reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe no rośnie nam jak na drożdżach :)

Mam nadzieję, że wszystko ok i zdrowiutkie dzieciątko :)

Zastanawiam się czemu właśnie w takie dosyć dużej fasoli leży, może któraś mnie uświadomi, bo moja koleżanka stara miała 10 tc robione usg i dużo mniejsza jest ta otoczka :)

reklama
hehe no rośnie nam jak na drożdżach :)

Mam nadzieję, że wszystko ok i zdrowiutkie dzieciątko :)

Zastanawiam się czemu właśnie w takie dosyć dużej fasoli leży, może któraś mnie uświadomi, bo moja koleżanka stara miała 10 tc robione usg i dużo mniejsza jest ta otoczka :)

pewnie zalezy jakie ujecie lekarz zrobi:) no alebo ma mniej wod:)

Vegas - Kiedys bylo tylko kilku Alankow, teraz to pewnie juz szereg. :-p:-p

kiniorek91 - Czlowiek moze byc od Nas starszy o 5, moze nawet 10 lat a moze byc niedojrzaly. ;-) Zdarzaja sie i tacy ludzie. Wszyscy nie moga byc idealni bo bylo by nudno. ;-)
A fasoleczka to spora juz. :tak: Ja tez nie moglam sie doczekac kazdego zdjecia usg, i o kazde prosilam - o raczke, nozke, mam caly album opisany. :tak:

misia - ;-)

agnieszka.kk
- To dluugi byl ten deser. ;-)

kiniorek imiona bardzo ładne. jak będzie chłopczyk to może będzie jeden o takim imieniu w okolicy...;-)
mój Michaś chyba własnie drzemie sobie ale jak ja sie zaraz położe to na pewno sie obudzi...:-)

zmykam dobrej nocki kochane..:*:*:*:*

nadrobiłam was dziewczyny:)

Fajnie że wątek zamknięty założony,uwierzcie mi że lepiej tak wstawiać zdjęcia dzieci czy swoje bo jest bezpieczniej ale i czasami jak nie chcecie pisać o czymś na ogólnym fajnie jest wyżalić się na zamkniętym gdzie obcy człek was nie podczytuje.

Kasiach Ja jak najbardziej otwarta jestem na poznanie się.Jakby co zapraszam na kawkę:))
dorom5 a no długo bo jak usiadłam przed tv to siedziałammm i sziedziałammm :-D potem kolajca,mycie synka itd.a jutro już do pracy :(

reklama
Do góry