witam dziewczyny :-)
najpierw napisze, potem bede nadrabiac, bo jest co

nie bylo mnie 3 dni.
wczoraj bylismy ogladac wozek, do jednej hurtowni zajechalismy i okazalo sie ze tego modelu nie ma, a w necie bylo napisane, ze jest. Chcialam zobaczyc ten Easygo SENSO ->
Lekka spacerówka SENSO EasyGO Euro-Cart !!!!!!! (1097107061) - Aukcje internetowe Allegro, potem dzwonilismy do innego sklepu, az w CH Targowek. Jadac ode mnie z Błonia to pewnie wyszlo jakies 40-45 km w jedna strone. No , ale dobra, skoro jest to jedziemy. Wchodzimy do sklepu, pokazuje sie sprzedawca i mowi, ze ten model byl, ale sie wysprzedaŁ. noo... krew mnie zalała.. bylam w takim szoku... 1,5 godziny jazdy w upale.. korkach z marudzacym maluszkiem... i NIE MA?! myslalam, ze zagryze tego sprzedawce... ale jednak wolalam sie oddalic z tego sklepu niz zrobic mu awanture. kurde... !!!!
co do mleka to kiszka. Nie mozemy go zwrocic.. chetnie oddam za koszty przesylki!
od kilku dni daje malemu na noc Bebilon Pepti zageszczony kleikiem ryzowym. W piatek w nocy spal super. Pierwsza pobudka po 2,5h, nastepna po 6 i potem juz po 2.
W sobote troszke gorzej, bo pobudki co 3h, a dzisiaj to miodzio! pierwsza pobudka po 1h - widocznie nie dojadl, a nastepna po 7 h i potem po 3

jestem mega wyspana i zadowolona :-)
dziewczyny mam pytanie do mam karmiacych lub dokarmiajacych Bebilonem Pepti. Jakie kupy Wasze dzieci robia? u mnie maja kolor taki jasno lub czasami ciemnobrazowy. Do tego sa troszke gestsze niz zawsze.
Do tego dzisiaj mielismy zatwardzenie, ale mysle ze to po tym kleiku. Dzisiaj mu nie dam i zobaczymy. Tak w ogole to kupe mamy zawsze rano miedzy 4 a 6.
Aaaa... no i najwazniejsze.. kilka dni temu pisalam, ze maluch jeszcze nie umie sie przekrecac z plecow na brzuch.. to teraz robi to caly czas , dodatkowo wkladajac nogi w szczebelki po kolana. Caly czas trzeba patrzec co robi. Juz nawet probuje tej sztuczki w wanience i w wozku.
dobra ide nAdrabiac.. :-)