P
Pająk
Gość
Powiem wam, że dzis traume przeżyłam w komisji wyborczej - żeśmy utknęli wózkiem w drzwiach o 19:52wchodząc rzecz jasna haha Normalnie myślałam, że się posikam - ja z przodu między jednymi a drugimi drzwiami, m z tyłu na schodkach i pchamy i nic. A drzwi wewnętrzne były pod innym kątem niż wejściowe i nie szło prosto wjechać, ani pod kątem. Zakorkowaliśmy się na amen a tam tłum w środku i kolejka na zewnątrz. A ja się chichrałam jak nienormalna. W końcu jak w tym wierszu o rzepce jakiś facet zaczął ciągnąc ze mnąi żeśmy go wciągnęli do środka. 19:57 żeśmy karte wzięli, zakreślili, wrzucili. I zonk. Trzeba z komisji wyjechać. Jazda od początku. No i nas wypchnęli - noż kurde taki to kraj, w którym matki z dzieckiem i wózkiem to przeszkoda...
A tak wogóle to lubię czarne koniei jeszcze powiem tyle, że zagarnięcie wladzy w jednych rękach uważam za bardzo złą rzecz dla kraju. No, ale cóż robić - większość decyduje i cokolwiek zdecyduje to trzeba zaakceptować i żyć dalej
A te całe sondaże to z doopy biorą i nie wiem czy jeszcze sie ludzie na to łapać dają?
![]()
Tez tak uważam. Mój kandydat nie wchodzi do drugiej tury zatem samo wychodzi mi na kogo trza głosować w II turze. Bronek kilka dni PO objęciu zastępstwa pokazał, że będzie klepał wszystko co mu premier każe - zero własnego zdania wiec nie mam wyboru i wiem jak glosować ;-)
...no dobra.... więcej o polityce tu niet bo to forum o dzidziolach - a Stach nie chce mi powiedzieć na kogo by głosował tylko swoje ciagle "icha", "guuuu" ;-)
Dziś juz lato - więc zmieniam swój kolor na opalony (choć ja jak córka młynarza).
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z Zuzu już lepiej, chociaż dalej kaszle i kataru trochę schodzi, ale najważniejsze, że na oskrzela nie siadło :-)
a włączyłam"dzięki"
a smakowały!!!!!!!!!!!!! mruczenie cały czas przy jedzeniu takie fajne ekologiczne z działeczki babcia goniła wszystkich co by dla wnusi były czerwoniutkie i słodziutkie