ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Natalka dzisiaj również marudna, położyłam ją spać, a ona już 3 razy płakała!!! Po za tym tatuś ją uspokajał i nic dopiero u mnie się wyciszyła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marciaa - moja Basia miała suchą, szorstką skórę na policzkach i łuszczącą się skórę za uszkami. Pediatra stwierdziła, że to może być jakieś uczulenie, po czym przepisała jakąś maść, której nie chcieli mi sprzedać w apteceno to ja wzięłam zwykły krem bambino i codziennie rano i wieczorem po przemyciu twarzy smarowałam i zeszło po kilku dniach:-)
A ja ledwo pochwaliłam moje dziecko, że w dzień ładnie śpi i się dzisiaj zbuntowało, a ja też spod Poznania, może coś w tym jest:-) może jakieś ciśnienie niekorzystne albo pogoda:-)
Jeśli chodzi o oczko to też poleciłabym sól fizjologiczną.
Która część okolic Poznania jeśli można spytać?;-)
Nutelka to jedna wielka bomba skladników alergennych- czekolada i orzechy to jedne z najsilniejszych !!!a moj znowu ma szorstkie policzki, chcialam przetestowac czy przeszlo mu po 2 miesiącach uczulenie na nutelle i zjadlam jej doslownie lyzeczke i znowu wyszlo
ja teraz w niedziele wyjezdzam na tydzien do rodzicow ale potem wracam wiec na początku lipca moze jakis spacerek nad maltą tam jeszcze z malym nie bylam![]()