P
patrysia*
Gość
Zdrówka dla maluszków
BETI 3 tyg.to pikuś a potem śmiganko bez:-)

BETI 3 tyg.to pikuś a potem śmiganko bez:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

[B pisze:nadineczka[/B];5554678]Dzięki babki tylko, że u nas to trochę inaczej wygląda, bo ona nie znała dworu bo była w bloku chowana i teraz zaczęła wychodzić i bała się jeszcze dalej odchodzić łaziła w koło drzwi i tylko jak były otwarte bo to taki mały tchórzyk i coś mi to się nie podoba właśnie, sąsiedzi ok więc też nie wiem o co kaman zostało mi czekać na tą marudę czarną ale ja tak tęsknie i mi mucha lata i nie ma kto jej złapać :-(

Nic takiego nie słyszałam

e: Agniecha nie widzę wiadomości od Ciebie a z tego co dziewczyny komentują - nie udało się?
Nie wnikałam do ilu bo babon nieprzeciętny.
)