Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się w niedzielny poranek, u nas też słonecznie choć wietrznie, wczoraj odwiedzilismy całą rodzinką znajomych i teraz obaj moji mężczyźni spią, jeden z kacem a drugi po dużym sniadaanku a ja mam czas na BB
Kaja_10 - przyłanczam się do postulatu, zabieracie dzieciaki i niech spacerek zaliczą dziś pierwszy raz do punktu wyborczego, może nowe pokolenie będzie bardziej aktywne
Jola.24 - najlepsze życzonka z okazji wczorajszego pół roczku, samego słoneczka:-)
a myteż dziś świętujemy 5 miesięcznicę:-):-):-)
Jola.24 oczywiście jak zwykle nadrabiając czytanie pomieszałam cosiknajlepsze więc życzonka dla Olusia z okazji 5 miesięcy i 12 dni
i gratulacje z okazji wczorajszego pół roczku dla Mikiego
ASIAX wspieram Cię mentalnie jutro, przeżywałam to samo kilka tygodni temu bo wróciłam do pracy 7 czerwca:-(, nie będę ściemniać, że to łatwe bo dzieciaki z dnia na dzień są fajniejsze i miałam strasznego doła, ale czasem inaczej się nie da, jakoś sobie radzę i celebruje wszystkie możliwe chwile i teraz cały czas poświęcam na mega zabawy i wygłupianie, trzymaj się twardo!!!!!

a ja krzyżyka nie stawiałam o ! i nie postawie o ! taki ze mnie student politologii o !
bo mi się władza nie podoba
a ja już nie spię ... stres przed egzaminem jak choinka - boje siema i tak jeden z egzamow oddaje walkowerem i na wrzesniowa poprawke sie szykuje.. nie wyrabiam z Boo ktory jest chopry i w dodatku zamienił się w Bunię i ząbki nam ida i jest rozwreszczany jak nigdy
dziecka nie poznaju ja

Bo mi się władza też nie podoba, więc żem nieważny głos oddała, ale obowiązek spełniła ;-)
Zumi pokazała mi, że ta firma się mieści (powiem obrazowo) na lewo ode mnie, więc trasa krótka, ale z przesiadką, ale na szczęście wlazłam na ich stronkę i mapę i okazało się, że mieści się na prawo ode mnie, czyli bez przesiadki, ale trasa dłuższa... Ale bym se dzisiaj z małą pojeździła tramwajkami 

bo z córą kupiłam raz i wywaliłam nie tknęła tego w sumie do obiadków nie dawałam bo przecież dziecko powinno nauczyć się jeść każdą konsystencje czy gęsta czy rzadka
z kaszkami zresztą też nie szaleliśmy tylko dostawała raz po raz