reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Ja jestem jakas niewyspana,bo cos spac nie moglam:baffled::no::no::no:Dzieciaki mnie od rana wkurzaja hehe,no niezle zaczynam dzionek:tak:

ANKA
Super ten Twoj pierscionek:tak::tak::tak:Ja tez takie uwielbiam:-)

NATALI
Bransoletka i pierscionek sliczniusie,a Ty Kochana wygladasz swietnie:tak::tak:A jaki masz juz duzy brzusio:szok::tak::tak::tak:

AGNES
Super ze wakacje byly udane :tak::tak::tak:Niestety wszystko co dobre szybko sie konczy:tak::tak::tak:

MALINUS
Wkoncu dotarlas Kochana:tak::tak::tak:
Kochana,nie dziwie sie ze tesknisz za dzieciakami,ja to bym pewnie nie wiedziala co ze soba zrobic jakbym byla sama w domu:szok::szok::szok:

ANKA
Wszystkiego naj,naj Kochana z okazji urodzinek i imieninek:tak::tak::tak:
Wszystkim pozostalym Aniom i wszytskim Krzysztofom rowniez zycze wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:

reklama
Witam po krótkiej przerwie :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Anki, oraz życzonka imieninowe, dla Krzysiów Ann i Jakubów :tak::tak::tak:

U mnie dzisaj przyjemnie dzeszczowo, jedyny minus taki, ze dzieci się nudzą :sorry2:

W wekend byliśmy na weselu :-) im to chyba juz ostatnie w tym roku, ufff :-D:-D:-D

Hej Kochane.... Wczoraj to był dzień leniuchowania..... Z małymi przerwami na jedzonko spaliśmy w sumie do 16 :)) Potem szybki obiadek i poszliśmy do znajomych z dzieciakami... czuje sie już lepiej czyli leki powoli zaczynaja działać :)):)) Teraz ide Was trochę nadrobic mam nadzieje że nie naskrobałyście tego dużo :))

ANKA sto lat z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego naj imienniczkom:-)
dołączam się do zyczeń dla wszystkich Ann a zwłaszcza dla naszej jubilatki :)
Aniu sto lat (nie ma to jak w swoje imieniny miec urodziny ;-):-):-))
Witam
Ja jestem jakas niewyspana,bo cos spac nie moglam:baffled::no::no::no:Dzieciaki mnie od rana wkurzaja hehe,no niezle zaczynam dzionek:tak:

ANKA
Super ten Twoj pierscionek:tak::tak::tak:Ja tez takie uwielbiam:-)

NATALI
Bransoletka i pierscionek sliczniusie,a Ty Kochana wygladasz swietnie:tak::tak:A jaki masz juz duzy brzusio:szok::tak::tak::tak:

AGNES
Super ze wakacje byly udane :tak::tak::tak:Niestety wszystko co dobre szybko sie konczy:tak::tak::tak:

MALINUS
Wkoncu dotarlas Kochana:tak::tak::tak:
Kochana,nie dziwie sie ze tesknisz za dzieciakami,ja to bym pewnie nie wiedziala co ze soba zrobic jakbym byla sama w domu:szok::szok::szok:

ANKA
Wszystkiego naj,naj Kochana z okazji urodzinek i imieninek:tak::tak::tak:
Wszystkim pozostalym Aniom i wszytskim Krzysztofom rowniez zycze wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:
a mi sie caly czas wydaje ze mam mały brzuchol :-p:-D:-D

a gdzie jest nasza Iwcik, u niej juz 36 tydz o ile sie nie myle mam nadzieje ze w porzadku:tak::tak::tak:
a Kerna???
juz baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno jej nie bylo:no::no::no:

hej witam sie z wami
chalupka z wierzchu ogarnieta jeszcze zmyware zapakowac i pralke i wlaczyc i bedzie git:tak::tak:
dzis maja mi przywiezc pierwsza dostawe kokard, zobaczymy czy wogole mi da, najpierw musi sprawdzic partie probną :tak::tak::tak::tak:
&&&&&&&&&&& mocno zacisniete:tak::tak::tak:

a jednoczescioay , albo sa te nowe 2 czsciowe majtki i koszulka, a zamiast majtek mozeszz zalkozyc spodenki :tak:
nie ma sie co przejmowac, ja mam jednoczesciowy i sie ciesze ze zakrywa, moze jak sie kiedys za domem opale to bede chodzila w bikini :-p poki co mala jest za mala zebym mogla sie przy niej wylegiwac na sloncu bo ciagle trzeba jej pilnowac ;-)
Albo kupie sobie własnie taki jak Ty masz albo właśnie taki z koszuleczka :))
przed chwila napisalam posta i mi cos nie weszedl:dry::dry::dry:

no to tak po szybkiemu ze m juz w drodze, zabral lapka ale mam jeszcze stacjonarny;-)
zaraz zmykam sie kapac
a oto moje prezenty:tak::tak:

od synka:
2iks4fa.jpg

od męzusia:
3wo4p.jpg

2mo1ope.jpg

2yno0tj.jpg

łoj a co to mnie sie wkleilo
to macie ja i moj wybranek serucha :)

ANKA sto lat z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego naj imienniczkom:-)
iżuteria śliczna a Ty widze że tylko kwitniesz..... Ciąża Ci służy :))
Witam po krótkiej przerwie :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Anki, oraz życzonka imieninowe, dla Krzysiów Ann i Jakubów :tak::tak::tak:

U mnie dzisaj przyjemnie dzeszczowo, jedyny minus taki, ze dzieci się nudzą :sorry2:

W wekend byliśmy na weselu :-) im to chyba juz ostatnie w tym roku, ufff :-D:-D:-D

Hej dawno Cie tu nie było jak tam dzieciaczki ??

Kurcze zaznaczyłam o wiele więcej postów ale niewiem gdzie sie podziały :dry::dry:
Aniu wszystkiego naj naj z okazji urodzinek :)):)):))

Hejka
Co wejdę na kom pa to mnei mój przegania-na chwilkę mnei wpuść kochanie, hahaha, taaaaaaaaaaaaak.
Rano zakupy, spacer, późńiej Piciu jeszczez małą poszedł na spacer i zadzwonili z pracy o 11, że o 12 ma się stawić, no jasne, bomba. Dobrze, że obiad już był na gazie, to zdążył chociaż zjeść bidulek. I do 22 męża nie mam.Za to będę mieć teściową.

Natali piękne prezenty, piękny brzusio i piękna para!

Anabubka gratki za ukończenie pracy!!!!!!!!!!!!!!

mALINKA SPRAWDZĘ DZIŚ OD KIEDY W TEJ BIEDRONIE( ups-sorki za caps) szkoła się zaczyna i dam znać, jakoś chyba w przyszłym tyg jak sie nei mylę, ale pewnie coś mi ise pomyliło:-D

Wszystkim Aniom i Krzyśkom naj naj naj-dużó miłości i kasiory!

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten brzydki,deszczowy i pochmurny dzien.zimno sie zrobilo jak w jesieni:wściekła/y:moje dzieci spia krystian w gry gra a ja zasiadlam na bb z kawką.juz sobie posprzatalam,obiad mam z wczoraj tylko mi prasowanie zastaloa ale wezme sie za nie jak kawke wypije.
tak jak pisalam w sobote bylismy na grillu i bylo super siedzieismy do 4:szok:a o 7 bylam na nogach,ojjjjjjjjjjjjjjjj jak sie wstac nie chcialo to masakra ale jak mus to mus.a wczoraj bylam u mojej mamy na pogaduszkach bo wrucila od mojej siostry ktora mieszka w nicei(byla dwa tygodnie).

milego dnia życze:-)

wszystkim aniom i krzysztofom zycze wszystkiego naj naj najlepszego!!!!!
ania 100lat!!!!!!!!!!

natalineczka-branzoletka i pierscionek super:tak:
a ty wygladasz slicznie i laska jestes w ciąży jak nie wiem.

ania-pierscionek sliczny:tak:

Witam.
Składam życzenia wszystkim Aniom i Krzysztofom :-):-):-)
a naszej Ani podwójne życzenia w podwójne święto:-):-):-D:-D:-D
Przeleciałam posty po łebkach i z tego co pamiętam.

Biżuteria bardzo ładna a zwłaszcza bransoletka przypadła by mi do gustu.:tak:;-):-):-)

Malinka niedługo znów wszyscy wrócą ,a ty będziesz narzekać ,że masz urwanie głowy,więc korzystaj kochana ile się da z tej wolności.:tak::-D:-D:-D

Ana gratuluję skończonej pracy

Ja wyglądem brzucha też się nie przejmuję ,a nie dość ,że odstający to jeszcze straszy ilością rozstępów:szok::szok: ;-):-D:-D
Co do akwa to moje takie

Więcej nie pamiętam :no:
Od zeszłego roku znów chodzę w kostiumie 2 częściowym,bo takie lubię.
Niech się wstydzi ten kto widzi :-D:-D:-D:-D,a komu przeszkadza to może nie patrzeć.:-D:-D:-D

Wczoraj mąż mnie spił winkiem.
Obejrzeliśmy filmik a potem zaszaleliśmy w łóżku.
Nie wiem do której,ale już było widno jak próbowaliśmy zasnąć.:-D:-D:-D:-D
Wstałam na mega kacu :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Pierwszy raz w życiu tak mnie spił,ale powiem szczerze,że sama chciałam się odstresować i wyluzować.
To wyluzowałam na maxa :-D:-D:-D mnie mogłam wstać z łóżka ,bo to za duży wysiłek był.:-D:-D:-D:-D,ale wszystko pamiętam,więc nie jest źle.;-);-):tak::-):-)

Idę się położyć ,bo głowa nadal ciężka ,a z jedzenia to tylko gorzka herbatka.:-D:-D:-D

reklama
As to żeście zaszaleli na całego :-D:-D:-D super raz na jakiś czas trzeba się napić :tak:
Malinka ja dzisiaj byłam w biedronce i już się pomału zaczynają do szkoły, mam gdzieś ulotkę ale nie mogę znaleść :sorry2:

M pierogi robi :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D a ja już głodna jestem na całego i chyba muszę sobie jakieś kanapki zrobić bo nie wytrzymam :-) zjemy i wyruszamy do znajomych :tak: mają słodkiego kociaka jak Kuba się do niego dobierze to się modle żeby z niego coś zostało :-p zajrzę wieczorem :tak:

Do góry