reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

hej ho :-)

ja własnie siedze w pokoju i próbuje sie zmusić zeby posprzatac po remoncie bo kurz i gips to ja nawet na klawaiturze mam hihihih :-D
a taaak mi sie nie chce - kopnijcie mnie w tyłek !
Malwina u nas nocki tezkiepskawe i niewiem czy to zeby czy co - zeby to juz Amelce idą od jakiś 2 miesiecy hehe i nic !
wczoraj miałam iśc na szczepienie i..znowu odłozyłam i to juz 3 tydzień - ale kurcze nie chce Ameli nakładac dwóch rzeczy - zabków i szczepienia :-( poczekam jeszcze....

oki zbieram sie bo nigdy nie posprzatam

ahaa a miałam mówić jak któraś w Was lubi książki Chmielewskiej to co czwartek za 10 zł są z Przyjaciółką - musze znaleźć bo ja je uwielbiam ! fajnie było by miec całą jej serie !!!

reklama
Witam

"Usnij wreszcie" chyba dziala!
Nie chce sie jeszcze zbytnio cieszyc, bo dopiero 3. dzien sie stosujemy, ale bez wiekszych problemow idzie nam teraz zasypianie :tak:
Nocka dzisiaj bez ani jednej pobudki, dwie wczesniejsze po razie, ale bez jedzonka zasnal znowu.
A usypianie (rowniez w dzien) zajmuje nam 10-30 minut a nie jak wczesniej do 2-3 godzin z wielkim krzykiem :tak:
A teraz tfu tfu, zeby nie zapeszyc!!! Mam nadzieje ze tak juz zostanie!!!
Polecam, bo warto przeczytac i sprobowac.

becka a meble brw sobie chwalisz? Na forum muratora strasznie na nie kleli (w szczegolnosci na kuchenne) - ponoc sa tylko do ogladania a nie uzywania - dlugo juz Twoje uzytkujesz?

Pasi - witaj po urlopie

Babki a nie boicie sie tego ace? Ja bym chyba ubranka z 3 razy dla pewnosci wyprala po tym...
Ogolnie polecam bardzo sliniaki z rekawkami, a na nozki rozkladam tetre i jest gites majones

Gratki nowych zebolkow i najlepsze zyczonka z okazji kolejnych miesiecznic

Milego dnia laleczki

Dziewczyny to sie stało zaledwie kilka kilometrów ode mnie. I czytałam to w ten sam dzien, a tu patrze ona była forumowiczka BB

Co za tragedia

Ostatnia edycja:
Paulina gratuluje !

a co do tego wypadku to tragedia. w zeszłym roku taki znajomy mojej siorki wracał z nad morza z zona i pół rocznym dzieckiem i mieli zołowy wypadek i przezył tylko Robert :-( masakra stracic najbliższych a samemu przezyć - do dzisiaj sie nie pozbierał i wrak człowieka jest :-(

Witam

"Usnij wreszcie" chyba dziala!
Nie chce sie jeszcze zbytnio cieszyc, bo dopiero 3. dzien sie stosujemy, ale bez wiekszych problemow idzie nam teraz zasypianie :tak:
Nocka dzisiaj bez ani jednej pobudki, dwie wczesniejsze po razie, ale bez jedzonka zasnal znowu.
A usypianie (rowniez w dzien) zajmuje nam 10-30 minut a nie jak wczesniej do 2-3 godzin z wielkim krzykiem :tak:
A teraz tfu tfu, zeby nie zapeszyc!!! Mam nadzieje ze tak juz zostanie!!!
Polecam, bo warto przeczytac i sprobowac.

becka a meble brw sobie chwalisz? Na forum muratora strasznie na nie kleli (w szczegolnosci na kuchenne) - ponoc sa tylko do ogladania a nie uzywania - dlugo juz Twoje uzytkujesz?

Pasi - witaj po urlopie

Babki a nie boicie sie tego ace? Ja bym chyba ubranka z 3 razy dla pewnosci wyprala po tym...
Ogolnie polecam bardzo sliniaki z rekawkami, a na nozki rozkladam tetre i jest gites majones

Gratki nowych zebolkow i najlepsze zyczonka z okazji kolejnych miesiecznic

Milego dnia laleczki

Ja jestem zadowolona z mebli w jednym pokoju mam już 4 lata i nic się z nimi nie dzieje a w kwietniu brałam do drugiego pokoju i nie narzekam, a no i narożnik jak narazie super, tylko od razu mi odradzili, żeby nie brać z eko skóry bo mają zwroty.

Tragedia z tą dziewczyną.:no:

Witam się szybciutko z pracy,
u nas słonecznie i jak na razie pogoda się trzyma i te deszcze do nas jeszcze nie dotarły , fajnie bo jest czym oddychać:)

Paulinaa - gratuluję, fajny news

Co do plam to tez przetestowałam już wszystko i poległam na marchewce, sliniaki załatwione mam wszystkie ale mały częst w trakcie jedzenia wkłada raczki do buzi, bawi sie sliniakiem i tymi brudnymi raczkami potem pac w spodenki albo inne cos:confused: ale ostatnio odkryłam , ze wszystko schodzi w zwykłaym Ludwiku!!! tylko w miarę swieże czyli jeszcze nie prane w innych wynalazkach wczesniej, Ludwik daje rade naet marchewce!!!!!

meble brw sa fajne ale na max 2-3 lata, albo w mieszkaniu gdzie się sprzata i nie mieszka !!! miałam kiedyś i po 2 latach wylądowały w biurze bo nie przetrzymały przeprowadzki, raz skręcone i na zawsze bo potem sie rozlazły w tych dziurach po śrubach, no i jak tylko się gdzieś obija to to jest sklejka i fyglada fatalnie, lepiej coś co ptem idzie zabejcowac i nie ma sladu, zreszta cena jest atrakcyjna ale ja jestem zdania , że im się ma mniej kasy tym lepsze jakościowo rzeczy treżba kupować, nie wiele droższy jest vox a jakość ciut lepsza;)

Dziewczyny o co chodzi z tą tragedią? cofnełam się kilka stron ale nic nie znajduje a link wyzej się nie otwiera bo mam podobno stara przgladarke?:-(

reklama
WITAM:-)
Co do tej tragedii nie czytałam bo za bardzo bym się przejmowała szczerze juz mam wyobrażenia i się przejmuje a co dopiero gdybym jeszcze czytała ale
[*]

Kobietki dziś o 11 zostałam ciocią mojego męża kuzyna siatkarza żona urodziła synka. Michałek waży 3600g i ma 56 cm
GRATULACJE:-)bardzo podobnie waży do Dominisia bo synek ważył 3640 g i 56 cm:-)
Hej

a mi juz dają się znaki niewyspanych nocek , jak wstałam z łózka to myslałam ze sie przewroce tak mi sie w główie kreci:-(

Nocka znowu do d...., wypróbuje patent ASIOWO, moze pomoze:-)

U nas znowu leje i wczoraj było 13 stopni!!!!!!!

Co do brudnych ubranek to tez sie zastanawialam i rowniez skorzystam z porad

Miłego dzionka:-)
biedulko spróbuj tak jak ASIOWO:sorry2:

ale tu ruch :) Specjalnie pisze posta pod postem żebyście zobaczyły jaki tu zastój!!!!! Gdzie jesteście, ja tu pisze że mam cięzki dzień a Wy nic, zero pocieszenia; hi hi żartuje

a tak naprawdę to to był bardzo ciężki dzień, nie dość że byłam sama w domu z marudzącym dzieckiem bo m w pracy do 20 to jeszcze pies za mną chodził że chyba chce mu się "2" a ja nie mogłam z nim iść :( No i jak karmiłam po kąpieli małego to mój kochany piesek załatwił swą potrzebę na podłodze, jak chciałam sprzątnąć ten smród to Mati ciągle płakał, że chce na rączki, ja nie mogłam go wziąźć bo musiałam to g.... sprzątnąć. Mati płakał, pies patrzył na mnie smutnym wzrokiem no i ja z tego wszystkiego się popłakałam bo już nie miałam siły. Teraz mi szkoda tego mojego psiaka bo się czymś zatruł :(
To się wygadałam...
ojej to miałaś niezły dzionek:sorry2:

hej hej

Jestem w szoku, dałam małej w akcie desperacji moja koszulkę "spocona" do łozeczka i... mała obudziła sie tylko raz, żeby zjesc:-) Mam nadzieje, ze to nie jednorazowy wybryk;-)

Mąż wyjechał w Polske, a my znów same:-(Kolezanka z 3 miesiące starszym synkiem od Agatki obiecała wpasc wiec mam nadzieje, ze dzien nam szybko minie.

Miłego dnia!
ja chyba tego patentu też wypróbuje bo mi Alanek cos też się zaczął budzić:dry:może nie często ale on mi przesypiał całe noce i teraz dziko jak wstaje do niego...

A co do plam to ja takowych nie mam bo jak już to idzie na śliniak we większości a i z tymi śliniakami tez nie problem bo mam nie materiałowe tylko takie śliskie gdzie myje sie pod wodą lub przetrzeć można jak i wyprać i super jest:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry