reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam

Kaja mój jeszcze mnie nie ugryzł (odpukać ;-)) ale jak dorwie rękę to pokazuje co umie :-D za to jak kończy pić bierze cyc na boczne dziąsła z tym że język trzyma pod i przygryza wtedy jak za mocno to zrobi ciut boli choć pewnie mniej niż jakby do tego wbił ząbki ;-)

Tysiolek jak dziadek M ? mam nadzieje że będzie dobrze :tak:

co do memlania sznurków to mój też memla sznurki od ochraniacza najpierw odwiążę a potem memla a ja się raz dziwiłam co te sznurki takie mokre :tak:

reklama
Witam kochane weekendowo:-)

Słoneczko świeci juuupi:-D:happy:!!! wreszcie:)

Adaśka właśnie usypiam bujając go w leżaku, bo maruda mu się załączyła więc zasnął.:nerd: Dziś wybieram się na zakupy bo kończą się zapasy dla Adasia jedzonka min. Misiowy Ogródek(Marchewka-groszek, i Dynia ) które uwielbia. A że mleka pić nie chce to dobrze ze chociaz to i obiadki wcina z mila checia.:-)
Od wczoraj zaczęłam go kąpać w łazience stawiając jego wanienkę w naszej wannie.Dzień wcześniej podczas kąpieli w pokoju miałam kałuże wody na parkiecie:rofl2:
tak teraz wariuje podczas kąpieli że szok , jak go sadzam chlapie rękoma, jak kładę zaczyna trzepać nogami:errr: :-D:-D i Po raz pierwszy od 2 dni jest płacz i niezadowolenie z wyjęcia z wody, tak mu się to spodobało:rolleyes:
Co do memlania to i mój memla wszystko co mu wpadnie w ręce, a szelki od krzesełeczka fotelika czy wózka szczególnie:eek:

U mnie też sterta sprzątania, jedyne co narazie zrobiłam to powiesiłam pranie:oo:
Kaja Gratuluje koleżance fasolki:tak:

SłOnEcZnEgO dNiA !!!!
:wink::wink::wink:

WITAM:-)
Witam wieczorkiem

Tak mnie niezainspirowałyscie ze juz jedną ksiązkę na allegro Chmielewskiej kupiłam:-)

a tak pozatym byłam pojezdzic sobie skuterkiem i zamiast hamulca to gaz wcisnęłam i...... nóżka i ręka bolą:rofl2:

A Zuzka juz raz zwywała mamę, czytam rozne fora i niektóre dzieci tak maja , ze się czesto budzą i trzeba to przeczekac:nerd:
wiesz ja tez czytałam ze jak dzieci się budzą to niekeidy trzeba przeczekac ja wszystko robiła z Dominisiem ale niestety od poczatku swego zycia jego sen jest przerywany budzi się do dzisiaj i widocznie ma to w sobie bo Alanek bez żadnych rzeczy sam od siebie zaczął przesypiać noce...

kurcze dolinka...własnie M dzwonił ze jego dziadzia trafił do szpilata prawdopodobnie z zawałem albo stanem przed zawałowym, dzaidzio ma juz 80 lat na karku i jeden zawał za sobą...oby wszytstko dobrze było :-(
martwie się bo narazie nic nie wiadomo - cały czas go badają .....musi byc dobrze prawda? :-(
przykro mi:-(

Witam się w ten piekny weekend. U nas pogoda się zapowiada śliczna, więc my się tylko witamy i uciekamy na spacerek i idziemy do dziadków spędzic dzień w ogródku.

Witam się i ja. Kompletnie nie mam nastroju do sprzątania, a muszę......
paulinaa ja od czerwca kąpię moich facetów cuzamen do kupy w dużej wannie. Filip śmieje w głos podczas tej operacji a chlapie jak szalony, tak, że wem o czym mówisz

Witajcie mamuśki!

Nie było mnie tydzień, ale w tamtą niedziele z samego rana wylądowałam z małym w szpitalu. Dostał gorączki 40 st i okazało się,że ma ostre zapalenie obu uszu. W środe mieli nas wypisywać, ale mały dostał biegunki i obecnie leczymy rotawirusa. Kiedy nas wypuszczą - nie wiem. Mam nadzieje, że niedługo, bo już gorączki nie ma, Tylko jeszcze została biegunka.
Tweraz wpadłam na chwile do domu, ogarnąć się, bo wyglądam jak rumunka i lece dalej do szpitala.
Te szpitale to tragedia.... ale o tym więcej, jak wyzdrowiejemy i będziemy na dobre w domku.
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry