reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Morka hihi setki to może nie:D ja w szkole pracuję z Janką jest w dechę uczyła naszą dyrektorkę która po 40stce jej najstarszy uczeń ma obecnie 58lat:D
Agniecha83 przykro mi, na pewno szybko coś znajdzie!
Nadineczka hihi może niedługo okaże się gdzie byłaD:
Roxeen zdrówka dla Boo!za pierwszym razem za późno zareagowalam i też był antybiotyk za drugim było lepiej dostał 6razy kropelki do noska i witaminę c, nacierałam mu stópki i wszystko przeszło.

byłam dziś w tesco - jak wchodzę na dział dziecięcy to muszę wszytko pomacać nawet różowe wszystko takie fajniusie malusie ja chcę dzidziusie !!!!

Ostatnia edycja:
roxeen zdrówka dla Boo
morka zorientowana pani doktor widze:-D:-D
nadineczka to wlasnie jest najlepsze ze jestes wsciekla a i tak jej nic nie zrbisz bo za bardzo sie cieszysz ze wrocila:-D:-D:-D:-D

A ja mialam dzis imieniny a raczej jeszcze mam i z tej okazjidostalam od T szampana, od Olusia kwiatki a od psaa czekoladki. Pierwszy raz jem cekolade jakakolwiek od dwoch miesiecy, szampana ni pamietam kiedy pilam i pal licho kalorie.....normalnie niebo w gebie:-)
dOBRANOC

Jolcia7777, gratuluję windy. Teraz jak burżuazja, co? ;-)
Roxeen, zdrówka dla Boo.
Nadarienne, cieszę się, że córcia przybiera.
Agniecha, trzymam kciuki. Musi się udać.
Klara, nie przejmuj się. Trudno. Stało się. Może powinnaś zadzwonić do operatora i poprosić o numer przychodzący. Ta kobieta wyłudziła Twoje dane osobowe. Handlowanie danymi bez Twojej zgody jest nielegalne.
Morka, lekarka dobrze się konserwuje, ale kup jej może omega3 na rozwój komórek mózgowych i lepszą pamięć. ;-)
Nadineczka, nie wyżywaj się na kocie. Kobiet w ciąży się nie bije.;-) Miała ochotę na skok w bok. :-D

Macy wiesz co Ci powiem- obstawiam, że to operator opylił mój numer, bo ja nikomu nie podaję....ehhh.... muszę pomyśleć co z tym fantem zrobić...

Poza tym muszę jeszcze raz z operatorem pogadać bo wyłączyłam przysyłanie marketingowych wiadomości a przychodzi mi tego jeszcze więcej... a wyłączałam osobiście u jakiegoś gościa przy stoisku.... ale bez potwierdzenia na piśmie...wiem że ludzie się z nimi użerają czasem mocno w tej kwestii...

Witam z rańca ...

U nas nocka fatalna ... Zuzowy katar zrobił sobie z nas jaja :wściekła/y: po porannej akcji poskramiania kataru wszystko było OK, ale w razie W zakrapiałam nochal na bieżąco ... ok. 17 znów kilka kaszlnięć więc na wszelki wypadek przed nocką podniosłam materacyk, zakropiłam, oklepałam i ściągnęłam, co się dało ... Zuzu zasnęła pięknie a równo o północy obudziła się z mega kaszlem i zaczęła dusić wydzieliną :no:
skończyliśmy na dyżurze w szpitalu dziecięcym ... na szczęście żadna poważna infekcja to nie jest, tylko zwykły katar, ale mimo naszych starań intensywnie spływa do gardła i stąd te problemy z oddychaniem :-(
o 2 wróciliśmy, kolejne czyszczenie noska i mała śpi od tamtej pory bez przerwy i bez kłopotów :tak: ale i tak zaraz się zbieram i jadę na spokojną wizytę do naszej rodzinnej, żeby małą oglądnęła nie 'na śpiocha', jak doktorek dyżurny ;-)

Roxenn, zdrówka dla Boo !!!

to wszystko przez tą durną pogodę :wściekła/y: u nas w sobotę było pod 40 stopni, w niedzielę ok. 30 a w poniedziałek 14 :eek: i jak tu organizm ma nie zgłupieć :no: chociaż ja też po części obwiniam klimę za te nasze przygody ... no ale co tu robić ... 25 stopni w aucie źle, ale 50 jeszcze gorzej ...

morka .... doktorka nieźle zakręcona :-D:-D:-D

reklama
Witam się!
Już stara baba jestem, nagła zmiana pogody sprawia, że jestem nie do życia i nawet kawa nie stawia mnie na nogi.

Dzisiaj mykam do urzędu pracy zarejestrować się, macierzyński zrobił już papa, więc trzeba iść na garnuszek państwa ;-)

Do góry