Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie
a jestem z lublinaja zaparze kofiiii

aj tam na pewno nie ,asz czegohehe-to mnie rozbawiłaś znowuchyba by był mocno denerwujący takowy nocniczek jakby grał non toper
normalnie teraz dla mnie na kawę za późno-ale na ciasto to ja chętnie się wbijęJAKIE?
a nie bo się wstydam ;p
my dziś o dziwo 1,5h byliśmy na placu zabaw-młody w końcu pokumplował się z dzieciakami i z sąsiadamiaż wracać nie chciał ;p
o kurde to strach się bać bo nie wiadomo z czego to ciasto Rechot nam zapoda jakie będzie miał ludzkie zamiennikitak-i z cukrem-innej nie pijea mleczko wolę jednak krowie
z kobiecym nie piłam i raczej podziękuję ;-) więc dobrze,że już nie karmisz bo jeszcze byś mnie uraczyła
jesteśmy umówione
wezmę jeszcze jakieś ciacha-która jeszcze wbija?;-)

Łoooooooo a a ja z Mielcauhhh-no do torunia mam "kawałek"więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie
a jestem z lublina
Zawsze bliżej
Też mogę placka upiec!
i jakiegoś obiadka zapodać!
Rechot zawijaj się do nas

uhhh-no do torunia mam "kawałek"więc muszę obejść się smakiem bądź zjeść ciacha u siebie a Ty ciasto u siebie
a jestem z lublina

tu was mam

"wymienic sie radami i doświadczeniami" po prostu porozmawiać

to witamy kolejna mamusie w naszych skromnych progachczyzby nasz topik byl jakis popularny
witamy witamycieszymy się,że nasze grono się powiększa
![]()

..ale w sumie niedługo do mnie wpadasz więc ja gyrosa robie a ty placek przywieziesz