reklama
G
gość 574
Gość
Hahah to się uśmiałam od rana!
Chmielewską starą to przerobiłam dawno wszyściutkie książki, ale kurde nowych nie znam - muszę się zmobilizować. Ogólnie pochłaniam książki, żeby ekonomiczniej to w pdfach i mam netboka malutkiego i wszędzi z nim łaże - nawet na spacer pod blokiem siadam i czytam
i oczywiście biblioteka też obowiązkowo, ale tam ciężko o nowości, a stare to ja masę książek mam przeczytaną, bom ja mól książkowy!
Na tronie czytania nei cierpię, w kąpieli to już ze dwie komórki mi wpadły więc się ograniczyłam, że jednak się tylko kąpie i nic innego nie robię, no bo netboka mi szkoda, ale mój M to wszędzie czyta gazety - na tronie, w kąpieli i gdzie się da - dzisys jak mnie wkurzają wszędzie porozkładane gazety i siedzenie w "przyjemnym" zapachu 20 minut
zawsze pytam jak mu tak przyjemnie siedzieć na tronie w takim zapaszku i czytać???
Minnie: ja tez minimalizm - nie cierpię chomikowania, ale musiałam się przyzwyczaić, bo mój małżon to pierwszy chomik Rzeczpospolitej - gazety to ma chyba z 1999 roku nawet - choć ciągle mu każę przerabiać te kupki i wyrzucać
Sel: u mnie jak Misia milknie to lecę od razu co ona broi - jak jest cisza to wiadomo, że dziecko coś kombinuje hehe U nas karuzelkę wykopuje nogami i cała spada jej do łożka i się zastanawiam nad zdemontowaniem już
Yola: a sioooo do prasowania leniwcu jeden jak nie książka to w BB się zaczytujemy, co?
- no lepiej? pomogło?
Rox: gratulacje dla Booo za zębola - ała to cię teraz syń podgryzać będzie heheh
Chmielewską starą to przerobiłam dawno wszyściutkie książki, ale kurde nowych nie znam - muszę się zmobilizować. Ogólnie pochłaniam książki, żeby ekonomiczniej to w pdfach i mam netboka malutkiego i wszędzi z nim łaże - nawet na spacer pod blokiem siadam i czytam
Na tronie czytania nei cierpię, w kąpieli to już ze dwie komórki mi wpadły więc się ograniczyłam, że jednak się tylko kąpie i nic innego nie robię, no bo netboka mi szkoda, ale mój M to wszędzie czyta gazety - na tronie, w kąpieli i gdzie się da - dzisys jak mnie wkurzają wszędzie porozkładane gazety i siedzenie w "przyjemnym" zapachu 20 minut
zawsze pytam jak mu tak przyjemnie siedzieć na tronie w takim zapaszku i czytać???Minnie: ja tez minimalizm - nie cierpię chomikowania, ale musiałam się przyzwyczaić, bo mój małżon to pierwszy chomik Rzeczpospolitej - gazety to ma chyba z 1999 roku nawet - choć ciągle mu każę przerabiać te kupki i wyrzucać
Sel: u mnie jak Misia milknie to lecę od razu co ona broi - jak jest cisza to wiadomo, że dziecko coś kombinuje hehe U nas karuzelkę wykopuje nogami i cała spada jej do łożka i się zastanawiam nad zdemontowaniem już
Yola: a sioooo do prasowania leniwcu jeden jak nie książka to w BB się zaczytujemy, co?
- no lepiej? pomogło?
Rox: gratulacje dla Booo za zębola - ała to cię teraz syń podgryzać będzie heheh
Roxeen gratki dla Boo !
Bećka ale Ci dobrze kiedy to moje dziecko prześpi całą noc to ja nie wiem
Sel a mój namiętnie odwiązuje ochraniacze przy łóżeczku
i też wszystko ściąga co w zasięgu ręki
Yol_a odpuść sobie wyprasujesz jutro
a mój na kibelku dzwoni przez telefon
no i pisze smsy
a kiedyś miałam w kibelku zeszył i co szliśmy ja czy on to rysowaliśmy historyjki "komiks"
czytać też lubię choć ostatnio to nic nie przeczytałam a szkoda bo pochłaniałam książkę na raz :-(jakoś czasu brak ostatnio to konika garbuska żem przeczytała z rozpaczy że nie mam co bo akurat córa zasnęła na 20 stronie to sem do końca przeczytała nie licząc tych cienkich oczywiście bo tak to wczoraj Guliwera
Paulinaa gratki ciociu Michałka ;-)
eno nie do kończę nadrabiać bo lecę dalej 2 pralki prania mam do rozwieszenia obiad do ugotowania pokoje do posprzątania łazienke do ogarnięcia itd itp ;-)
Bećka ale Ci dobrze kiedy to moje dziecko prześpi całą noc to ja nie wiem

Sel a mój namiętnie odwiązuje ochraniacze przy łóżeczku
i też wszystko ściąga co w zasięgu ręki Yol_a odpuść sobie wyprasujesz jutro

a mój na kibelku dzwoni przez telefon
no i pisze smsy a kiedyś miałam w kibelku zeszył i co szliśmy ja czy on to rysowaliśmy historyjki "komiks"

czytać też lubię choć ostatnio to nic nie przeczytałam a szkoda bo pochłaniałam książkę na raz :-(jakoś czasu brak ostatnio to konika garbuska żem przeczytała z rozpaczy że nie mam co bo akurat córa zasnęła na 20 stronie to sem do końca przeczytała nie licząc tych cienkich oczywiście bo tak to wczoraj Guliwera

Paulinaa gratki ciociu Michałka ;-)
eno nie do kończę nadrabiać bo lecę dalej 2 pralki prania mam do rozwieszenia obiad do ugotowania pokoje do posprzątania łazienke do ogarnięcia itd itp ;-)
Witajcie !!!
normalnie szok nie pada))) Dziś czeka mnie dwie góry prasowania a ja mam leniaaaaa
sylwia ja w wannie też czytam, kiedyś utopiłam książkę z biblioteki i musiałam oddać odkupioną
![]()
ale mi juz do prasowania zmykaj !!!
Minnie ja nie tyle nawet co nie lubie kupowac nowych ksiązek co...nowe ksiązki przeciez fortune kosztuja ! 30-40 zł kosztuje jedna książka a to sa max 3 dni czytania, i tak bym miała co chwile kupowac to na nic wiecej bym nie miała kieszonkowego od Meża heheheh
wiec zostaje biblioteka albo włąsnie takie książki jak Przyjaciółka wydaje bo to tylko 13 zł - fakt ze wydanie średnie ale czytac sie da :-) Malwina ja tez wszystko wydaje Amelciowe a jak za 3-4 lata bedzie rodzeństwo to bede miała przynajmiej radoche pokupowac od nowa wszystko hihi :-)
Sel moje dziecie tez dzis kiepsko współpracowało - już o 8 musiałam wstać hih a czasem nawet do 10 da mi pospac
becka ale fajowo ze dziecie Ci załą noc przespało - zazdraszczam !
moja mała zabawia sie na Macie, wkońcu się przekonała do lerzenia na brzuszku, juz nawet podnosi prosto raczki i się czołga , fajnie !
Kaja_10
Fanka BB :)
Hejka
agagsm - kurde normalnie z tymi gazetami- zarowno z czytaniem ich wszędzie jak i chomikowaniem to ja jak twoj m; jasny gwint,
gazety pochłaniam a na ksiązki nie mam czasu od dawna, chyba w młodości przeczytałam wszystko 
Az mi wstyd, ze nie mam pojecia o obecnie modnych tytułach to może polećcie coś na tron
lekkiego na poczatek 
roxeen - gratulację dla Boo na zębolka!
yola nie prasuj, ja też mam to w nosie :-) deske mam rozstawioną non stop bo poprasuje parę minut i robie sobie przerwę... kilka dni
Miłego dnia!
agagsm - kurde normalnie z tymi gazetami- zarowno z czytaniem ich wszędzie jak i chomikowaniem to ja jak twoj m; jasny gwint,

gazety pochłaniam a na ksiązki nie mam czasu od dawna, chyba w młodości przeczytałam wszystko 
Az mi wstyd, ze nie mam pojecia o obecnie modnych tytułach to może polećcie coś na tron
lekkiego na poczatek 
roxeen - gratulację dla Boo na zębolka!
yola nie prasuj, ja też mam to w nosie :-) deske mam rozstawioną non stop bo poprasuje parę minut i robie sobie przerwę... kilka dni

Miłego dnia!
reklama