reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
No własnie diabełek, a może raczej demon seksu nam się tu ujawnił.
Ja powiem wam że ostatnio to ze 2 razy zaciągnęlam mojego do kuchni na seksik. Bo w łóżku już troche nudno.

A zapomniałam wczesniej napisać ze mój syńcio mówi jeszcze to:
Gosia- czyli woła tak na babcie swoja (moja tesciową)
i spiewa tez " Zuzia lalka duża" - naprawdę bardzo ładnie mu to wychodzi
sto da sto da - sto lat sto lat
Jak sobie więcej przypomne to napiszę

Jeszcze jest:
balbum- album
codziennie ogląda albumy ze zdjęciami. A wieczorem jak idzie spać i mu nie dajemy to pisk i wielka rozpacz. Dzisiaj się nie ugięlismy i postanowilismy na swoim. Jakos to przeżył.

hej wieczorowa porA:-D

tosia
dajno troche tej ochoty seksowenej...mi sie troche przyda...choc i tak jest o niebo lepiej co bylo jeszcze chocby miesiac temu:szok:
a ja dzis padnieta....jutro mam gosci bo obchodzimy 2 rocznice ślubu....:szok: masakra jak ten czas leci...rano msza a potem imprezka...:-) w tym roku skromnijesza ale jest...i od tesciowej dostalismy opiekacz do kanapek bo ciagle pozyczam:rofl2::rofl2: a od moich rodzcow "pieniążki" na okna do naszego budowanego domu...coprawda okna juz wstawione ale nie zaplacone:-D

milej nocki wszystkim papapa

No własnie diabełek, a może raczej demon seksu nam się tu ujawnił.
Ja powiem wam że ostatnio to ze 2 razy zaciągnęlam mojego do kuchni na seksik. Bo w łóżku już troche nudno.
Hehehe mój mąż uwielbia udziwnienia :-D Też czasem zmieniamy pokój albo jak było kiedyś ciepło to rozłożyliśmy koc na balkonie :-D

tosia
dajno troche tej ochoty seksowenej...mi sie troche przyda...choc i tak jest o niebo lepiej co bylo jeszcze chocby miesiac temu:szok:
A proszę bardzo ***^^^####@@!!!****$**$**$**$ :-D:-D:-D

a ja dzis padnieta....jutro mam gosci bo obchodzimy 2 rocznice ślubu....:szok: masakra jak ten czas leci...
Gratuluję Wam kochana :tak: U nas za 10 dni uderzą 3 latka i też nie wiem gdzie ten czas ... z jednej się wydaje, że tak długo, a z drugiej, że szybko zleciało.

A do mnie ok 11 przyjedzie koleżanka z mężem i synkiem jak to stwierdziła na poranną kawę :-D Mój się trochę wkurzy pewnie bo nie lubi takich akcji ... chyba, że będzie dalej spał to posiedzimy u Hani w pokoju i też będzie dobrze :tak:

Agacjone
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!:)

Tosia
wkurzy się czy nie fajnie tak z rana wypić kawę i poplotkować :D nie żałuj sobie ;)

łooooooooooooo matko ale naskrobałyście postaram się odpisać ;/ bedzie cinszko :p

Gratuluje kokoszki mam nadzieję że będzie zdrowiutka i śliczniusia żeby mój synek miał się za kim uganiać :p
i Basia to śliczne imię cieszy mnie że wracają mamulki i tatusiowie do polskich imion :)
DZIEWCZYNKA!!!!
Tak własnie czułam, moja intuicja okazała się trafna po raz drugi.

no ja właśnie słyszałam że dzieciaczkom lepiej idzie z tymi nakładkami na kibelek niż nocniczkami sama też dostałam od koleżnki w spadku po córeczce taka nakładkę - dla Tomka - różową z brokatem i nocniczek różowy z różami - wyyyypas - to się na pewno odbije na jego psychice :))))

my ćwiczymy na kibelku-już nocnik sobie odpuściłam.Efekty są lepsze niż na nocniku ;p ale jeszcze długa droga przede mną
łeeee cudnie :) bardzo mi się podoba

A oto obiecana nowa ja :-D

he he he ja tam kiedyś wzdychałam do chłopaków z Myslovitz - jak po koncercie kiedyś u nas w mieście po zejściu ze sceny stałam pod barierkami i Rojek zawołał do nas "cześć laski" to z kumpelą nie spałyśmy tydzień normalnie i dostałyśmy autografi i uścisk ręki to się normalnie tak podjarałam że nie chciałam ręki umyć LoL

Ejjjjj jaka akcja :-D ... kiedyś dawno temu byłam na obozie w niejakim Dziwnowie

zdróweczka :)

łeb mnie boli, ja chyba umieram... ze non stop cos łapie, po ciazy same choroby masakra jakas... dajcie mi łopatę wykopie se juz dół.
oj ja już o swojej wadze nic nie napisze - gruba jestem - dobrze mi z tym :p a co do tych brzydkich słów to zawsze dzieciaki podchwycą co nie mają lub powtarzają babci co nie powinny :p

Tosia gdzie ci tam ten brzuch rosnie?
kryka- babcia Krysia
No i mówi od wczoraj CIPA. Bo moja teściowa przez tydzień pilnowała wnuczke swojej kolezanki i ta bluzga jak opetana a ma 2 lata i 4 miesiące. No i się od niej nauczył.

a co se będziesz żałować - u mnie libido sięga piwnicy :(

Straszną mam ochotę na sexik i napisałam mężowi, że choćbym nie wiem jak go bluzgała w nocy ma mnie wziąć i już bo mi się chce

a to świntuchy no - a fujjj

Hehehe mój mąż uwielbia udziwnienia :-D Też czasem zmieniamy pokój albo jak było kiedyś ciepło to rozłożyliśmy koc na balkonie :-D

Patiiiiiiiiii :)

Witam wszystkkie mamusie:) Jestem mamusią półrocznego Kubusia czy mogłabym się do Was przyłączyć?:)

a u nas jutro kontrola u lekarza po zapaleniu oskrzeli mam nadzieję że nic już tam nie świszcze i gwiżdże :) i pojadę też jutro do rodziców bo już się za wnusiem stesknili

Tomeczek ostatnio śpi mi niespokojnie - laseczki wy bardziej doświadczone to powiedzcie bo na górze gdzie maja być górne jedynki zrobiły sie dwie wielkie twarde gule i to chyba idą już jedynki górne co? smaruje dentinoxem ale czasem musze dać w dupecje virbukolik bo się budzi co 1h i maruda i wogóle ile to może jeszcze potrwać??? czasem to jak maruda zapoda w dzień to mam ochotę palnąć sobie w łeb bez kitu ciężko :(

u nas pogoda do bani - siedzę z małym w domu bo się boję żeby się nie pogorszyło owieje i będzie gorzej

Ostatnia edycja:
Witam przede wszystkim dwie nowe mamusie w naszym gronie:)

Dzisiaj pojechalismy sobie nad jeziorko połazić . Ludzi było co nie miara bo tam dzisiaj festyn wiec nie ma co się dziwić . Fifuś pokręcił się na karuzeli, zjadł loda, przeszliśmy dookoła jeziora i do domku. Zresztą już sam chciał bo był zmeczony.Po takiej wyprawie szybko w miarę usnął , bo zawsze to sa problemy ze spaniem. A to chce albumy ogladac lub wymyśla coś innego. A dzisiaj już nic nie chciał i usnął przy mleczku.

Tosia ty to wogóle wariatka jesteś w pozytywnym znaczeniu oczywiście:)I zauważyłam że myślimy podobnie w pewnych znanych nam sprawach . Ale o tym na zamkniętym:)

Witam wszystkkie mamusie:) Jestem mamusią półrocznego Kubusia czy mogłabym się do Was przyłączyć?:)
powitać :D

no ja właśnie słyszałam że dzieciaczkom lepiej idzie z tymi nakładkami na kibelek niż nocniczkami sama też dostałam od koleżnki w spadku po córeczce taka nakładkę - dla Tomka - różową z brokatem i nocniczek różowy z różami - wyyyypas - to się na pewno odbije na jego psychice :))))
kobieto-Ty mnie rozwalasz ;p hehe-z nocnika lepiej uczyć jak dziecko nie chodzi jeszcze bo nie ucieka ;p a ja oczywiście przegapiłam ten moment ;p a tak na poważnie to odkładałam na później i teraz mam :/ ale przynajmniej żółtą nakładkę ;p

zdrówka życzę tym, którym go brak.

ja dziś w nocy-koło 3 nad ranem miałam jazdy bo ktoś na domowy nr dzwonił a jak odebrałam to już był sygnał i nie wiem kto to był i co chciał-ale miałam pietra bo w nocy jak ktoś dzwoni to nie ma dobrych wiadomości no i bałam się czy u rodziców wszystko ok,ale pomyślałam,że gdyby coś to przecie by dzwonili do skutku...ale pikawa tak mi dawała,że nie mogłam usnąć dość długo :/ grrrr-idę więc nadrobić zaległości w spaniu.dobranoc

reklama
Kaaczuuchaa
no nie zazdroszczę takich nocnych pobódek. W nocy normalni ludzie nie dzwonią jak nic sie nie dzieje.

A my jak dzisiaj bylismy nad jeziorem to było zbiorowisko i straz. Ale myślelismy że to jakies pokazy są. Ale wieczorem czytałam w necie że jakichś dwóch chłopaków pływało na materacu i zniknęli. Szukali ich ale czy znaleźli to nie wiem jeszcze. Masakra jakaś.Mam nadzieje że nic jednak się nie stało złego

Do góry