reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja to tylko mówie do Fila spadaj jak mnie wnerwi, a z brzydkiego slownictwa to mowie cholera jasna" tak wiec Fil mozxe zalapac, nie powiem, bo czasami cos sie wymsknie hahahha ale licze na to ze nie zalapie:p hahhaha
od czegoś trzeba zacząć:-D
mi sie wydale że trzeba unigruntem przelecieć weż wogóle na jakieś remontowe forum looknij i zadaj pytanie i jeszcze może jakaś przystojna pomoc się znajdzie :rofl2::rofl2::rofl2:
my też tak malowaliśmy na farbe grunt i pomalowaliśmy póki co się trzyma:rofl2::rofl2::rofl2: a Ty już tylko o jednym

reklama
Ilonka moja mama już odwiedziła 5 10 15 i kupiła Wiki taką fajną kurteczkę w krateczkę:) jest boska i kosztowała tylko 35 złoty. Na jesień będzie w sam raz.

no i tyle mojego...młody chyba wyczuł kurczaczka...mmm zapach w calym domu...teraz juz woła mama... ale nawet nie ide bo sam wyjdzie, ma patent ze z łóżeczka na komode i z komody hop na dół:)

Dzień doberek moje panie szanowne :laugh2:
Witam serdecznie nowe mamuśki ... niestety zdążyłam się pogubić w liczeniu ile Was tu nam przybyło na chwałę ojczyzny :-D:-D

i teraz sama idzie po nocnik do łazienki, ściąga spodnie, robi siku, idzie wylać, wymyje nocnik i odłoży na miejsce. I cieszy się że wszytsko sama zrobiła. Tearz zrobi na nocnik, do kibelka i na trwakę, wszędzie gdzie ją wysadzę.
Z kupką nie mamy tego opanowanego (jak tatuś chowa się w koncie i na stojąco robi). Wczoraj postawiła nocnik, zrobiła siku, staneła i zrobiła kupkę obok nocnika.
Hehe ajjj te Hanie :-D Moja też robi dokładnie tak samo. Do kibelka, albo na nocnik (który potem sama wylewa i myje) siku robi, ale kupa idzie w majtory :-D

a ja to wogóle wesoła dziewucha jestem :p
Oooo to fajniem, przyda nam się kolejna wesoła lasencja tutaj :-D

jak to mówią przez żołądek do serca:-D
Hmmmm przekupstwo się tu szerzy widzę ... ooojjjj nie ładnie ;-);-);-)

u mnie w sumie nic nowego poza tym ze mi zostal m-c wolnosci- i teraz mamy szal z załatwianiem tego wszytkiego , a tak to jedno i to samow kólko pracra praca dom....
Kochana jestem z Tobą .... wiesz jeszcze masz m-c żeby się rozmyślić :-p:-p:-p:-D:-D

tej laski powiedzcie mi czy przed pomalowaniem na nowo scian farba trzeba zmyc poprzednia farbe? bo moja mamuska mowi ze trzeba a inni ze nie? to jak to jest bo cholery dostaje, pokoj Fila stoi i co...z dupa trza sie ruszyc.
Ja pomalowałam białą farbą i potem normalnie kolorem i jest ok.

Dziś w nocy Hania strzeliła 2razy kupę i siurki w majtory nad ranem. Do tego do 24:00 sąsiedzi z piętra pode mną oglądali wesele córki na cały regulator. Laski normalnie można było u mnie tańczyć tak było głośno. Jak dziś odpieprzą taki numer to pójdę do nich, a jak nie pomoże to naślę policję i tyle.

Mąż w robocie, a ja z Hanutkiem w domku ... dziś byłam rozpieszczającą mamą i pozwoliłam na zjedzenie paczki gum mamba i pudełka TicTaków :-D:-D

Aha .... sexu nadal mi się chce więc mam nadzieję, że stary nie wróci późno ;-)

Ilonka moja mama już odwiedziła 5 10 15 i kupiła Wiki taką fajną kurteczkę w krateczkę:) jest boska i kosztowała tylko 35 złoty. Na jesień będzie w sam raz.
zakupy widzę udane:) wstaw fotke!:)
no i tyle mojego...młody chyba wyczuł kurczaczka...mmm zapach w calym domu...teraz juz woła mama... ale nawet nie ide bo sam wyjdzie, ma patent ze z łóżeczka na komode i z komody hop na dół:)
ale patencik:-D
Dzień doberek moje panie szanowne :laugh2:
Witam serdecznie nowe mamuśki ... niestety zdążyłam się pogubić w liczeniu ile Was tu nam przybyło na chwałę ojczyzny :-D:-D

Hehe ajjj te Hanie :-D Moja też robi dokładnie tak samo. Do kibelka, albo na nocnik (który potem sama wylewa i myje) siku robi, ale kupa idzie w majtory :-D

Oooo to fajniem, przyda nam się kolejna wesoła lasencja tutaj :-D

Hmmmm przekupstwo się tu szerzy widzę ... ooojjjj nie ładnie ;-);-);-)

Kochana jestem z Tobą .... wiesz jeszcze masz m-c żeby się rozmyślić :-p:-p:-p:-D:-D

Ja pomalowałam białą farbą i potem normalnie kolorem i jest ok.

Dziś w nocy Hania strzeliła 2razy kupę i siurki w majtory nad ranem. Do tego do 24:00 sąsiedzi z piętra pode mną oglądali wesele córki na cały regulator. Laski normalnie można było u mnie tańczyć tak było głośno. Jak dziś odpieprzą taki numer to pójdę do nich, a jak nie pomoże to naślę policję i tyle.

Mąż w robocie, a ja z Hanutkiem w domku ... dziś byłam rozpieszczającą mamą i pozwoliłam na zjedzenie paczki gum mamba i pudełka TicTaków :-D:-D

Aha .... sexu nadal mi się chce więc mam nadzieję, że stary nie wróci późno ;-)

czymś przekupić trzeba:-D a córcia to niezlą noc zawarantowała z niespodziankami :sorry: ojojoj szykuje się gorący wieczór

xTosia to widzę, że noc taka se;) kupy szalały

Pati wstawię fotę jutro jak zrobię, bo dziś już mi się niechce

Właśnie chciałam kąpać małą, a ta sobie drzemkę strzeliła i jest dupa, a nie kąpiel

xTosia to widzę, że noc taka se;) kupy szalały

Pati wstawię fotę jutro jak zrobię, bo dziś już mi się niechce

Właśnie chciałam kąpać małą, a ta sobie drzemkę strzeliła i jest dupa, a nie kąpiel

ok:) Przechytrzyła mausie:-D A moje dziecie już śpi:-) ciekawe jak długo przez ten katarek:-(

tej laski powiedzcie mi czy przed pomalowaniem na nowo scian farba trzeba zmyc poprzednia farbe? bo moja mamuska mowi ze trzeba a inni ze nie? to jak to jest bo cholery dostaje, pokoj Fila stoi i co...z dupa trza sie ruszyc.
jesli chodzi o malowanie ,to zalezy jaki masz teraz kolor na scianie:sorry: i czy czasem nie odpada:-p
jesli masz jasny kolorek i nigdzie sie nie kruszy to mozesz bez problemu pomalowac sobie na ta farbe nastepna... , jesli nie pokryje do konca to na 2 razy
a jesli masz cimniejszy kolor a chcesz dac jasniejszy to lepiej pozbyc sie tamtej ;-)
ja malowalam na zoltym fiolet, roz i zielony , a na 2 razy malowalam na bordowym roz :-D:tak: i jest gicior nic nie widac....

tak duzo piszeie ze nie wylapuje... juz nie wpsomne o znalezieniu moich postow:-D:eek:

edit: ktoras pisala ze mi fajnie ze mala spi do 9 (chyba na tym temacie) to pochwale sie ze jak jeszcze karmilam cycem to spala nawet do 11 czasem ihhihii

Ostatnia edycja:
wróciłam, mała wykąpałam, nakarmiłąm i śpi...uff zaraz sobie strzelę też jakas kąpiel..dla relaksu:)

tej laski nie nadazam za wami...szybciej sie nie da :-D ja wyprawiam meza do pracy a okolo 17 jade do kolezanki na kawusie...w kwietniu urodzila synka a starala sie o dziecko od 2006 roku i w koncu im sie udalo :tak:

o to fajno, że sie udało...

eeee a pisałm tobie o kumpeli z bb, co w Luboniu mieszka to Paullla:))))

Witam dziewuszki oraz nowe mamuśki

Faktycznie zapierniczacie z tym pisaniem że nadążyć nie mogę ale to i dobrze bo przynajmniej jest co czytać. A ostatnio zapomniałam Wam powiedzieć i pewnej scenie jaka się wydarzyła. Otóż któregoś dnia byłam przy bankomacie i wypłacałam oczywiście kasę. Za mną ustawiła się matka z dwójka dzieci jedna dziewczynka miała około 10 lat a ta młodsza może z 1,5 roku i ta matka do tej starszej mówi czy ty jesteś kur.. popierdo.... Na początku myślałam że źle usłyszałam ale potem to jeszcze raz powtórzyła. A tylko dla tego że dziecko chciało jakąś zabawkę która kosztowała 30 zł. No myślałam że zaraz wyjdę z siebie. jakby to jeszcze raz powtórzyła to bym zwróciła uwagę. Zakładam że zaraz by na mnie najechała że nie mam się wtrącać.

A tak poza tym to u mnie stara bida. W sobotę mężulek będzie robił imprezę na działce z okazji swoich 26 urodzin oby pogoda dopisała.

ee ja to mma niewyparzoną gębę i zawsze wtrące swoje trzy grosze;/ masakra z tymi wstrętnymi babami....

Hello:-)

Mam na imię Paulina, mam 25 lat i jestem mamą prawie półrocznej Wiktorii.
Mieszkam w Luboniu.

Trafiłam tutaj przez moje koleżanki z lutego 2010:tak:

mogę się dołączyć?:sorry:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja ryba:****** dobrze, ze jesteś;)

cały dzień mam ochotę na placek rechota:p

Kamcia (mogę tak pisać??) chciałąbym żeby Amela tak spała bo ja z tych śpiochów..heh ale nie jest źle od 20..do 5 małą spi zje butle i potem tak do 8:) nie narzekam...

tu coś o zboczencach było...toć ja tyż jestem;P na lutym nawet osobny watek o tym zrobiłam;P

edit. Pati buziole dla Kubulka...żeby mu szybko minęło;/

reklama
jesli chodzi o malowanie ,to zalezy jaki masz teraz kolor na scianie:sorry: i czy czasem nie odpada:-p
jesli masz jasny kolorek i nigdzie sie nie kruszy to mozesz bez problemu pomalowac sobie na ta farbe nastepna... , jesli nie pokryje do konca to na 2 razy
a jesli masz cimniejszy kolor a chcesz dac jasniejszy to lepiej pozbyc sie tamtej ;-)
ja malowalam na zoltym fiolet, roz i zielony , a na 2 razy malowalam na bordowym roz :-D:tak: i jest gicior nic nie widac....

tak duzo piszeie ze nie wylapuje... juz nie wpsomne o znalezieniu moich postow:-D:eek:

edit: ktoras pisala ze mi fajnie ze mala spi do 9 (chyba na tym temacie) to pochwale sie ze jak jeszcze karmilam cycem to spala nawet do 11 czasem ihhihii
to chyba dobrze:-D jest co czytać:-D oooooooooo rany to super Ci spała u nas różnie ale narzekać nie ma co:)

Kasia Ty zboczuszku Kochany i dziękuje w imieniu Kubulka:-)

Ostatnia edycja:
Do góry