reklama
No własnie diabełek, a może raczej demon seksu nam się tu ujawnił.
Ja powiem wam że ostatnio to ze 2 razy zaciągnęlam mojego do kuchni na seksik. Bo w łóżku już troche nudno.
A zapomniałam wczesniej napisać ze mój syńcio mówi jeszcze to:
Gosia- czyli woła tak na babcie swoja (moja tesciową)
i spiewa tez " Zuzia lalka duża" - naprawdę bardzo ładnie mu to wychodzi
sto da sto da - sto lat sto lat
Jak sobie więcej przypomne to napiszę
Jeszcze jest:
balbum- album
codziennie ogląda albumy ze zdjęciami. A wieczorem jak idzie spać i mu nie dajemy to pisk i wielka rozpacz. Dzisiaj się nie ugięlismy i postanowilismy na swoim. Jakos to przeżył.
Ja powiem wam że ostatnio to ze 2 razy zaciągnęlam mojego do kuchni na seksik. Bo w łóżku już troche nudno.
A zapomniałam wczesniej napisać ze mój syńcio mówi jeszcze to:
Gosia- czyli woła tak na babcie swoja (moja tesciową)
i spiewa tez " Zuzia lalka duża" - naprawdę bardzo ładnie mu to wychodzi
sto da sto da - sto lat sto lat
Jak sobie więcej przypomne to napiszę
Jeszcze jest:
balbum- album
codziennie ogląda albumy ze zdjęciami. A wieczorem jak idzie spać i mu nie dajemy to pisk i wielka rozpacz. Dzisiaj się nie ugięlismy i postanowilismy na swoim. Jakos to przeżył.
agacjone23
Fanka BB :)
hej wieczorowa porA
tosia
dajno troche tej ochoty seksowenej...mi sie troche przyda...choc i tak jest o niebo lepiej co bylo jeszcze chocby miesiac temu
a ja dzis padnieta....jutro mam gosci bo obchodzimy 2 rocznice ślubu....
masakra jak ten czas leci...rano msza a potem imprezka...:-) w tym roku skromnijesza ale jest...i od tesciowej dostalismy opiekacz do kanapek bo ciagle pozyczam
a od moich rodzcow "pieniążki" na okna do naszego budowanego domu...coprawda okna juz wstawione ale nie zaplacone
milej nocki wszystkim papapa

tosia
dajno troche tej ochoty seksowenej...mi sie troche przyda...choc i tak jest o niebo lepiej co bylo jeszcze chocby miesiac temu

a ja dzis padnieta....jutro mam gosci bo obchodzimy 2 rocznice ślubu....

milej nocki wszystkim papapa
xTosia
Cudowna Haneczka
Hehehe mój mąż uwielbia udziwnieniaNo własnie diabełek, a może raczej demon seksu nam się tu ujawnił.

A proszę bardzo ***^^^####@@!!!****$**$**$**$tosia
dajno troche tej ochoty seksowenej...mi sie troche przyda...choc i tak jest o niebo lepiej co bylo jeszcze chocby miesiac temu![]()

Gratuluję Wam kochanaa ja dzis padnieta....jutro mam gosci bo obchodzimy 2 rocznice ślubu....masakra jak ten czas leci...

A do mnie ok 11 przyjedzie koleżanka z mężem i synkiem jak to stwierdziła na poranną kawę

łooooooooooooo matko ale naskrobałyście postaram się odpisać ;/ bedzie cinszko 
Gratuluje kokoszki mam nadzieję że będzie zdrowiutka i śliczniusia żeby mój synek miał się za kim uganiać
i Basia to śliczne imię cieszy mnie że wracają mamulki i tatusiowie do polskich imion
no ja właśnie słyszałam że dzieciaczkom lepiej idzie z tymi nakładkami na kibelek niż nocniczkami sama też dostałam od koleżnki w spadku po córeczce taka nakładkę - dla Tomka - różową z brokatem i nocniczek różowy z różami - wyyyypas - to się na pewno odbije na jego psychice
)))
bardzo mi się podoba
he he he ja tam kiedyś wzdychałam do chłopaków z Myslovitz - jak po koncercie kiedyś u nas w mieście po zejściu ze sceny stałam pod barierkami i Rojek zawołał do nas "cześć laski" to z kumpelą nie spałyśmy tydzień normalnie i dostałyśmy autografi i uścisk ręki to się normalnie tak podjarałam że nie chciałam ręki umyć LoL
zdróweczka
a co do tych brzydkich słów to zawsze dzieciaki podchwycą co nie mają lub powtarzają babci co nie powinny 
a co se będziesz żałować - u mnie libido sięga piwnicy 
a to świntuchy no - a fujjj
Patiiiiiiiiii 
a u nas jutro kontrola u lekarza po zapaleniu oskrzeli mam nadzieję że nic już tam nie świszcze i gwiżdże
i pojadę też jutro do rodziców bo już się za wnusiem stesknili
Tomeczek ostatnio śpi mi niespokojnie - laseczki wy bardziej doświadczone to powiedzcie bo na górze gdzie maja być górne jedynki zrobiły sie dwie wielkie twarde gule i to chyba idą już jedynki górne co? smaruje dentinoxem ale czasem musze dać w dupecje virbukolik bo się budzi co 1h i maruda i wogóle ile to może jeszcze potrwać??? czasem to jak maruda zapoda w dzień to mam ochotę palnąć sobie w łeb bez kitu ciężko
u nas pogoda do bani - siedzę z małym w domu bo się boję żeby się nie pogorszyło owieje i będzie gorzej
Gratuluje kokoszki mam nadzieję że będzie zdrowiutka i śliczniusia żeby mój synek miał się za kim uganiać
i Basia to śliczne imię cieszy mnie że wracają mamulki i tatusiowie do polskich imion
DZIEWCZYNKA!!!!
Tak własnie czułam, moja intuicja okazała się trafna po raz drugi.
no ja właśnie słyszałam że dzieciaczkom lepiej idzie z tymi nakładkami na kibelek niż nocniczkami sama też dostałam od koleżnki w spadku po córeczce taka nakładkę - dla Tomka - różową z brokatem i nocniczek różowy z różami - wyyyypas - to się na pewno odbije na jego psychice
łeeee cudniemy ćwiczymy na kibelku-już nocnik sobie odpuściłam.Efekty są lepsze niż na nocniku ;p ale jeszcze długa droga przede mną
he he he ja tam kiedyś wzdychałam do chłopaków z Myslovitz - jak po koncercie kiedyś u nas w mieście po zejściu ze sceny stałam pod barierkami i Rojek zawołał do nas "cześć laski" to z kumpelą nie spałyśmy tydzień normalnie i dostałyśmy autografi i uścisk ręki to się normalnie tak podjarałam że nie chciałam ręki umyć LoL
Ejjjjj jaka akcja... kiedyś dawno temu byłam na obozie w niejakim Dziwnowie
zdróweczka
oj ja już o swojej wadze nic nie napisze - gruba jestem - dobrze mi z tymłeb mnie boli, ja chyba umieram... ze non stop cos łapie, po ciazy same choroby masakra jakas... dajcie mi łopatę wykopie se juz dół.
Tosia gdzie ci tam ten brzuch rosnie?
kryka- babcia Krysia
No i mówi od wczoraj CIPA. Bo moja teściowa przez tydzień pilnowała wnuczke swojej kolezanki i ta bluzga jak opetana a ma 2 lata i 4 miesiące. No i się od niej nauczył.

Straszną mam ochotę na sexik i napisałam mężowi, że choćbym nie wiem jak go bluzgała w nocy ma mnie wziąć i już bo mi się chce
a to świntuchy no - a fujjj

Hehehe mój mąż uwielbia udziwnieniaTeż czasem zmieniamy pokój albo jak było kiedyś ciepło to rozłożyliśmy koc na balkonie
![]()

Witam wszystkkie mamusieJestem mamusią półrocznego Kubusia czy mogłabym się do Was przyłączyć?
![]()
a u nas jutro kontrola u lekarza po zapaleniu oskrzeli mam nadzieję że nic już tam nie świszcze i gwiżdże
Tomeczek ostatnio śpi mi niespokojnie - laseczki wy bardziej doświadczone to powiedzcie bo na górze gdzie maja być górne jedynki zrobiły sie dwie wielkie twarde gule i to chyba idą już jedynki górne co? smaruje dentinoxem ale czasem musze dać w dupecje virbukolik bo się budzi co 1h i maruda i wogóle ile to może jeszcze potrwać??? czasem to jak maruda zapoda w dzień to mam ochotę palnąć sobie w łeb bez kitu ciężko
u nas pogoda do bani - siedzę z małym w domu bo się boję żeby się nie pogorszyło owieje i będzie gorzej
Ostatnia edycja:
Witam przede wszystkim dwie nowe mamusie w naszym gronie
Dzisiaj pojechalismy sobie nad jeziorko połazić . Ludzi było co nie miara bo tam dzisiaj festyn wiec nie ma co się dziwić . Fifuś pokręcił się na karuzeli, zjadł loda, przeszliśmy dookoła jeziora i do domku. Zresztą już sam chciał bo był zmeczony.Po takiej wyprawie szybko w miarę usnął , bo zawsze to sa problemy ze spaniem. A to chce albumy ogladac lub wymyśla coś innego. A dzisiaj już nic nie chciał i usnął przy mleczku.
Tosia ty to wogóle wariatka jesteś w pozytywnym znaczeniu oczywiście
I zauważyłam że myślimy podobnie w pewnych znanych nam sprawach . Ale o tym na zamkniętym
Dzisiaj pojechalismy sobie nad jeziorko połazić . Ludzi było co nie miara bo tam dzisiaj festyn wiec nie ma co się dziwić . Fifuś pokręcił się na karuzeli, zjadł loda, przeszliśmy dookoła jeziora i do domku. Zresztą już sam chciał bo był zmeczony.Po takiej wyprawie szybko w miarę usnął , bo zawsze to sa problemy ze spaniem. A to chce albumy ogladac lub wymyśla coś innego. A dzisiaj już nic nie chciał i usnął przy mleczku.
Tosia ty to wogóle wariatka jesteś w pozytywnym znaczeniu oczywiście
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
powitaćWitam wszystkkie mamusieJestem mamusią półrocznego Kubusia czy mogłabym się do Was przyłączyć?
![]()
kobieto-Ty mnie rozwalasz ;p hehe-z nocnika lepiej uczyć jak dziecko nie chodzi jeszcze bo nie ucieka ;p a ja oczywiście przegapiłam ten moment ;p a tak na poważnie to odkładałam na później i teraz mam :/ ale przynajmniej żółtą nakładkę ;pno ja właśnie słyszałam że dzieciaczkom lepiej idzie z tymi nakładkami na kibelek niż nocniczkami sama też dostałam od koleżnki w spadku po córeczce taka nakładkę - dla Tomka - różową z brokatem i nocniczek różowy z różami - wyyyypas - to się na pewno odbije na jego psychice)))
zdrówka życzę tym, którym go brak.
ja dziś w nocy-koło 3 nad ranem miałam jazdy bo ktoś na domowy nr dzwonił a jak odebrałam to już był sygnał i nie wiem kto to był i co chciał-ale miałam pietra bo w nocy jak ktoś dzwoni to nie ma dobrych wiadomości no i bałam się czy u rodziców wszystko ok,ale pomyślałam,że gdyby coś to przecie by dzwonili do skutku...ale pikawa tak mi dawała,że nie mogłam usnąć dość długo :/ grrrr-idę więc nadrobić zaległości w spaniu.dobranoc
reklama
Kaaczuuchaa
no nie zazdroszczę takich nocnych pobódek. W nocy normalni ludzie nie dzwonią jak nic sie nie dzieje.
A my jak dzisiaj bylismy nad jeziorem to było zbiorowisko i straz. Ale myślelismy że to jakies pokazy są. Ale wieczorem czytałam w necie że jakichś dwóch chłopaków pływało na materacu i zniknęli. Szukali ich ale czy znaleźli to nie wiem jeszcze. Masakra jakaś.Mam nadzieje że nic jednak się nie stało złego
no nie zazdroszczę takich nocnych pobódek. W nocy normalni ludzie nie dzwonią jak nic sie nie dzieje.
A my jak dzisiaj bylismy nad jeziorem to było zbiorowisko i straz. Ale myślelismy że to jakies pokazy są. Ale wieczorem czytałam w necie że jakichś dwóch chłopaków pływało na materacu i zniknęli. Szukali ich ale czy znaleźli to nie wiem jeszcze. Masakra jakaś.Mam nadzieje że nic jednak się nie stało złego