qqqqqqquuwa!skasował mi sie caly post!
ja wrocilam z wakacji" do meza ...dom w rozsypce, balagan jak nie wiem, wczoraj caly dzien sprzatalam...maz tylko powiedzial ze mam go nie zostawiac na tak długo no ale jak to zrobic jak czasami chce od niego odpoczac.
witam nowe mamuski! nawet z poznania sie pojawily

z jakiej czesci:?
Paula z Lubonia? to tam Ewelka mieszka czy cos mi sie pokiralo?
wczoraj bylam znowu u lekarza, po trzech antybiotykach na gardlo nic nie pomoglo, kazal mi teraz odstawic antybiotyk i leczenie objawowe, dzis rano bylam na pobraniu krwi i wymazu gardla...na rozne mozliwe sprawy. nawet nie znam tych wszystkich naz co na skierowaniu byly. masakra bo troche mam stracha,co mi moze byc.. wezły mam powiekszone na szyi, gardlo troche boli, no i łeb nawala niemilosiernie. chyba faktycznie umieram, Karlocia rezerwuje dziure
co do nocnikowania to zgadzam sie z Hannah ze dziecko w takim mlodym wieku nie jest swiadome swoich potrzeb,,robi to nieswiadomie, raz sie uda a raz nie.. my dopiero teraz zaczynamy kibelkowanie, nocnik nie jest fajny ale na kibel chetnie siura...za to z kupa gorzej, hannah podaje ci reke, bo my to wolamy jak zrobimy juz kupsztala,przed nigdy, i tylko raz kupa wyladaowala w kiblu, za to czesto laduje w ogrodzie, dzis sie wysrakal za drabinką z bujakiem... nogawka wylecialo:/ wczesniej zrobil w tujach, raz w basenie,, na srodku salonu, na tarasie:/ nigdy nie zawolal ze chce kupe!!! swiniak!!! rece opadaja ale moze w koncu zmadrzeje.
teraz spi, pewno za chwile bestia wstanie wiec sie spiesze z pisaniem, obiad tez robie jednoczesnie dzis paleczki z kurczaka(ewelka nie pałka kurczaka) w czosnku i ziolach a do tego fryty z majonezem, niezdrowo i smacznie!!!! ihaa zyc nie umierac.
moj do 18h w pracy wiec cale dnie sama.
wczoraj młody dostal od dziadkow kręgle ale frajda! heheh nawet mama gra
aha i od dzis załapał "ała" wiec jak mu tesc probowal zabrac telefon z reki to ten sie kładł i ała ała masakra aktor mi rosnie
aha no i w koncu zaczyna gadac... słodziak w ciele diabła.
no tak i bestia juz cos brzeczy z sypialni.
tej laski powiedzcie mi czy przed pomalowaniem na nowo scian farba trzeba zmyc poprzednia farbe? bo moja mamuska mowi ze trzeba a inni ze nie? to jak to jest bo cholery dostaje, pokoj Fila stoi i co...z dupa trza sie ruszyc.