reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się w niedzielny poranek, u nas też słonecznie choć wietrznie, wczoraj odwiedzilismy całą rodzinką znajomych i teraz obaj moji mężczyźni spią, jeden z kacem a drugi po dużym sniadaanku a ja mam czas na BB:-D

Kaja_10 - przyłanczam się do postulatu, zabieracie dzieciaki i niech spacerek zaliczą dziś pierwszy raz do punktu wyborczego, może nowe pokolenie będzie bardziej aktywne:blink:

Jola.24 - najlepsze życzonka z okazji wczorajszego pół roczku, samego słoneczka:-)

a myteż dziś świętujemy 5 miesięcznicę:-):-):-)

reklama
Witam się kochane w pochmurną niedzielę,
Wiw, sto latek dla Kostka

edit, i zapomniałam napisać najważniejszego, Mati przespał dzisiaj całą noc bez budzenia się z płaczem, spał od 19:30 do 6:20 :) Może mój grzeczny synek kiedyś wróci :)
strasznie mnie dzisiaj głowa boli, piję juz druga kawę

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz śmigamy na resztę dnia poszaleć we trójeczkę;-)
zaświadczenie do głosowania mamy ze sobą, więc gdziekolwiek pojedziemy to swój obywatelski obowiązek spełnimy - ja z tych, co nie wyobrażają sobie nie iśc na wybory;-)
Moja mała z kolei dziś cos sie obudziła w nocy na cyca - znaczy się raz się obudziła i normalnie nie wiedziałam co się dzieje;-)ale sie człowiek przyzwyczaja do dobrego heehe - na szczęście 5 minut pojadła i wstałyśmy o 9, więc narzekac nie będę!

Najlepszego dla obchodzących miesięcznice wczoraj (dla Mikiego od ASIAX) i dzisiejsze - Kostka od wiw:tak:

Aaaa moja Michasia miała wczoraj imieniny, ale nie miałam już kiedy wpaść, a wieczorem mieliśmy z M wieczór filmowy i jak o 1 skończyliśmy to padłam spać;-)

Miłej niedzieli kochane!

Jola.24 oczywiście jak zwykle nadrabiając czytanie pomieszałam cosik:zawstydzona/y: najlepsze więc życzonka dla Olusia z okazji 5 miesięcy i 12 dni:-D

i gratulacje z okazji wczorajszego pół roczku dla Mikiego:-D
ASIAX wspieram Cię mentalnie jutro, przeżywałam to samo kilka tygodni temu bo wróciłam do pracy 7 czerwca:-(, nie będę ściemniać, że to łatwe bo dzieciaki z dnia na dzień są fajniejsze i miałam strasznego doła, ale czasem inaczej się nie da, jakoś sobie radzę i celebruje wszystkie możliwe chwile i teraz cały czas poświęcam na mega zabawy i wygłupianie, trzymaj się twardo!!!!!

Witam

Wszystkiego najlepszego dla Mikiego i Kostka. :) I dla Michasi z okazji imienin. :)

Wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć, bo rano się wzięłam za sprzątanie, w czym skutecznie przeszkadzało mi moje dzieciątko - po kolejnej próbie nakarmienia z butelki zaczęła tak rozpaczać, że nie szło uspokoić tylko na rączki do mamy (wieczorem przekonałam się, że to foch na butlę, a nie mieszankę, bo mojego mlesia też z butli nie chciała pić). Na szczęście odwiedziła nas moja mamusia i pomogła mi jakoś ogarnąć ten bałagan, jaki zrobiłam sprzątając. ;)
No a resztę dnia spędziliśmy rodzinnie u teściów.

Teraz młoda lula w leżaczku, więc wlazłam na chwilę. Ale zaraz zmykam zrobić jakieś jeść. Niezadługo pan mąż wraca do domku i po obiadku wyciągam go na spacerek, a przy okazji głosowanie zaliczymy.

W ogóle już z góry przepraszam, ale będę trochę mniej aktywna, bo muszę pomału wrócić do mojego doktoratu, a strasznie ciężko mi się ogarnąć z tym wszystkim. Naprawdę podziwiam Was kobitki, co normalnie na studia wróciłyście, egzaminy zdajecie i prace piszecie. U mnie organizacja leży i kwiczy. -.-"

Tak więc miłego dnia życzę wszystkim!

Klara misiowe ogródki na pewno w tesco ja kupowałam do córy lub zobacz w auchanie

Najlepszego dla kolejnych dzieciaczków ! i dla Michalinki z okazji wczorajszych imienin ;)

Witam sie niedzielnie
Głosowanie i spacerek zaliczone i zobaczymy co dalej z tą Polską bedzie.
My jesteśmy na etapie przyzwyczajania Antosia do spania w łóżeczku bo do tej pory spał ze mną,ale jak na razie średnio nam to wychodzi,pół nocy śpi sam ale potem i tak ląduje z nami w łóżku bo tak od 4-5 rano budzi sie średnio co godz.,więc go biore do nas co by nie wstawać.No niestety moje dziecko nie śpi całej nocy bez jedzenie tylko jeszcze ciągle budzi się co jakieś dwie godz. na cycusia.

Sto lat dla tych co dziś świętują pięć miesięcy i wszystkiego naj z okazji imienin dla Michalinki.

A pozostałym życzymy z Antosiem miłego popołudnia bo my dziś sami,Z w pracy do 22

Wszystkiego najlepszego i sto buziaków dla Mikiego, Kostka i Michasi :-*

A ja Wam powiem, że moje dziecię chyba marudne przeze mnie, bo matka była przez ostatnie parę dni jak tykająca bomba, a wczoraj miała wyżerkę, piwko, wyspała się i dzisiaj mam aniołka :-)

No i dzisiaj idem na randkem... ehem, ehem... ;-) do kina i nażrem się popcornu ile tam będą mieli :-D
No i na głosowanie, choć dalej nie wiem, na kogo będę głosowała ;-)

Witam się.
Wszystkiego najlepszego dla Michasi i Kostka!!!

My już też po głosowaniu, nigdy nie mamy problemu na kogo głosować, bo od lat jesteśmy wierni tej samej partii, wzięliśmy ze sobą Mikiego, w końcu niech się przyzwyczaja od małego, Hubert rozpacza że nie ma jeszcze 18 lat bo też by poszedł, ale następnym razem już będzie mógł.

Mam nadzieję że jutro uda mi się do was zajrzeć i podzielić wrażeniami z pierwszego rozstania z moim synkiem.

reklama
My też już po głosowaniu , spacerkach, kolacyjce i ponieważ tatuś dziś kładzie spać to mogę spędzić spokojnie wieczór przy BB i komentarzach powyborczych z przerwami na mecz oczywiście:-D

Do góry