reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
te "rajstopki" sa bez stop - nazywa sie to panty, wiedzialam w sklepie innym ale duzo drozej ;)
ich zaleta jest to, ze dziecko tak szybko nie wyrasta.
ja kupilam 2 pary zeby tez pod spodnie zalozyc, bo mam rajstopki ale jakies strasznie duze a z ta pogoda to roznie moze byc

kuzynka Franusia ma takie cudo Touch & Learn Musical Bee&#153 - 80-078900 - VTechkids.com i zawsze jak u niej jest to szaleje z pszczółką, jak myślicie czy jest szansa dostać to w PL, najlepiej po polsku, oni kupil to w jakimś lumpeksie i była ma się rozumieć jedna jedyna
Pszczółki nie znalazłam, ale jest dużo misiów :happy2: Interaktywny MIS _ VTECH _ liczy mowi po angielsku (1202975800) - Aukcje internetowe Allegro albo http://allegro.pl/edukacyjny-misiu-alfie-firmy-vtech-okazja-nr32-i1202194620.html
Ale oczywiście po angielsku.
Ja chyba swojemu kiedyś kupię, niech się uczy języków:-D

Szczeniaczek uczniaczek fajniejszy od tego garnuszka klocuszka:)Wydaje mi sie, ze garnuszek dla wiekszych bobasow ale pewnie dziecko w swoim czasie bedzie mialo z tego i z tego frajde.

Kurczę, a ja jestem coś sceptycznie nastawiona do tych zabawek. Karol ma garnuszek i jeszcze taki warsztat FP i szału nie było. Teraz puszczam czasem Adasiowi piosenki z tych zabawek, ale po kilku minutach mu się nudzi. Warsztat mu się bardziej podoba, garnuszek nie bardzo. A zabawki są drogie jak fiks ;)

nesiaa super kurteczka. Ja Olkowi też muszę jakaś kurtałę kupić i mam nadzieję że uda się coś w lumpku znaleźć.
Ostatnio byłam w tesco i jest wyprzedaż ciuchów niemowlęcych. Zaopatrzyłam Olka w pajace, body z krótkim i z długim rękawem, bawełniane spodenki, żeby miał po domu i rajstopki.

Mała prezentuję się pięknie w nowej odzieży:tak: Ładne rzeczy, podobają mi się:tak:

ja byłam dziś w coccodrillo i się załamałam kurtka,która mi sie podoba dla Frania kosztuje 159zł!!!:szok:no nic zobaczym jak nic innego co mi się równie bardzo spodoba nie znajdę to trza będzie kupić:baffled:

reklama
Polusia bylam dzis w 5-10-15 za ta czapeczka i byly same malutkie:( Czy u Ciebie byly rozne rozmiarki?? Nie kupilam tej chodz sliczna ale znalazlam inna i tez jestem bardzo zadowolona:) Udalo mi sie kupic kurteczke zimowa za 15 zl w lump. Jak Wam sie podoba?

Kurteczka prześliczna, za te pieniążki to jak za darmo. Czapeczka też super, Oleńka słodko w niej wygląda.

Do góry