reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
kurcze cos mnie jajnik pobolewa.. mam nadzieje, ze to nie na okres. 

kurcze cos mnie jajnik pobolewa.. mam nadzieje, ze to nie na okres.![]()
ale chyba tabletki bierzesz? wiec jak to mozliwe?
My juz po szczepieniu.Tym razem 5 w 1 .Ostatnio nie placilam i maly byl kluty 3 razy.W sumie czul sie dobrze potem.Ale jak dzis uslyszalam ,ze znow ma miec 3 wklucia to odrazu poprosilismy o skojarzona.TEraz maly spi juz prawie 2h.W ogole jak pan doktor go badal to tak sie do niego usmiechal,doktor az mial banana na twarzy,nasz smiechulek kochany.Przy wkluwaniu zaplakal gora 15 sek i znow byl radosny.Ja zrobilam gołabki bez zawijania,obralam ziemniak.A teraz czas na BB
Edit.Bedac w sklepie widzialam dziecko 8 miesieczne wiem bo tatus chwalil sie sklepowej.Ubrane uwaga uwaga w czapeczke oczywiscie zakrywajaca uszy,KURTKE!!!!!!!! i spodnie do kurtki z wszystko z takiego materialu ortalionowego jak na kurtke.Myslalam ,ze padne.Moj maly byl w samym rampersie i skarpetkach u nas chyba z 40 w sloncu.A tatus ubrany w koszulke na ramiaczkach i krotkie spodenki.
Ostatnia edycja:
moniSkaBe
juz nie boli. takze falszywy alarm. 
Mazia kuuurde.. takiego rodzica to sama bym ubrala w takie ciuchy.. ciekawe czy byloby mu milo

Mazia kuuurde.. takiego rodzica to sama bym ubrala w takie ciuchy.. ciekawe czy byloby mu milo

Jak bylam wczoraj z małym na spacerku to ubralam go w samego rampersa na ramiączkach ... pod blokiem jakaś pani zaglądnęła do wózka i powiedziałą do mnie : "Z Pani to jest dobra i mądra matka! inne dzieci to widziałam nie dość że grubo ubrane to pozawijane w koce!" 
ale mi się miło zrobiło:-)
a propos okresu...mi sie nadal spóźnia - coś czuję że ostro mi się rozregulowało i teraz lipa... jak wychodze na spacer to muszę podpaski zakładać i marnować ech

a propos okresu...mi sie nadal spóźnia - coś czuję że ostro mi się rozregulowało i teraz lipa... jak wychodze na spacer to muszę podpaski zakładać i marnować ech
Ja na prawde dziwie sie tym ludziom.To jakis totalny ciemnogród!Przeciez dziecko tez czlowiek i tez czuje wysokie temperatury.Ja juz nie pamietam nawet gdzie czapeczka Jasia lezy.
Gosia pytalam sie osotatnio co to za wyrownianie z zusu dostalas? o co chodzi kazdy to dostaje?Aha skladac juz wniosek o przedluzenie urlopu do zusu?jak to piszesz? masz jakis wzór?
Gosia pytalam sie osotatnio co to za wyrownianie z zusu dostalas? o co chodzi kazdy to dostaje?Aha skladac juz wniosek o przedluzenie urlopu do zusu?jak to piszesz? masz jakis wzór?
peperka
non stop widuje dzieci nie dosc ze w czapkach to kocem pozakrywane, a ze mnie sie pot leje chociaz ja w spodenkach i koszulce na ramaiaczka.
wczoraj sasiadka mi zaglada do wozka i mowi: oo tak to nie mozna bez czapki, musi cos miec na glowie. a ja sobie mysle po jaka cholere jak i tak gondola podniesiona?!
wczoraj sasiadka mi zaglada do wozka i mowi: oo tak to nie mozna bez czapki, musi cos miec na glowie. a ja sobie mysle po jaka cholere jak i tak gondola podniesiona?!
Ja na prawde dziwie sie tym ludziom.To jakis totalny ciemnogród!Przeciez dziecko tez czlowiek i tez czuje wysokie temperatury.Ja juz nie pamietam nawet gdzie czapeczka Jasia lezy.
mazia mój pierwszy macierzyński to były pieniądz od 16.marca(dzień porodu) - 30kwietnia więc w sumie nie wiem czy to jakieś wyrównanie ale oprócz tego dostałam pieniądze z pracy też w marcu więc się zdziwilam.
wniosku nie mogę znaleźć w necie ech ale może w ZUSie mają??
moniSkaBe
oj tak.. ubieranie malutkich dzieci to niestety temat rzeka..
reklama