reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Troszkę sobie powspominałam i dowiedziałam się, że 18 grudnia Kaja zamówiła sobie pepsi plus chipsy. To były piękne chwile.
Dobranoc Dziewczynki :)

Witam

spóźnione 100 lat dla dzidzolów kachy i minnie
za oknem szaro i za chmurą wczoraj się kotłowało na burzę ale nic z tego nie wyszło....
w ogóle to nic mi się nie chce ale to żadna nowość:zawstydzona/y:

WITAM:-)
Jutro mykam na małe wakacje do kumpeli jupii:-)

Witajcie mamuśki!

Nie było mnie tydzień, ale w tamtą niedziele z samego rana wylądowałam z małym w szpitalu. Dostał gorączki 40 st i okazało się,że ma ostre zapalenie obu uszu. W środe mieli nas wypisywać, ale mały dostał biegunki i obecnie leczymy rotawirusa. Kiedy nas wypuszczą - nie wiem. Mam nadzieje, że niedługo, bo już gorączki nie ma, Tylko jeszcze została biegunka.
Tweraz wpadłam na chwile do domu, ogarnąć się, bo wyglądam jak rumunka i lece dalej do szpitala.
Te szpitale to tragedia.... ale o tym więcej, jak wyzdrowiejemy i będziemy na dobre w domku.
Pozdrawiam serdecznie
ojejku biedulek zdrówka!!!!!:sorry:

Gdziez sie Labamba nam zapodziała ja sie pytam?????????????????????
no no właśnie nam się dziewuszki nie odzywają niektóre:confused:

Witam i ja

Spadamy zaraz do tesciów, bo przyjechali z 3 tyg uropu, takim to dobrze:)

A swoją drogą gdzie są wszyscy???

Kosmici porwali czy cuś???

A nam dzisiaj przebiło się dziąselko i bedziemy miec 2 zebolka:-)

Witam i ja niedzielnie ;-)
Mari_anna - ale mialaś wspomnienia....18 grudnia... kiedy to było... matko jak czas leci; hehe a ja dzis wlaśnie zaczynam się dietować :baffled::-p
Gosia... ja już wyczaiłam, kiedy on mnie chce ugryźć, jak nie ma ochoty pić a wg mnie powinien i go przystawiam. Odpuszczam szybko i mu komunikuje, ze tak nie wolno! Ale boli czasem ałć...:szok:
Malwina - mam nadzieję, że nikt się nie dał porwać na długo i na BB wszystkie tu ładnie wrócą:-)
patrysia - miłych wakacji u kumpelki
andzia - zdrówka dla was i szybko wracajcie!!
U nas upał, co prawda nie taki jak jeszcze niedawno lekko przygrzewa :laugh2:
Miłego dnia!

witam niedzielnie,
jestem sama w domu!!!!!!!! Nie mogę w to uwierzyć. Wczoraj mój m był ze znajomymi na grillu i myślałam, że będzie dzisiaj zdychał, co prawda spał do 10 ale potem wstał, wypił kawę i powiedział że zaraz zabiera Mateusza na spacer i idą do jego rodziców a ja mam sobie pół dnia odpocząć i potem do nich tam przyjechać :szok:
A co ja robię? Myję naczynia, robię pranie, zamiatam , myje podłogi, ścieram kurze :) Wiem, że dzisiaj niedziela i nie wypada sprzątać ale korzystam z okazji, włączyłam sobie głośno muzykę i sprzątam jak za dawnych czasów :)
Ale tak koło 16 już do nich pojadę :)
miłego dnia życzę

Kaja to jaka dietka ? wiem ze na pewno nie dukan :-D
co do karmienia to ja teraz go przetrzymuję by na bank wiedzieć że głody a nie ściemnia :-D

Malwina wakacje pełną parą pogoda dopisuje wiec wszystkie wywiało ;-) a ząbek już czuć ?

Dominikowi pękło dziąsełko od tych dwujko-trójek bo nadal nie jestem pewna które to ;-) i tak jakby odchodzi mu to dziąsło i jak sie podniesie ząb czuć :eek: ale jedynka później się przebiła a juz wielka a te nic a nic nie wychodzą :no: lada moment z drugiej strony się przebije bo już przekrwione jestem ciekawa czy też tak długo będzie wychodzić za uszy nadal sie ciągnie :baffled:

mój D właśnie śpi wiec ja na BB a potem spacerek mąż w pracy zabrał córę do drugich dziadków i jechali na stary rynek a ja sie lenię w domku ;-)

Agniecha mój zabrał córę bo D na cycku wiec jechać nie może ale też wysprzątałam pokój wiem że nie wypada w niedzielę ale w końcu na spokojnie to zrobiła ';)

reklama
Gosia... dieta plaż południa:szok::eek::eek::baffled::baffled::-p tu są dopuszczalne warzywa więc zdecydowałam się; owoce niet przez pierwsze dwa tyg wiec postaram sie wytrzymać:-p choc pewnosci nie mam; no i zero słodkości, węglowodanów... obaczym :baffled: trzymajcie za mnie kciuki :-p

Do góry