KANKIYA
Fanka BB :)
OOO dzięki kochana:-)My stosowałyśmy Nystatynę, ale to na receptę, za to po kilku dniach nie było śladu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OOO dzięki kochana:-)My stosowałyśmy Nystatynę, ale to na receptę, za to po kilku dniach nie było śladu.
mam 2 pytanka
1. Szczepiłyście badz czy będziecie szczepić na ospę?
2. Czy jest jeszcze jakiś dzieć, który DOSŁOWNIE całą noc i drzemkę południową śpinka w waszym łóżku?
mam 2 pytanka
1. Szczepiłyście badz czy będziecie szczepić na ospę?
2. Czy jest jeszcze jakiś dzieć, który DOSŁOWNIE całą noc i drzemkę południową śpinka w waszym łóżku?
kokusiu a jak zrobiliscie ze mala poszla zasypiac do siebie?1. Ja nad szczepionką nadal się zastanawiam. Myślę że poczekam do września żeby zobaczyć ile dzieci będzie u Martyny w grupie w przedszkolu. Jak będzie nie dużo to ich nie będę szczepić a jak będzie koło 20 to się szczepimy.
2. Nati popołudniową drzemkę to odfajkowuje gdzie popadnie. Najczęściej na naszym łóżku ale np teraz jak w kuchni hałasują z remontem to ona śpi w dużym pokoju po drugiej stronie domu dzięki temu ma ciszej.
A ze spaniem w nocy jest tak że usypia w swoim łóżku a potem w nocy przechodzi do nas. Na razie nam to odpowiada ważne że te pół nocy mamy wolne łóżko a nie tak jak jeszcze miesiąc temu nawet usypiała u nas.
kokusiu a jak zrobiliscie ze mala poszla zasypiac do siebie?