agniecha83
Fanka BB :)
przylazła łajza jedna sorki ale nie mam czasu bo muszę ją udusić
czarna małpa ale jestem wściekła na nią cipeczka moja no grrr
jak fajnie![]()
to dobrze że się znalazła, a powiedziała gdzie była?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
przylazła łajza jedna sorki ale nie mam czasu bo muszę ją udusić
czarna małpa ale jestem wściekła na nią cipeczka moja no grrr
jak fajnie![]()

po porannej akcji poskramiania kataru wszystko było OK, ale w razie W zakrapiałam nochal na bieżąco ... ok. 17 znów kilka kaszlnięć więc na wszelki wypadek przed nocką podniosłam materacyk, zakropiłam, oklepałam i ściągnęłam, co się dało ... Zuzu zasnęła pięknie a równo o północy obudziła się z mega kaszlem i zaczęła dusić wydzieliną
ale i tak zaraz się zbieram i jadę na spokojną wizytę do naszej rodzinnej, żeby małą oglądnęła nie 'na śpiocha', jak doktorek dyżurny ;-)
u nas w sobotę było pod 40 stopni, w niedzielę ok. 30 a w poniedziałek 14
i jak tu organizm ma nie zgłupieć
chociaż ja też po części obwiniam klimę za te nasze przygody ... no ale co tu robić ... 25 stopni w aucie źle, ale 50 jeszcze gorzej ...