rtg przeciesz to jest duze promieniowanie.

także mamy już piękne i co raz bardziej widoczne 2 dolne jedyneczki ... zaskoczona jestem totalnie, bo przeszło prawie niezauważalnie ... w zasadzie tylko ślinienie 

bo już ma odruchy, które pojawiają się w 8-9 m-cu 
no i gratuluję ząbków :-)
oby wszystko co idzie wyszło szybko i bezboleśnie ;-)
ja też mam "śmieszne"przypadki ale to już w "rodzinie"(M brata dziewczyna)
30 lat a pstro w głowie co do dziecka
np.to ze dziecko ma 8 miesiacy a ta na spacerki tatadaaam ROWERKIEM!bo szkoda kasy na wózek(złotówa z niej okropna sobie w doope dać a nikomu nic)lub 5 miesiacy a ta daje ciastko wafelka do susania
mleko krowie od małego
a jak trzymała ta małą po urodzeniu haha to jest dobre ręka pod głowe a druga pod nogi a co z kręgosłupem?na szczeście szwagierka była to ją naprostowała!no i powiem ze ogólnie ma dzikie podejście (fajeczka zapalona czy piwko popite jak karmi z cyca i nie tylko bo w ciaży także a tłumaczy sie ze wypiła i potem laktatorem to mleko odciągała ale hmm z nią to różnie jest ...)no ale co zrobić głupim nie przegadzasz takie życie
Czy ktos jeszcze bez zebow zostal? Czy tylko my? :-)