hej laski.....
Oczywiscie witam nowe mamusie miło nam
JA niestety tymczasowo musze sie pożegnać ale oczywiście wróce
Odłaczaja mi dzis internet bo w piątek sie wyprowadzamy na swoje mieszkanko juz:-):-):-) troszkę się nie moge przyzwyczaić znów nikogo nie znam i w ogóle....
Po drugie mamy tyle rachunków ze nam nawet nie zostaje na życie musze chyba na nocki chodzić do pracy:-( nie damy rady......
Rachunki za wszystko nas powaliły na kolana...masakra
buziaki kochane dla Was
A w dodatku u mojej mamy była powódź i zalało pierwsze piętro chociaż wody już nie ma bo nawet szybko opadła to i tak straty są masakryczne podłogo z panelami do zerwania:-( mama mówi ze dom miała ubezpieczony a ja mam nadzieje ze to prawda:-)
ściskam mocno i całuje Was laski
PS. Wojtuś ma się świetnie tylko teraz troszkę płacze bo ząbki mu idą nowe dzis zauważyłam w końcu 2 dwójki na dole i na górze wyszła nam 4-ka:-) a trójki nie ma:-) hehe a ogólnie Wojtuś biega po domu i wszystko wyciąga:-) gazem kręci ale w nowymmmieszkaniu skończy się rumakowanie
piekarnik mam podwyższony a do gotowania płytę indukcyjna :-) JAk już skończe wszystko w domku to wyślę zdjęcia pewnie jeszcze nie do końca zrobione będzie ale ogólnie żebyście miały obraz mojego nowego M przed oczyma
heheheheh buzia
Oczywiscie witam nowe mamusie miło nam
JA niestety tymczasowo musze sie pożegnać ale oczywiście wróce
Po drugie mamy tyle rachunków ze nam nawet nie zostaje na życie musze chyba na nocki chodzić do pracy:-( nie damy rady......
Rachunki za wszystko nas powaliły na kolana...masakra
buziaki kochane dla Was
A w dodatku u mojej mamy była powódź i zalało pierwsze piętro chociaż wody już nie ma bo nawet szybko opadła to i tak straty są masakryczne podłogo z panelami do zerwania:-( mama mówi ze dom miała ubezpieczony a ja mam nadzieje ze to prawda:-)
ściskam mocno i całuje Was laski
PS. Wojtuś ma się świetnie tylko teraz troszkę płacze bo ząbki mu idą nowe dzis zauważyłam w końcu 2 dwójki na dole i na górze wyszła nam 4-ka:-) a trójki nie ma:-) hehe a ogólnie Wojtuś biega po domu i wszystko wyciąga:-) gazem kręci ale w nowymmmieszkaniu skończy się rumakowanie