reklama
Witam mamusie Listopadowe
Czas leci jak szalony,mamy już wrzesień,zaraz przyjdzie "nasz czas" i będziemy się "rozpakowywać"...jak pomyślę to się zaczynam stresować porodem,a przede wszystkim tym co będzie "po" ,czy poradzę sobię z tym wszystkim,a głównie z maluszkiem ;(
Czy wy też się już stresujecie?? Może tylko ja tak mam...
Mnie dzisiejsza nocka przeszła super,chyba pierwszy raz tak dobrze mi się spało i tylko raz na siusianie wstawałam
Powiem wam tak cichutko(bo nie chcę zapeszyć
,że rwa kulszowa od kilku dni lekko odpuściła(choć lekko jeszcze mnie boli) i czuję się znacznie lepiej bez niej...Mam tylko nadzieję,że już mnie nie dopadnie z takim nasileniem jak przez te 2 długie tygodnie...
Czas leci jak szalony,mamy już wrzesień,zaraz przyjdzie "nasz czas" i będziemy się "rozpakowywać"...jak pomyślę to się zaczynam stresować porodem,a przede wszystkim tym co będzie "po" ,czy poradzę sobię z tym wszystkim,a głównie z maluszkiem ;(
Czy wy też się już stresujecie?? Może tylko ja tak mam...
Mnie dzisiejsza nocka przeszła super,chyba pierwszy raz tak dobrze mi się spało i tylko raz na siusianie wstawałam
Hej dziewuchy :-)
Ja dzisiaj na nózkach od 8:40
. To u mnie nowość bo wstaję zawsze koło 11 :-). A trzeba było wstać bo kurier przyjechał po komputerek drugiej połówki.
Agrafka super ten Twój piesio
!!! Nie mam psa i nie wiedziałam , ze pieski robią takie rzeczy przez sen :-).
To życze miłego dzionka i spadam do pracy dostarczyć L4 i poplotkować :-)
Ja dzisiaj na nózkach od 8:40
. To u mnie nowość bo wstaję zawsze koło 11 :-). A trzeba było wstać bo kurier przyjechał po komputerek drugiej połówki.Agrafka super ten Twój piesio
!!! Nie mam psa i nie wiedziałam , ze pieski robią takie rzeczy przez sen :-).To życze miłego dzionka i spadam do pracy dostarczyć L4 i poplotkować :-)
hej dziewuszki. tak zapowiadali jesienną pogodę a u mnie od wczoraj słoneczko, tylko trochę wiatr i znacznie zimniej jest...
wogóle mam pytanko: czy miała któraś z Was takie kłucie w pochwie? tak jakby ktoś wbijał igłę i wyciągał i tak nonstop? Mi wczorajsze pieczenie właśnie w tym miejscu przeszło ale jak tylko się położyłam do łóżka to dopadło mnie takie kłucie i nawet w nocy jak się przebudziłam to mi takie coś dokuczało...przeczytałam że to może być infekcja lub też coś z szyjką macicy... a teraz już mi przeszło i nie odczuwam kłucia.
infekcja by pasowała, bo od tygodnia biorę luteinę...ale też boję się czy ta moja szyjka się bardziej nie skróciła.... Jak się powtórzy to dzwonię do ginki, no ale narazie przeszło... więc dziewczyny może któraś coś podpowie???
miłego dnia
sto lat Paulinka!
wogóle mam pytanko: czy miała któraś z Was takie kłucie w pochwie? tak jakby ktoś wbijał igłę i wyciągał i tak nonstop? Mi wczorajsze pieczenie właśnie w tym miejscu przeszło ale jak tylko się położyłam do łóżka to dopadło mnie takie kłucie i nawet w nocy jak się przebudziłam to mi takie coś dokuczało...przeczytałam że to może być infekcja lub też coś z szyjką macicy... a teraz już mi przeszło i nie odczuwam kłucia.
infekcja by pasowała, bo od tygodnia biorę luteinę...ale też boję się czy ta moja szyjka się bardziej nie skróciła.... Jak się powtórzy to dzwonię do ginki, no ale narazie przeszło... więc dziewczyny może któraś coś podpowie???
miłego dnia
sto lat Paulinka!
Hej dziewczynki :-) zaraz zmykam do fryzjera, już się nie mogę doczekać, mój pies biega tak co noc i jak śpi w szafie to zawsze budzi nas, bo strasznie hałasuje. Dziś w końcu się wyspałam Bananek dał mi spać i nie kopał tak bardzo
Paulinka-wszytskiego najlepszego!!!!
Echhh szkoda, że nie będzie już lata, tylko zimne dnie i wieczory..ale jest jeden plus - listopad :-) miłego dnia Wam życzę
Paulinka-wszytskiego najlepszego!!!!
Echhh szkoda, że nie będzie już lata, tylko zimne dnie i wieczory..ale jest jeden plus - listopad :-) miłego dnia Wam życzę
LLF
Fanka BB :)
mam dziś gości, co by tu upiec...
ciasto marchewkowe! mam kozacki przepis, ostatnio jak koleżanka zrobiła to wtrąbiłam 3 kawałki :-) jak chcesz mogę podrzucić Ci przepis :-)
Violett, cieszę się, że kotik już w domku :-)
Agrafka, Twój pies jest przekomiczny :-) ale musisz mieć ubaw jak widzisz coś takiego!
Paulinka - Najlepszego!
a ja dzisiaj muszę wyjść z domu....idę sobie trochę humor poprawić zakupami dla dzidzi :-) i do ludzi trochę wyjdę :-)
E
Eirema
Gość
Wielkie Good Morning :]
Ja dzisiaj w extra humorze, bo od wczoraj od 18 nie było u nas prądu, zamrażalka pływa, teściowa krzyczy wniebogłosy bo ma tyle szycia (min. moją sukienkę na sobotnie wesele kuzynki) a tu nie ma jak maszyny włączyć....w dodatku o 19 dostałam takich bóli podbrzusza że szok, dobrze że przynajmniej Leoś kopał bo wiedziałam że wszystko ok. Chcieliśmy jechać na IP ale w tej ciemnicy nie mogłam nic znaleźć ani książeczki ciąży ani innych dokumentów. Wzięłam no-spe i przemęczyłam noc, teraz już jest ok.
Agrafka mój pies robi tak samo, a twój nie jest czasem ze spanieli?
uśmiałam się jak na niego patrzyłam 
ayla1 najlepszego z okazji rocznicy!!
Paulinka Tobie również sto lat
Anarien kochana tulę Cie wirtualnie, mam nadzieję że jednak dzisiejszy dzień będzie pozytywny, trzymam kciuki za wizytę i za Zuzię. Jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cię.
Pozdrawiam Was wszystkie, ciężko nadrobić co tam naskrobałyście ale daje radę!
Miłego dnia
Ja dzisiaj w extra humorze, bo od wczoraj od 18 nie było u nas prądu, zamrażalka pływa, teściowa krzyczy wniebogłosy bo ma tyle szycia (min. moją sukienkę na sobotnie wesele kuzynki) a tu nie ma jak maszyny włączyć....w dodatku o 19 dostałam takich bóli podbrzusza że szok, dobrze że przynajmniej Leoś kopał bo wiedziałam że wszystko ok. Chcieliśmy jechać na IP ale w tej ciemnicy nie mogłam nic znaleźć ani książeczki ciąży ani innych dokumentów. Wzięłam no-spe i przemęczyłam noc, teraz już jest ok.
Agrafka mój pies robi tak samo, a twój nie jest czasem ze spanieli?
ayla1 najlepszego z okazji rocznicy!!
Paulinka Tobie również sto lat
Anarien kochana tulę Cie wirtualnie, mam nadzieję że jednak dzisiejszy dzień będzie pozytywny, trzymam kciuki za wizytę i za Zuzię. Jesteś bardzo dzielna, podziwiam Cię.
Pozdrawiam Was wszystkie, ciężko nadrobić co tam naskrobałyście ale daje radę!
Miłego dnia
reklama
E
Eirema
Gość
LLF Ja też poproszę, choć nie jadłam nigdy i jakoś nazwa apetycznie do mnie nie przemawia ale cóż, jak nie zrobię to się nie przekonam !!
Witaj MałaAnka i się rozgość....!!
Witaj MałaAnka i się rozgość....!!