Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja z Lubonia 

trzeba je powyciągać z krzakówhej
witam kolejna nowa mame :-) widze z moich okolicja z Lubonia
A my sie tu z dziewczynami znamy dluuuuugooo...ja z nimi od 2,5 roku cos a przenioslysmy sie z innego forum tu i tak sobie dalej gadamy...tylko dziewczynki kochane cos nam zamilkly....
coś przeczuwam że u nas też będzie ciężka droga nocnikowahej hej he
ewelka ja juz jestem....w domu siedze ale niema kiedy co skrobnac....zawse mam cos do zrobienia ehh...kiedy odpoczne
rechot
noralnioe mnie kobitko rozwalasz...teksty to masz nieziemskie...a jesli chodzi o kkawe i ciato to sie wpraszam......wlasnie wode wstawilam..
ktora ma ochoter????:-):-)
witam nowe mamusie;-);-)
my z nocnikiem tez probujemy ale jakos kiepsko bnam wychjodzi...Kuba posiedzi z1-2 minuty i na tym sie konczy...wstaeni i siknie napodloge....hehea ja poko co cierpliwosci niemam..
wczoraj u mojej mamy to byl taaaaaki "dzentelmen" ze niezrobil na dywan tylko poszeld na płytki do kuchni i przylatuje i woła ..."ee eee" i krzywi nos ze smierdzi....a tylk siki byly...hehehe
coraz wiecej gada....i to jest super...
oki lece kawke robic....do nastepnego "pukania " w klawisze:-)
i poprosze z mleczkiemja poproszę kappucinooooo a co se będę![]()
a dziś się biorę za placek - ale wiśnie nie mam tylko jabłka zobaczymy jak wyjdziewstawie fote mojego pierwszego zakalca
![]()
witajWitam mamuśki jestem Kasiamam córeczkę Amelkę (17-nastego skończy 6 miesięcy) mogę do was dołaczyć??? będzie mi miło wymienić się z wami radami i doświadczeniami...hmm choć tu pewnie jest wiele bardziej doświadczonych mam niż ja
![]()