reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

klara sie tak nie wywyższaj :) czort mnie tam wie a moze ja blondi jest hahaha :-D w tedy to i nawet byłabym Roxanem wiec i studentem

jednak stwierdzam ze jestem zmeczona i powinam zaprzestać stukania w klawiature gdyż wywołuje to tylko dziwne sploty literowe nic nie wnoszace w zycie tego forum
skoro sobiem tak juz pogadała sama do siebie i pod nosem pomarudziła powoli zsunąwszy swój posladek jeden a nastepnie drugi z fotela udam się na spoczynek nocny ....
Rox ja się nie wywyższam, ja prowokować aferkę, wojnę na szyszki czy też cycki - czy jak to tam było:-D:-D:-D

A tak w ogóle się witam!!!!!

Agbar super z tym ząbkiem, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Rox kciuki trzymam!!!

Pasi fajnie że randka udana!!!

Miłego dnia!!!

e: ja chodzę głosować, a jak mnie ewidentnie wkurzają wszyscy to wiecie co robię - oddaję nieważny głos jak Pasi, albo jak wczoraj na Waldermara Pawlaka:-D
a tak sobie po cichu myślę, że LPR dostało się kiedyś nie dlatego, że miało poparcie, a dlatego że lud sobie jaja robił, jak ja teraz :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
roxeen - powodzenia!
agbar - brawo!!! ale macie fajnie!!!

Oj niedobre:-p, żarty sobie stroją z władzy a władza być musi - niestety:eek: i kurde teraz druga tura to sobie żartów nie róbcie.
Klara - biedny Waldek... :-D jakby wiedział, że z żartów pochodzą jego głosy poparcia:-p

Witam się pięknie. Abgar gratuluję zębolka. A ja się śpieszę pochwalić, że się dziś wyspałam porządnie, bo o 5:30 dopiero mój słodki maluszek się obudził na jedzonko. :happy: Jeszcze niech nam tylko dziś wstrętny pan doktor powie, że bioderka już są ok i będzie super dzień.

Kaja Waldek na biednego nie wygląda, widziałaś ten garnitur jego wczoraj?:szok::-D

Gosia zapomniałam Ci napisać, dzięki....ja kilka razy sprawdzałam niestety, nie podczas jednej wizyty...tylko że teraz M zaprzęgłam do patrzenia...
ale na razie się wstrzymam z zamawianiem, ten mój Olbrzymek to mimo że chęci ma niewiele może jeść, a tak nie chce mu w sumie tyle kachy dawać.... w szafce uświadomiłam sobie że mam zapas jeszcze jakiś z bananem czy coś- sądzę że C i tak tego nie zje, aby szkoda kasy, która się przeco nie przelewa...M to pewnie wszama....
No nic.... ale dzięki za info....

Nadarienne nie wiem czy pisałam, ale powodzenia z tym doktoratem.....

No i do C muszę mykać bo już bidulek długo się sam sobą zajmuje....

A dziś kupencja u C śliczna, żółciutka jak słoneczko.... byle te bąki nie były takie śluzowe i będzie git!!!!

Trzymać się kochane!!!

Heloł

Oj wy wstretne dziewuchy, moim zdaniem lepiej nie isc niz nie wazny glos oddawac, siedzialam w komisji i co ja sie nerwusow przez te niewazne nazarlam:-D:-D Ja nie głosować bo nie miec gdzie a nawet jesli to nie wiedziec by na kogo, jeden i drugi do bani:sorry:
No i kolejny piekny dzien, ale sie ciesze, opalanie znowu.
MIlego dnia

Edit:agabar no i my tez oczywisci gratulujemy zabka

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:-)
Kobiety!!!Matki!!!
Marudzenie u Alexa mialo przyczyne!!!
MAMY ZABEK!!!!!:-):-D
Ciesze sie jak wariatka...pol rodziny obdzwonione hihi
GRATULACJE:-)
Ja się tez przyznam bez bicia że krzyżyka nie postawiłam, po pierwsze nie znam sie na polityce żebym mogłam decydować w takiej ważnej sprawie a po drugie władza tez mi się nie podoba.
podpisuje się:tak:

Witam się poniedziałkowo!!!!

Już posprzątanie, pranie się suszy, pogoda słoneczna więc i humor lepszy:-)

Abgar gratulacje ząbka , u nas chyba już niedługo
Roxeen kciukasy:-)
Pasi zazdroszczę randki:eek:

Lecę do mojej niuni

dziołchy jestem i teraz muszę kurde belek nadrobić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w każdym razie Poluchna zdrowa jak rybka a to najważniejsze opowiem później.

TĘSKNIŁYŚCIE CO NIE?:-D

reklama
Do góry