reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam sie wieczornie

coś cięzko było zasnąć Z ,chyba z godzine ją lulałam:no:

Mąż oglada tv , a ja na BB:-)

Miłego wieczoru

Ja mam prawie cala Chmielewska !!:-)
Teraz szukam ksiegarni w ktorej mozna kupic cala ''Autobiografie'' bo jak jest jedynka to nie ma trzeciej czesci i tak w kolko...I choc czytalam juz to ja po prostu lubie miec ksiazki, a ksiazki Chmielewskiej i Szwaji to juz musze miec obowiazkowo.Szwaje tez mam cala jaka wyszla:-) I w ogole odkrylam ostatnio cale mnostwo swietnych polskich autorek i tym samym ksiazek:-)

A ja dziś byłam po wynik cytologii i mam 1:happy2: się cieszę ogromnie. No i wkońcu mogłam pranie na dwór wywiesić bo słonko wylazło i mam nadzieję, że już się ociepli.

K dostał jakiegoś uczulenia, polichy ma czerwone jak mały rusek, nie wiem czy od kaszki z bananami na wodzie czy od mleka 2, bo zaczęłam mu wprowadzać:sorry2:

Też lubię czytać książki, pod koniec ciąży zaczęłam " białą masajkę" ale trafił za parę dni poród i tak leży do dziś do połowy przeczytana. O Chmielewskiej słyszałam ale nie czytałam:sorry:

Życzę Słodkich snów

Malwina tobie całej przespanej nocki ;-)

oj widzę że Chmielewska na tapecie, ja przeczytałam prawiecałą, bo te najnowsze to nie wszystkie, a moją ulubioną jest Lesio na równi z Wszystko czerwone:))

agbar dziewczyno to dziel sie tymi tytułami i nowymi pisarkami co odkryłaś bo ja powoli niemam co czytac ! kurcze oddała bym wszystko (oczywiście oprócz Ameli !!!!) zeby miec tyle czasu na czytanie co kiedyś ! uwielbiam
może znajde cxsu wiecej jak Amelka.....pójdzie do szkoły hihihiiihi (z internatem chyba :-D:blink:)

Yol a Wszystko czerwone czytałam jak byłam w ciazy myslałam ze urodze ,nie mogłam sie doczekac zeby sie dowiedziec kto zabił:)))))))))))))))Lesia nie czytałam ,musze czatowac na tą przyjaciółke

Tysiolek ja czytam jak F. usypiam oraz karmię cycusiem i standardowo w łóżku i przy jedzeniu:zawstydzona/y:. A także na kibelku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. nasz starszy syn niestety osttnio do obiadu Świnkę Peppę wyciągnął i matka argumentów nie miała:no::wściekła/y:

Sylwia jak to nie czytałaś? Szybko wyhacz to będziesz wiedziała co to kał basa i mocz tenora. Sorry za post po poście:))

edit
już połaczyłam
pisze to ja Ruda zołza :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry