Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś ty... mnie położna kazała altacetem okładać Adasiowi cycusie jak miał chyba 2 tygodnie. Okładałam i nic się nie działo.Po za ty, zapomniałam napisać, mąż pojechał po tą maść na obrzęk po szczepieniu, farmaceutka powiedziała, żeby nie smarować jej rączki, że jest za mała i może ją "popalić" kazała robić zimne okłady, zaczerwienie zeszło, ale żyłka nadal jest obrzęknięta.
ionka a mała zjada ci pół słoiczka owocu albo zupki jarzynowej codziennie czy jak napisz mi jak ją karmisz jak możesz![]()
candy moja dzisiaj piła po 50 ml, nie wiem co się dzieje mleko te same, więc może coś ją boli, herbatki przez cały dzień wypiła 20 ml!! Prawie nic. Po za ty, zapomniałam napisać, mąż pojechał po tą maść na obrzęk po szczepieniu, farmaceutka powiedziała, żeby nie smarować jej rączki, że jest za mała i może ją "popalić" kazała robić zimne okłady, zaczerwienie zeszło, ale żyłka nadal jest obrzęknięta.
Mój pije po 180 i nigdy nie zostawia pustej butli,waży 7100 i też chwilowo larmo robi.
Porobiły mu się pod paszkami i brodą odparzenia miała tak któraś z Was u swojego dzieciaczka?Nie ubieram go grubo w samym body śmiga jak jest ciepło-to skąd to dziadostwo?