reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hahah to się uśmiałam od rana!

Chmielewską starą to przerobiłam dawno wszyściutkie książki, ale kurde nowych nie znam - muszę się zmobilizować. Ogólnie pochłaniam książki, żeby ekonomiczniej to w pdfach i mam netboka malutkiego i wszędzi z nim łaże - nawet na spacer pod blokiem siadam i czytam;) i oczywiście biblioteka też obowiązkowo, ale tam ciężko o nowości, a stare to ja masę książek mam przeczytaną, bom ja mól książkowy!

Na tronie czytania nei cierpię, w kąpieli to już ze dwie komórki mi wpadły więc się ograniczyłam, że jednak się tylko kąpie i nic innego nie robię, no bo netboka mi szkoda, ale mój M to wszędzie czyta gazety - na tronie, w kąpieli i gdzie się da - dzisys jak mnie wkurzają wszędzie porozkładane gazety i siedzenie w "przyjemnym" zapachu 20 minut :-D zawsze pytam jak mu tak przyjemnie siedzieć na tronie w takim zapaszku i czytać???

Minnie: ja tez minimalizm - nie cierpię chomikowania, ale musiałam się przyzwyczaić, bo mój małżon to pierwszy chomik Rzeczpospolitej - gazety to ma chyba z 1999 roku nawet - choć ciągle mu każę przerabiać te kupki i wyrzucać;)

Sel: u mnie jak Misia milknie to lecę od razu co ona broi - jak jest cisza to wiadomo, że dziecko coś kombinuje hehe U nas karuzelkę wykopuje nogami i cała spada jej do łożka i się zastanawiam nad zdemontowaniem już:(

Yola: a sioooo do prasowania leniwcu jeden jak nie książka to w BB się zaczytujemy, co?:-p - no lepiej? pomogło?:-D

Rox: gratulacje dla Booo za zębola - ała to cię teraz syń podgryzać będzie heheh

Minnie Sel dzięki za motywację, wyprasowałam 10 część i przerwa na BB :-D
rox gratuluję u nas brak zębów
agagsm bywało gorzej :p

Roxeen gratki dla Boo !
Bećka ale Ci dobrze kiedy to moje dziecko prześpi całą noc to ja nie wiem :no:
Sel a mój namiętnie odwiązuje ochraniacze przy łóżeczku :sorry2: i też wszystko ściąga co w zasięgu ręki
Yol_a odpuść sobie wyprasujesz jutro :-D

a mój na kibelku dzwoni przez telefon :baffled: no i pisze smsy
a kiedyś miałam w kibelku zeszył i co szliśmy ja czy on to rysowaliśmy historyjki "komiks" :ninja2:

czytać też lubię choć ostatnio to nic nie przeczytałam a szkoda bo pochłaniałam książkę na raz :-(jakoś czasu brak ostatnio to konika garbuska żem przeczytała z rozpaczy że nie mam co bo akurat córa zasnęła na 20 stronie to sem do końca przeczytała nie licząc tych cienkich oczywiście bo tak to wczoraj Guliwera :huh:

Paulinaa gratki ciociu Michałka ;-)

eno nie do kończę nadrabiać bo lecę dalej 2 pralki prania mam do rozwieszenia obiad do ugotowania pokoje do posprzątania łazienke do ogarnięcia itd itp ;-)

Witajcie !!!
normalnie szok nie pada:)))) Dziś czeka mnie dwie góry prasowania a ja mam leniaaaaa:szok: sylwia ja w wannie też czytam, kiedyś utopiłam książkę z biblioteki i musiałam oddać odkupioną:szok::crazy::angry:

ale mi juz do prasowania zmykaj !!!

Minnie ja nie tyle nawet co nie lubie kupowac nowych ksiązek co...nowe ksiązki przeciez fortune kosztuja ! 30-40 zł kosztuje jedna książka a to sa max 3 dni czytania, i tak bym miała co chwile kupowac to na nic wiecej bym nie miała kieszonkowego od Meża heheheh :-D wiec zostaje biblioteka albo włąsnie takie książki jak Przyjaciółka wydaje bo to tylko 13 zł - fakt ze wydanie średnie ale czytac sie da :-)

Malwina ja tez wszystko wydaje Amelciowe a jak za 3-4 lata bedzie rodzeństwo to bede miała przynajmiej radoche pokupowac od nowa wszystko hihi :-)

Sel moje dziecie tez dzis kiepsko współpracowało - już o 8 musiałam wstać hih a czasem nawet do 10 da mi pospac :-D

becka ale fajowo ze dziecie Ci załą noc przespało - zazdraszczam !

moja mała zabawia sie na Macie, wkońcu się przekonała do lerzenia na brzuszku, juz nawet podnosi prosto raczki i się czołga , fajnie !

gośka twoja rada mi się podoba najbardziej:))
tysiolek dzięki za kopa alem się przykleiła do kompa
ktoś mi dziecko podmienił od tygodnia daje w pióra i tylko je i je:szok::szok::szok: nie wiem o co biega i pomysłu mi brak an niego ech

Hejka
agagsm - kurde normalnie z tymi gazetami- zarowno z czytaniem ich wszędzie jak i chomikowaniem to ja jak twoj m; jasny gwint,:baffled::rofl2: gazety pochłaniam a na ksiązki nie mam czasu od dawna, chyba w młodości przeczytałam wszystko :blink:
Az mi wstyd, ze nie mam pojecia o obecnie modnych tytułach to może polećcie coś na tron :-D lekkiego na poczatek :-D

roxeen - gratulację dla Boo na zębolka!

yola nie prasuj, ja też mam to w nosie :-) deske mam rozstawioną non stop bo poprasuje parę minut i robie sobie przerwę... kilka dni :-D

Miłego dnia!

Siemka lachony:-) Leje ta woda z nieba i siedzimy w więźniu:baffled: Kurka blacha ogłupieję nie wiem już co wymyślić:happy2: Pięć minut i wsio be. Znacie jakieś sposoby na zajęcie dla takiego malucha?:-)

moja ma swietne zajecie :) obgryzanie paskow z uprzezy w wozku....moze siedziec godzinami i je ciamkac :) ale to chyba tylko u nas takie zainteresowania.

reklama
Do góry