reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie przez chwile słońce grzało jakby lato znów było ale niestety wszystko co dobre nie trwa wiecznie. :-( Zachmurzyło się i trochę pogrzmiewa.

Byłam z dziećmi drugi raz na spacerze. Mareczkowi jednak odjęłam dzisiaj drzemkę poobiednią bo nie chciał zasnąć a o 14.30 już nie zamierzałam go usypiać.

Patrycja Ja uwielbiam spaghetti z sosem słodko-kwasnym. Ja to bym łyżkami ten sos wyjadała. :-p To mnie upodabnia do byłej dziewczyny S.:zawstydzona/y::sorry2: A to Ty przy antybiotyku nie możesz wypuszczać dzieci na dwór? A ja moje wypuszczałam... Czyżbym źle zrobiła?:sorry2:

Nie twierdzę że źle robisz nic podobnego Kochana.. ja sie boje z nimi wyjść podczas leczenia bo nie chce żeby im sie pogorszyło :// To tylko i wyłącznie moja decyzja...

Dziewczyny ale mam nerwy znów... dzwoniłam do mojego czy bedzie normalnie w domu... i sie kuźwa dowiedziałam... ale od początku.
Rafał wczoraj wymieniał olej w aucie u szwagra a on co chwilę ma coś nie tak z tymi swoimi autami ciągle cos zepsute albo nie pali.. masakra dosłownie niewiem czy to takie auta pechowe czy on :// ale do rzeczy wymieniał mu wczoraj ten olej a dziś on dzwoni do mojego że ojel mu ściekł z auta i silnik mu sie pali i Rafał znów po pracy jedzie zobaczyc to auto... Jeszcze gdybyśmy mieli swoje auto to pół biedy bo autem to raz dwa by go scholował... Ale nasze auto jest u lakiernika bo w jedną z porządniejszych burz gałąź spadła mojemu na maske i zrobiła wgniecenie i zarysowania... i do końca tyg jesteś my bez auta i Rafał jeździ na rowerze do roboty :/// jestem ciekawa co tym razem sie stało .... oh...

reklama
hej kobiety... nie zamierzam was dziś zabic bo]10 stron jeszcze nadrobić jestem w stanie...;-)
maagda ja chodze do kozienic do zespołu. w pionkach jestem rzadko choć w sumie mam tam troche rodzinki ale mój K ma bliższą wiec ostatnio pare razy byłam..;-) czasami sie na zakupy wyrywam ale ostatnio to nie pamietam kiedy byłam.;-)
clio a który sezon Chirurgów jest na Foxie???? moze jakies przeczucie ze to już dzis??? :-)

oczywiście tradycyjnie reszte zapomniałamale jak sobie przypomne to odpisze...;-)

No dziewczynki jestem z Was dumna :-) spałam ponad 2h i nawet strona nie przeskoczyła :-D
Violett ja cie szukałam co cie tak od Nas wywiało? jak sie czujesz to już 30 tc :-)
Vegas
mam pluszaka piszczącego z tej samej serii co sie Martynka w wuzku bawi :-D;-)
EWI
napisałam ci co i jak na priv ;-)
a ja dostałam dzisiaj naklejki na ścianę :rofl2: i kurteczka Alexa przyszła :laugh2:już wam focie zamieszczam no i tą zabaweczkę

No ładne są :) ale ja planuje kupić chłopakom takie literki na ściane ułóżone w ich imiona.... Zaraz poszukam na allegro coś takiego było
o coś takiego....

http://allegro.pl/kubus-puchatek-kolorowe-literki-wysylka-0-zl-i1215685499.html
Clio podoba Ci sie????
4_f.jpg

Ostatnia edycja:
Ja to bym łyżkami ten sos wyjadała. :-p
hehe mam to samo=D

Patrycja extra napis! choc chyba drogie te literki co nie?

Moja Myszka ma nalepki w pokoiku, wkleję jak poszukam zdjęc pokoju Martynki =)

Clio extra te rzeczy=) zwłaszcza ciuszki. A Mój ma też takiego lapa tylko czarnego.

Ostatnia edycja:
hehe mam to samo=D

Patrycja extra napis! choc chyba drogie te literki co nie?

Moja Myszka ma nalepki w pokoiku, wkleję jak poszukam zdjęc pokoju Martynki =)

Clio extra te rzeczy=) zwłaszcza ciuszki. A Mój ma też takiego lapa tylko czarnego.

Vegas te literki masz za 7zł... ale sa też inne na allegro za 4 zł od literki...

reklama
Dzięki Misiu=)

tutaj fotki z pokoiku Małej, na początku jak Perły jeszcze nie było na świecie a potem jak już była hehe

regał i szafę sami robiliśmy. Na fotach nie ma listw przypodłogowych - zresztą szczerze to do dziś ich nie ma, ale są czasem ważniejsze wydatki:sorry2:

Zobacz załącznik 281952Zobacz załącznik 281953Zobacz załącznik 281955Zobacz załącznik 281957Zobacz załącznik 281958Zobacz załącznik 281959Zobacz załącznik 281960Zobacz załącznik 281961Zobacz załącznik 281962

sporo się zmieniło w tym pokoiku bo to ładnych parę miechów temu foty były robione=) karuzelki już nie ma tak samo maty=) i jest o wiele więcej maskotek

Ostatnia edycja:
Do góry